Kvällen..

Det blev ingen målning av R´s bil idag, men det var ganska skönt för mitt huvud har inte varit kompis med mig idag heller.
Det var roligt att få ha min söta kusin här en stund! Vi hann slappa, äta middag och prata lite, trevligt!
Nu har älskling sin kompis L här, de 2 följde med till stallet som bärhjälp, för nu kan vi ha fodret nere i stallet igen! Mycket praktiskt att slippa bära de stora tunga tunnorna själv nedför en brant trapp!
Dutt kom i full galopp när han såg mig, vet inte om det var jag eller maten som lockade dock?! :P Såg till så att han hade vatten, gav honom mat och kramade lite på honom, han verkade må gott!

Nu försöker grabbarna muta mig med pengar för att jag ska gå till Max och köpa mat åt dom. Tillochmed ett par skor mutade dom med. Men jag är lat idag, jag orkar inte gå och handla mat åt andra, även om jag får ett par skor!
Så sorgligt är det...haha!

Kommentarer
Annah

A jag har flera kompisar som har/haft p-stav och dom säger också att det är bra. Men jag skulle vilja ha något "lättare" som man bara kan sluta med pang boom om man vill skaffa sej en bebis ;). Mensen skulle jag med blivit av med när jag fick min spiral eller ja det var 4/5 kvinnor som den försvann för. Min stanna kvar och vart extremt oregelbunden istället :(

Datum: 2007-08-16 Tidpunkt: 00:45:07
Blogg/URL: http://carpeannah.wordpress.com/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0