40 min spinning

Har nyss kommit ut ur duschen, har varit på ett 40 minuters spinning-pass! man trodde väl litegrann att det skulle vara lättare än 55 minuter men det var stenhårt!! Jätteroligt också.
Vet inte riktigt vad som hände, var hur trött som helst innan träningen, men när jag väl satt/stod där så vart jag hur pigg som helst, det kändes som att jag hade kunnat cykla hela kvällen.
Jättebra instruktör var det också. Första gången jag tränar för honom. Men han var himla peppande så man gav verkligen järnet.
Kände inte av knäna något alls, himla skönt. Får däremot "sockerdricka" i en fot, alltid samma fot, på spinning. Konstigt?!
Däremot, igår när vi var på Aqua 2, så kände jag av knät. Inte att det gjorde ont, men i vissa rörelser ville det som vika sig, eller hoppa till lite..Precis som det gjorde förut när jag och mamma simmade..

Känns tråkigt att det inte blir så mkt träning nu, nästa vecka jobbar jag eftermiddag så jag och A kan inte träna tillsammans. Jag hade ju tänkt att åka o träna själv innan jag börjar jobba, men då är det så att mitt kort slutar fungera på söndag!! Och chefen visste inte om han skulle hinna förlänga det innan dess.. SUCK!
Får hoppas på fint väder, då kan man ju ta sig en promenad iallafall! Powerwalks är skönt!!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0