sjuk :(

blää, nu är jag verkligen less på att vara sjuk! jag har varit sjuk sen i onsdags förra veckan. legat i över 40 graders feber, och hostat som en dåre samtidigt som huvudet bankat. inte kul!  tack älskling för att du står ut med mig!

idag är mina kära vänner i klassen nere i sthlm, och jag är såååå avundsjuk och ledsen att jag inte kunde/fick följa med. iofs känner jag nu att jag gjorde rätt för jag hade aldrig orkat, men ändå. en gratis resa till sthlm vill man liksom inte tacka nej till.

men min kära mor har lovat att vi ska fara å shoppa studentkläder i umeå i slutet av veckan om jag orkar, och det låter bra. det är så mycket enklare också, jag kan ju bara säga mamma nu far vi hem, jag orkar inte mer liksom. så det ska bli kul!

nu ska jag försöka göra bort en massa skolarbete som jag ju lyckats missa när jag varit sjuk, får se hur mycket jag orkar men det är bäst att passa på medans man är någorlunda pigg. sen tänkte jag försöka ta en tur med min söta häst i värmen, jag tror att det skulle göra mig gott :)

Kommentarer
zaq

Hopptjollahopp!
Vrom hem en sväng-vrom iväg igen...
Har du lyckats smitta ner hela familjen där snart?

Men trevligt de korta stunder vi hinner ses :)

Tack själv för en trevlig Mamma/beffa dag!

Datum: 2006-05-06 Tidpunkt: 21:32:59
Blogg/URL: http://zaq.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0