Min pälskling!

Jag ska få börja skritta igång honom!! 30 min/dag under ryttare på fast underlag. Fick ett schema för gaffelbandsskador att följa, hon bedömde läget som "gott".
Dock är han halt/markerar utan böjprov, så vi ska tillbaka om 6-8 veckor och göra en hältutredning, för enligt vet ska han inte vara halt vid den här tidpunkten, inte när skadan börjat läka. Så hon tror det är något annat också!

Min älskade pälskling, lyckan är total!! Äntligen ska jag få sitta på din rygg igen!!!! <3

Förstår att vägen tillbaka är låång, men vad gör det när han lever och är på bättringsvägen. MIN ÄLSKADE!

Bowling!

Snart så ska vi iväg och bowla med S&R, och S&N :) Skulle kanske följa med en vän till S&N också!
Blir nog trevligt det.. sen lutar det åt att vi går ut på Olles om vi får tag på D, måste vi betala inträde så vill jag nog gå någon annanstans för en gångs skull! Fast det skulle vara trevligt att gå på Olles, där brukar det ju dyka upp folk man jobbat med och så!
Ska strax åka och plocka upp S&R och sen bege oss mot bowlingen, vi har bokat 2 banor i 2 timmar :) Blir kalaskoj!!

Om jag nu kan få iväg klotet pga. min hemska träningsvärk :P

Nu är Dusten inkvarterad

i sin box, han hann även med att käka hö i sin nya hage och det tyckte han var mycket mumsigt. Tog dock in honom innan vi for hem för vi ska iväg och bowla ikväll så då hinner jag inte tillbaka.
Resan gick jättebra, jag körde, han stod så lugnt och fint, protesterade endast mot en i hans tyckte lite för hård inbromsning, annars var han hur lugn som helst, jag tror han sov ett tag tom. Bilen var hu nice som helst att dra släp med, gick jättefint!

Väl framme tyckte han att jamen, det här känner jag ju igen, var det HIT jag skulle?

Lindade om hans ben och lämnade honom med en middagshö tuss och massa morötter!

Sötaste, jag älskar honom! <3

Skor!!

Hade ju spanat in ett par skor igår i VK. Ett par svarta stövlar i skinn från Din sko, de hade någon drive nu så de kostade endast 399 istället för 798!
Pratade lite med Elsk och han tyckte också att jag behövde ett par skor till ;) hehe. Så idag åkte jag och handlade dom!
Också köpte jag en tröja till Elsk, han bad mig hitta något åt honom.. Får se vad han tycker om den! Köpte tights och knästrumpor också.
Sen hämtade jag ut mitt paket från Jula och kom hem. Satt mig och betalade alla räkningar, skönt att det är bortgjort ju!

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen ska jag nog kolla vad S gör, kanske ska titta förbi och hämta stolparna så slipper vi göra det med transporten på!

BP-Cykel

Hängde på 2 arbetskompisar på BP-Cykel idag, det var grymt skönt. Först var jag lite tveksam om huvudvärken skulle bli värre, men nej, den blev bättre för den är borta!!
Kommer ha grym träningsvärk, känner redan hur det spänner i armarna.
Men detta var ett härligt pass som jag inte testat förut, måste köra det igen, nästa lediga fredag!


Jag klarade det!

Jag orkade! Jag är så stolt över mig själv! Jag tog mig igenom dagen! Och flexade bara hem ca 10 min tidigare då alla andra gick hem..
Så otroligt skönt det känns...
Imorgon SKA jag träna, jag tänker försöka oavsett huvudvärk eller ej, jag får väl gå därifrån om jag inte klarar det pga huvudvärken.
Men jag fick massage av en söt arbetskamrat idag och just nu känns det mycket mycket bättre! Hoppas att det håller i sig, jag kan inte gå omkring såhär och speciellt inte när Dusty kommer tillbaka!

Min klippmaskin har kommit, ska hämta den imorrn! Samt att vi har tvättid, jag orkar inte, bläää.. också måste jag betala alla räkningar.. BLÄÄÄ.

Suck

Ännu en dag med huvudvärk, jag vaknade halv 7. Fick ju panik för jag vill verkligen orka jobba idag, jag har inte råd att vara hemma några fler dagar och speciellt inte på en till kvällsvecka, det blir så himla dyrt då!
Stoppade i mig alvedon och ipren och öppnade fönstret samt tog den dära nässprayen. Har känts lite bättre men nu tycker jag att jag känner av det igen, men det är kanske dags att ta fler tabletter nu, det är ju ett par timmar sen.

Iallafall så var jag ju och besiktade hästtransporten. Och det gick ju inte så bra. Jag hade i princip inga bromsar alls!!! Vad chockad jag blev, jag trodde dom var det minsta problemet eftersom Elsk kollat det han kunde..
Sen så har jag rostiga balkar..inte de bärande balkarna men dock balkar ändå.

Så iochmed detta vågar jag inte hämta Dusty i min transport. Så jag har ringt och hyrt samma som vid drog hem honom i. Samt att söta S ska låna ut sin så att jag kan ta mig till kliniken och slippa hyra då!

Pust...vilken dag..

Men jag har iallafall snygga navkapslar på släpet ;)

Uppe med tuppen?

Nästan! Vaknade vid 8 av att Elsk hade försovit sig, slumrade sedan till och vaknade vid 9 igen. Gick upp och käkade frukost, for sedan på Rusta. Var där vid 5 i 10 och det var redan "pensionärs-kö". Det lustigaste var att vid 3 minuter i 10 började en av dem, en karl, att banka på dörren. Men hallå? De öppnar klockan 10, dumt att vänta. Shit vad folk är galna alltså!
Hittade en dammsugare, ringde Paps och rådfrågade. Hoppas det blev bra nu då, den var lite dyrare än vad jag tänkt mig, men kan ju kanske sälja den andra om vi har tur!

For på Ica och handlade, missade kycklingfiléerna såklart, ska skicka Elsk och handla dem ikväll..om han lyckas!
Har suttit och skrivit adresser och klistrat frimärken på Tradera-paketen, ska skicka iväg dem idag, måste åka på OK och lämna in dem bara, gör det innan jobb.

Tänkte ta och inviga dammsugaren nu, om jag får ihop den ;)

Förresten har "mitten" glaskivan i akvariumet, som håller upp lysrörsramperna lossnat på ena sidan. Hörde ett plums! och när jag tittade så ligger den halvvägs ner i akvariumet. SKUMT!

Kvällsvecka igen

Jaha, så var det dags för kvällsvecka igen.
Känns extra drygt idag, när det är fint väder ju! Jag skulle vilja vara hemma och gå ut och gå med Elsk! Men det går ju inte tyvärr.
Måste åka in på OK innan jobbet och köpa frimärken så jag kan posta mina tradera-saker imorgon. Tror alla har betalt då nämligen!
Ska åka på Rusta imorrn också och köpa oss en dammsugare för jag är så jävla förbannad på den vi har. Skulle försöka dammsuga vårt rum idag men det blir ju fan inte rent. Den kommer åt jättedåligt också är det hur mycket som helst som den inte tar upp.. BLÄÄ. Dessutom räcker den ju inte till hela lägenheten utan man måste ställa den på laddning efter typ 2 rum, den räcker typ till hallen och köket, sen måste man ladda. Det är kasst ju! Det enda som är bra är den lilla dammsugaren man kan ta lös, det gillar jag..
Rev ur sängkläderna ur sängen också så Elsk får sätta i nya när han kommer hem..

Ska äta matdosa jag fick av Paps från igår till middag idag, det komma bli MUMS. Lääängtar!!

Hoppas den här veckan kommer att gå fort, sen kommer Dust! På lördag hämtar vi honom..sen kommer nog tiden att gå ännu snabbare för då ska man ju ut till honom varje dag!

Nog känns det ganska nice..



..att det numera ser ut såhär bakom min bil ;) Bara att hålla tummarna att släpet går igenom besiktningen också!

Och förresten så har jag ju inte bloggat min nya bil någonting alls, men här är den alltså, en Audi 100 quattro :)

Ganska nice va?!

Dutten sovit inne

Inatt har Dutt sovit inne, i SIN egen box. Den box han inte stått i på 1½ år. Det var mys att se honom där..min lilla pälskling! Jag och Paps fick ett infall så vi spånade upp boxen och lät honom sova inne, det verkade som att han tyckte att det var skönt!

Såg film igår, Irene Huss-Guldkalven, den var bra. Men jag var jättetrött så jag gick och la mig efteråt och försökte läsa lite Ridsport men vaknade 04 inatt och då var lampan tänd och tidningen låg bredvid mig i sängen, haha.

Nu är vi hos Elsk mor&far, väntar på att hans mamma ska sluta så vi kan käka middag..

Har nyss hoppat ur duschen, ska väl läsa lite Kalle Anka eller nått, haha, jag blir så rastlös när jag inget har att göra.. Surfa runt lite en stund  först bara =)

Gör något gott!

För varje blogg som länkar till Uppdrag barn så skänker Vattenfall 20 kr.

Pengarna går till Childhoods verksamhet.

Läs mer på hemsidan: http://www.uppdragbarn.se och länka du också!!

Äntligen fredag!!

Ja, äntligen är det fredag och sista jobbdagen denna vecka. Även den längsta...suck!!
Åker hem till Paps så fort vi slutat jobbet, ska bli mys. Måste pussa på min Dutt!! Han är den sötaste!

Jag är så trött trött trött. Bläää! Hoppas man blir piggare när man kommer på jobbet..

Ser fram emot en lugn och skön fredagkväll, kanske med lite film eller såå..hoppas att det blir så!


Igår blev det ingen träning, kom på att det nog inte skulle fungera med mina otränade knän. Hade tvättstugan dessutom som jag höll på att glömma bort på slutet..Fick hoppa upp ur sängen och kuta ner strax innan 22 när jag kom på att jag hade tvätt i torkskåpet, haha tänk om jag somnat...de hade varit lite fult!!

Nej ska nog gå och borsta tänderna nu och sen fara till jobb kanske...fast vill inte åka såå tidigt då blir ju dagen ännu längre..undrar om det är värt att flexa hem idag om man får? Fast jag har ju kämpat denna veckan för att få in lite flex...jaja får se hur det blir!

Min Mamma!

Har haft en så mysig dag/kväll med min mamma, det har varit helt underbart!
Vi lagade middag tillsammans och sen for vi + Elsk in till stan och "fönstershoppade" lite samt bytte batteri i våra klockor. Köpte oss en take-away latte och jag&Elsk handlade lite mjölk och så.
Sen for vi hem och skulle se film, men det ville sig inte riktigt och jag hade glömt att det var Efterlyst. Så mamma fick se uppdrag granskning som hon ville se, och sen såg vi efterlyst.
Vid 22 åkte hon hem, så hon är nog hemma nu snart. Väntar bara på att höra ifrån henne så jag vet att bilturen gick bra, sen ska jag sova!

Torsdag imorrn, veckan har gått snabbt. Ska hämta min S efter jobbet och skjutsa henne till bussen så hon hinner med den!
Sen är det fredag och då åker vi hem till Paps! Längtar!

Just det, har tvättid imorgon och ska sen träna Stepmuskel med A. Kommer vara död men det får vara värt det ;)

Ingen anhörigvisning

Jag som var så glad över att mamma och pappa skulle komma imorgon och komma på anhörigvisning på mitt jobb.
Strax innan fikat idag kom chefen och berättade att hon hade fått ett mail där det stod att den ställdes in!!!!
Så oerhört tråkigt, och jag tycker det är otroligt dålig stil att ställa in det dagen före. Anmälningslistorna har varit uppe sen FÖRE semestern, och NU hade de kommit på att de inte följde de riktlinjer som fanns uppsatt för anhörigvisningar.
Jag förstår inte hur man kan upptäcka detta nu?
Jag blev lite upprörd faktiskt, ville ju så gärna att mamma och pappa skulle komma!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, blir fisk idag, fjällröding. Hoppas det blir gott!
Om jag lyckas peppa Elsk så ska vi åka och styrketräna senare, jag hoppas verkligen att jag lyckas med det. Annars får jag ta mig en tur med motionscykeln! Om jag nu kan sitta på den, men jag borde ha hämtat mig efter den hemska cykelturen jag gjorde i fredags, huvva vad ont jag haft, haha. Man ska inte cykla på en pojkcykel som är för hög.

Nu kommer snart Elsk hem!

Nästan lika trött idag

Är ju nästan lika trött idag som igår, eller jag är lite piggare iallafall. Somnade ju soffan och vaknade när datorn åkte ner i golvet. Sen var det tji att somna klockan 9 som jag egentligen hade tänkt mig.

Idag är en vanlig dag utan några möten och dylikt tror jag. Ska hämta ut mammas paket på posten, och sen kanske vi har tvättstuga, jag kommer inte riktigt ihåg. Får kolla när jag kommer hem.

Försöker peppa Elsk att vi ska åka och styrketräna men får se hur det går. Men nu är förkylningen på en så pass låg nivå att jag vill börja träna igen. Måste komma in i de rutinerna igen innan Dust flyttar tillbaka, annars blir det så svårt då att komma in i både åka-till-dust rutinen och åka-och-träna rutinen!!

Imorgon kommer mamma och pappa! Jag läntar såå!!

Kliniken

Fick tag på kliniken på första försöket, så den 29e ska vi dit Dust och jag. Passar kanon för han flyttar upp den 27e.

Idag blev han skodd också, det hade visst gått fint. Pappa hade varit duktig och lindat om hans ben också.

Känns nervöst inför klinikbesöket, men mamma ska följa med. Guld.

Är så trött så jag vet inte vars jag ska ta vägen, måste försöka tvinga mig själv att vara vaken några timmar till så kan jag sova för natten väääldigt tidigt. Somnar jag nu vaknar jag väl vid 8 eller nått och kan inte sova inatt sen.. SUCK.

Vaken hela natten?

Jag tror att jag nästan varit vaken konstant hela natten, eller iallfall varit i någon slags halvsömn. Var absolut inte trött när jag gick och la mig, och har sedan legat och vridit på mig halva natten känns det som. Är måttligt trött just nu, men man piggar väl på sig när man kommit till jobbet.
Idag ska jag ringa ATG och hoppas på att komma fram och få en tid. Tänkte att det är säkrast att vara ute i god tid så kanske jag kan få en tid redan veckan efter att Dust flyttat upp igen.

Vad jag avskyr när det känns som att man inte hunnit sova, trots att jag faktiskt drömt i natt så måste jag ju ha sovit, men det kändes som många timmar då jag bara låg och funderade. Jag är bra på att fundera.

Jag drömde om Curre, det var mysiga drömmar. Saknar honom!

Nu ska jag borsta tänderna och åka på jobbet, hoppas denna dag går snabbt! :)

Ny telefon

Eftersom vi upplevt ett tag att vår hemtelefon inte riktigt fungerar som den ska, och Elsk nu har upptäckt att den ej laddar när man ställer den i laddfacket, samt att den slutat ringa, det är bara basstationen som ringer, så insåg vi att vi måste skaffa en ny.
Fastnade för en som såg snygg ut och hade både nummerpresentatör och telefonbok, sökte på pricerunner och hittade den billigast för 170kr plus frakt. Så nu har vi skickat iväg en beställning på den, kan ju inte vara utan hemtelefon, det är störande!!

Får nu hoppas att vi gjorde ett bra val, så den inte pajjar på en gång. Men det borde den ju inte tycker man. Den vi har nu har vi haft sen 2006, och det var väl inte heller någon jättedyr variant så de kanske inte håller så länge.

Längtar tills den kommer!

En massa strunt..

Jaa, jag är fortfarande vaken dumt nog.. Är för pigg för att kunna sova.. Sov ju så knepigt inatt eftersom vi var ut!
Men det blev en kul kväll igår(fredag alltså) och jag har kort på mig och Markoolio.. haha! Han var full.. snackade om sin orakade hårdrocksballe och en massa sånt, hahaha. Men det var bra drag iaf, kul kväll, skoj att D bjöd dit oss!! :D

Idag har vi mest degat, åkte upp på Ersboda för L skulle lämna in sin projektor..passade på att byta kolsyrepatronen till Sodastreamern och handla till middagen, blev tacos, mums!

Sen kom S hit och jag skjutsade henne till Hippo och fick träffa Illen och se hur han bodde! Såg även vars Danne i förra stallet har inkvarterat sig! Var skoj att titta när hon red men ojj vad ridsugen man blev själv! Längtar så tills min Dust är hel igen, just nu längtar jag tillochmed efter att bara skritta honom i skogen!! Min älskade häst!
Jag ska nog ringa kliniken till veckan och boka tid, kanske kan göra det på fikat på jobbet.

När jag skaffar ny häst, då vill jag nog stå på Hippo! Det verkade så himla behändligt där, med flera ridbanor och ridhus nära och så fina områden. S sa att det fanns massa härliga ridvägar också. Plus att det finns bra tränare på plats vilket ju är ett stort plus om man ska skaffa sig en yngre förmåga. Ja det är bara att börja spara nu, jag önskar att jag hade råd att ha två. Men framtiden får väl utvisa när min tid kommer, jag är ju inte lastgammal direkt även om jag önskar att jag kunde ha fått fortsätta när allt gick så bra och var så roligt. Varför ska just min älskade häst vara så gammal för? Önskar han hade varit en 10-15 år yngre.. Min pälskling!

Nej, nu ska jag ta ett allvarligt snack med mig själv så kanske jag kan somna!

Kärlek

Kärlek <3

Till världens bästa pojkvän

Att kunna se på dig
när helst jag vill
och bara vara med dig
Är lycka, för mig...

Att kunna tala med dig
när helst jag vill
och bara le med dig
Är lycka, för mig...

Att kunna lyssna till ditt skratt
när helst jag vill
och bara finnas
Är lycka, för mig...

Tack för du finns,
det är lycka för mig.

Jag älskar dig

Lite förändringar

Jag har bytt lag på jobbet. Detta pga. att det andra laget var underbemannade och då blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att hoppa över. Jag tackade ja till det efter en stunds funderande, och idag var första dagen med nya laget.
Har inte ångrat mig en sekund idag, allt har kännts rätt. De är så himla roliga så man skrattar och skojjar massor medans man jobbar..det tycker jag om! Man ska ha roligt på jobbet! Hoppas det fortsätter såhär!

Imorgon åker Krajna hem, det känns jättetråkigt! Det är så himla mysigt att ha henne här, och hon är så himla duktig! Hon har inte tuggat på något alls när jag åkt till jobbet, bara gråtit lite. Min söta vovve! Så imorrn kommer Paps och hämtar hem henne. Antar att det blir några glädjeskrik från henne då, med tanke på hur hon låter när jag eller Elsk kommer hem från jobbet. Sötaste! <3

Söta S ringde mig imorse och kom sedan förbi hos mig! Hon hittade hit alldeles själv :) Vi snackade massa och for på Rusta och käkade sedan lunch tillsammans! Himla härligt, så mycket fortare dagen gick!

Imorgon har jag tvättid så jag måste hoppa i säng nu. Sen är det bara jobb imorgon och sen är det äntligen helg, jag längtar så. Ska bli himla skönt med en helg att bara vara hemma. Bara vara helt enkelt!

Nej, nu sängen, om jag får plats, såg att Elsk brett ut sig över hela. Han hade tråkigt nog somnat när jag kom hem, trots att jag åkte lite tidigare!

Badrumsmakeover

Vi har nu gjort en liten badrumsmakeover kan man säga.
Elsk satte ju upp duschdraperistången i måndags, den som ramlat ner. Nu sitter den fast i taket också så nu ska den väl banne mig sitta kvar. Köpte ett till duschdraperi eftersom det inte gick att dra det andra hela vägen runt nu. Tyvärr fanns inget enfärgat vitt, men tog det närmaste jag kunde hitta, vitt med en svart smiley.
Sen hittade jag en hörnhylla i ek, som Elsk har satt upp ikväll. Vi tänkte ha en blomma på den, som vi nog kommer inhandla på fredag om vi hittar en sån vi vill ha.
Sen har vi satt upp ljusstakarna eller vad man nu kallar det, de är iallfall svarta, lite utåt böjda och man har värmeljus i dem. Vi fick dem av mamma.
Sen köpte jag nya badrumsmattor också, de gamla blev så förstörda hos D så jag slängde dem nu. Dessa passade superbra in i färgen i badrummet, S var smakråd och hon hade så rätt!
Ska upp en tavla på väggen också, sen är vi nog nöjda.

Jo just, jag hittade ju en exakt likadan "hängare" till handdukarna som vi hade. Har ju bara kunnat ha en handduk framme för det satt bara en sån där och vi ville inte skruva i kaklet eller försöka ta bort den för den satt rätt hårt fast. Hittade exakt likadana så nu kan vi ha två handdukar!! =) Glad!

Back on track

Sådärja, nu är man ägare till 2 st Back on track paddar. Vilken tur!! Blir till att börja använda dem när han stallas in senare nu då.
Budade även hem 4 st tröjor, de såg nice ut =)
Har gått prommis med Krajna, och sitter o äter en snabb lunch nu. Sen är det bara att åka till jobbet igen!

Om ingenting ändras nu, så stannar jag hemma i helgen. Och inget ska ju kunna ändras iofs, då både ordföranden, vice ordföranden, och kassören bestämde hur det skulle bli. Jag behöver inte betala något mer, men jag får inte heller tillbaka 500ingen jag redan betalt. För mig spelar det ingen roll, jag har ju redan betalt den, dessutom blir det dyrare att åka än att stanna hemma, och jag vill inte åka när det inte är något jag vill göra. Många åker ju för att gå ut och festa, men jag ville inte det. Alltså hade jag legat hemma på vandrarhemmet hela kvällarna, jätteskoj. Många ville dessutom shoppa, det ville inte jag för så mycket pengar hade jag inte. Visst hade säkert kunnat köpa nått inte alltför dyrt, men då kan man ju lika gärna handla det här hemma. Det var endast stafetten jag hade sett fram emot, och när nu jag inte fått träna på 4 veckor så tyckte jag inte att det kändes nått kul. Har haft sån ångest över att jag skulle vara tvungen att fara, och nu slipper jag det. Känns JÄTTE skönt!!

Trista måndag..

Vaknade när Elsk kom in efter sin promenad med Krajna på morgonkvisten. Han hade varit hurtig och klev upp kl 6! I vanliga fall snoozar ju han tills han måste springa till bilen. Men nu hade han tillochmed tid att dricka kaffe! Var vaken tills han gick på jobbet, sen la jag mig och somnade igen. Vaknade och gick ut med Krajna, åt lite frukost. For sedan och kollade till Nutt, allt verkade okej med honom.
For på Ica och pantade lite flaskor samt handlade. En kortis prom med Krajna men hon var inge kissnödig då heller.
Nu är det snart dags att åka på jobbet, jag ska byta om och sedan gå ut med Krajna innan jag åker. Hoppas denna dag går fort!!
Känns som en tung vecka då vi ska åka till Stockholm på fredag och just nu vill jag inget hellre än att vara hemma! Får försöka peppa mig själv och hoppas att det blir roligt, men just nu känns det bara jättejobbigt.. SUCK!

Har jätteont i min axel också jag måste ha sovit på nått knepigt sätt, för jag hade inte ont när jag gick och la mig. Ursch!

Hemma nu..

Blev rätt sent innan vi kom hem, var hemma typ halv 9 eller nått!! Hämtade ju S i stan hos hennes syster! Zelda skrek nästan konstant hela vägen, hon var skitjobbig. Krajna låg tyst och snällt och sov, hon är så himla lugn.
Packade in allt från bilen, installerade genast högtalarna och förstärkaren, och nuuuu har vi äntligen ljud! Så himla nice!! Synd bara att kabeln är så kort så man måste ställa datorn bredvid om man ska ha ljud från den.
Det bästa är att vi upptäckte att det gick att koppla in den till tvn också!! Så nu sitter Elsk och kikar på 10.000 BC som vi fick av "brorsan".. :) NICE!!

Ska åka och kolla till Nutt imorrn, han hade rymt så jag ska kika så han inte skadat sig!! Tar med Krajna också =)

Har kommit på hur vi vill göra på toan också, jag tror det blir fint.. ska bara framkalla lite kort och handla ramar typ!

Nej nu ska jag surfa runt lite, sen gå ut med Krajna och sen sova!!

Snart är denna helg också över..

Ja nu är ju snart denna helg också över.
Kom till Paps i fredags, målade ena sidan på dörren och tog hand om Dust i spöregnet. Sen skulle vi se på Mumien 3, men vid halv 11 var både jag och Elsk så trötta att vi gick och la oss. Vaknade halv 9 nästa morgon!! Så vi målade igen och tog hand om Dust.
Elsk justerade bromsarna och for ut och provkörde transporten för att kolla att allt kändes ok. Dust såg lite fundersam ut när han såg den åka iväg! Jag hade gjort en liten hage uppe vid stallet så han fick gå där och strosa medans vi var ute, det tyckte han var roligt så han fick lite sällskap.
På kvällen for vi och bowlade med grabbarna, sen hälsade vi på hos R som hade flyttat in i ett hus, och sen åkte vi hem.
Sov lääänge imorse, till halv 11. Skönt! Har slappat och varit och hälsat på mamma. Är hos P nu och hämtar filmer som han bränt ut åt oss. Ska åka hem till Paps efter att vi ätit middag. Ska måla och byta lindor på Dusty innan vi ska hämta S och bege oss mot Umeå. Krajna ska också med!!
Hon ska vara hos oss tills på torsdag! Ska bli riktigt skoj! Jag jobbar ju kväll så jag får ju vara med henne ganska länge på dagarna!!

Soffan är beställd!

Nu är soffan beställd och vi är så glada. Det tar ju ett tag tills den kommer, 6-8 veckor sa dom. Men den som väntar på nått gott... ;)

Elsk håller på att diska, han är så duktig. Själv ligger jag bara i soffan, är så krasslig ikväll. Ingen feber än som tur är, men ska nog gå och lägga mig snart för att orka med morgondagen som är lååååång.

Ska fixa med hästtransporten i helgen, snart är den fit for fight igen. Också ska svärmor färga mitt hår, känns nice!!

Är alldeles skakig i benen och snörvlar som en galning. Suck. Ont gör det i näsan att snyta sig också, bläää. Jag diggar verkligen inte att vara förkyld.

Har varit och handlat mat åt Dust också. Så nu borde han klara sig tills vi hamnar på stall igen! Ska både bli skönt och jobbigt. Är ju sån frihet att ha en snäll pappa som tar hand om honom åt mig! Sen börjar krånglet när man vill åka hem, nu är jag ju ensam i stallet med stallägaren så man kan ju inte be någon annan hyresgäst mot en gentjänst heller!! Suck.. Jaja, det löser sig väl på något vis!

Nej om man kanske skulle ta och dra sig till sängen...

Suck

Svettas och fryser om vart annat, men ingen feber. Får nog verkligen kämpa mig igenom denna dag. Har utbildning 14-15.30 också.
Har blivit ordentligt förkyld nu, suck. Avskyr det. Men bara idag och imorgon kvar så jag måste hålla ut...
Men träningen inför stafetten är ju helt spoilerad.. blääää! Har tappat lusten att fara..

Måste bege mig till jobbet nu...men jag orkar inte.. idag är en tung dag..

Jaja bara att peppa upp sig själv och fara då!!!

The Unforgiven III

Ligger och lyssnar på The Unforgiven III nu. Den är ganska härlig och den blir bättre ju fler gånger jag hör den.

Har slängt iväg en beställning med förstoringar eftersom det var 30% tills imorrn. Hade visst 110 gratiskort återstående också men tycker sidan var så krånglig och min dator så seg så det blev inte nu iallafall. Förstod som inte hur man skulle göra för att få förstoringar på bara vissa kort, inte på alla så då sket jag i det.

Måste nog ner till tvättstugan igen, men sen kan jag nog plocka upp tvätten. Är det sista som ska in i torktumlaren. Drygt att springa fram och tillbaka hela tiden tycker jag!!

Elsk jobbar över, jag har tråkigt...

aj! min hals

Vaknar med världens ondaste hals, det känns typ som om någon drar en taggtråd i den.. inte kul!! :S
Har druckit the och tagit alvedon och bafucin. Men måste nog åka på apoteket efter jobbet och köpa mucoangin samt slemlösande.
Fasiken vad det raspar, aj aj.

Var inte igår vi hade tvättstuga, det var idag. Senil?? Tror det.

Handlade 3 fiskar igår. 2 skalarer och en "dammsugare". En pappa tagg :P Han är söt!

Ska dra mig till jobbet nu och försöka överleva denna dag.. SUCK!

Vi har nog bestämt oss nu..



Det blir troligast denna soffa. :) Dock är leveranstiden på 6-8 veckor så vi får ju vänta ett tag, men vi går nog in och beställer den imorgon.
Eventuellt kommer vi att måsta sälja vårt soffbord och köpa ett mindre. Vi hoppas på att hitta ett exakt likadant som vi har fast i den mindre storleken, men vi är osäkra pga att ek visst skulle utgå ur Ikeas sortiment. Så vi håller tummarna att det vi har ryms, annars får vi leta efter ett liknande om vi inte hittar nått bättre.

Vi har mätt så den ryms för Elsk var orolig att den skulle gå ända fram till tv-bänken, men det gör den inte.
Samt att vi provsatt/låg alla soffor de hade, och denna är superbekväm, i vårt tycke väldigt snygg, inte alltför dyr(om man jämför mot vad vi tidigare tittat på) och dessutom kan folk sova i den så det blir iallafall 2 sängplatser till, om man inte tillochmed ryms 3!! KANON!

RSS 2.0