Badrumsmakeover

Vi har nu gjort en liten badrumsmakeover kan man säga.
Elsk satte ju upp duschdraperistången i måndags, den som ramlat ner. Nu sitter den fast i taket också så nu ska den väl banne mig sitta kvar. Köpte ett till duschdraperi eftersom det inte gick att dra det andra hela vägen runt nu. Tyvärr fanns inget enfärgat vitt, men tog det närmaste jag kunde hitta, vitt med en svart smiley.
Sen hittade jag en hörnhylla i ek, som Elsk har satt upp ikväll. Vi tänkte ha en blomma på den, som vi nog kommer inhandla på fredag om vi hittar en sån vi vill ha.
Sen har vi satt upp ljusstakarna eller vad man nu kallar det, de är iallfall svarta, lite utåt böjda och man har värmeljus i dem. Vi fick dem av mamma.
Sen köpte jag nya badrumsmattor också, de gamla blev så förstörda hos D så jag slängde dem nu. Dessa passade superbra in i färgen i badrummet, S var smakråd och hon hade så rätt!
Ska upp en tavla på väggen också, sen är vi nog nöjda.

Jo just, jag hittade ju en exakt likadan "hängare" till handdukarna som vi hade. Har ju bara kunnat ha en handduk framme för det satt bara en sån där och vi ville inte skruva i kaklet eller försöka ta bort den för den satt rätt hårt fast. Hittade exakt likadana så nu kan vi ha två handdukar!! =) Glad!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0