GOTT NYTT ÅR!

Eftersom jag troligtvis inte hinner vara online något senare idag, så får jag passa på att önska er det nu, för klockan är ju faktiskt över 12 så årets sista dag är kommen!


GOTT NYTT ÅR!!!

Lite fler bilder..

Gick ju inte att ladda upp bilder tidigare, så de bilder som är från Dusty i nya hagen, de är knäppta den dag han flyttade in, i lördags alltså!
Här kommer lite bilder från stallet, knäppta idag.
Har btw, varit ute och ridit idag, var ute och skrittade en timma med Nutte och S. Hur mysigt som helst. Dock är det rena rama isgatan ute, så det var inte så roligt att köra bil..såg en stackare som var ute o gick med hunden och benen bara flög undan på h*n hela tiden! :S ursch. Jag ska köpa broddar till mig själv, hann inte idag, men Paps har hjälpt mig så jag vet vars jag ska leta iaf! :D

Här kommer bilderna..
image104
Dusty i sin nya box, hela 12 kvm!! :) Nästan så man går vilse i den..

 Här ser man hur stor boxen är, detta är dock Dusty´s grannes box.
 Här är hela raden av boxar. Dusty´s är den närmast till höger, man ser bara dörren.
 Fikarum :)
 Torkrum för täcken, etc. Min täckeshängare längst in mot fönstret.

Nu vill inte bloggen ladda upp några fler bilder, så ni får se bilder på sadelkammaren(min skrubb) i ett annat inlägg.

Dustys nya hem

Här kommer lite bilder från idag. Första gången i nya hagen. Tyvärr hade det hunnit bli mörkt och min kamera verkar inte gilla mörker. Hann inte ta några kort innomhus och Dutt var ju inte inne heller. Men ni ska få se boxen sen!

image102

image103

Julafton

Har haft en helt fantastisk julafton måste jag säga.
Började morgonen med att vakna kl 06.30, haha. Då hade tomtenissen kommit med våra julstrumpsnallebjörnar, och där i låg en dödskallereflex (som jag sagt att jag ville ha, men inte skrivit upp på önskelistan, snacka om kung!) och ett änglaspel i form av dödskallar ;)
Sen såg vi julkalendern.. efter det somnade vi. Och när vi vaknade hade mamma kommit. Så då började vi öppna lite julklappar!
Och jag fick allt jag önskat mig och mer! Allt var hur bra klappar som helst!
Och efter att vi ätit jullunch for vi till älsklings föräldrar, och där blev det att slappa o mysa lite granna, sen såg vi kalle och efter det öppnade vi julklappar.
Fick jättebra grejor där ocskå! Så nu har jag och älskling en Sodastreamer :D yey!!

Tack pappa, mamma, lillebror, och älskling med familj för en superbra julafton! :)

Just det, jag skulle ju önska er..

en riktigt GOD JUL!! ;)

Så var man sjuk igen..

Ja, det här blir ju en jättekul jul.
Nu är jag sjuk igen! :o Jättemega förkyld, med hosta o massa slem. Yippie! Or not..

Ingen julgran heller, alla är slut :( Hoppas det finns imorgon!

Och jag som vill känna hur julskinkan smakar.. och pappas köttbullar!!

Suck.

Jag är så glad idag!!

Ja, jag är så glad idag! Har varit en tung vecka, med alldeles för lite sömn, för mycket att göra, för mycket att tänka på. Har oroat mig och stressat och haft mig.
Men idag känns det som att allt har släppt!
Jag har jullov kl 23.30 idag. Jag ska få flytta min vackra vita springare till ett stall som jag tror kommer bli helt super. Pratade just med en tjej i stallet nu, som stått där hela tiden, och efter det samtalet känner jag mig ännu mer säker på min sak! Vi kommer bo som kungar jag och Dust. Det tror jag stenhårt på! Åh, min vackra vita springare..du gör mig hel!
Jag har dessutom ringt och hyrt hästtransport! Fick tips av R att ringa till OK, där hade dom inte men hon jag pratade med trodde att Preem hyrde ut. Och de gjorde dom! De hade ett 3-timmars pris, så det blev billigare att hyra 3 timmar än 2. Och priset sen.. 295kr! Höll på att ramla av stolen, men jag kan ju inte ha hört fel! Dessutom ligger den macken på vägen till R, och han ska vi ju låna bil av!
Fick dessutom lönebeskedet idag. MAMA MIA! säger jag bara. Undrar hur min lön kommer att se ut när jag jobbat en HEL månad på detta ställe. Me like pengar!
Kan nog köpa de julklappar som är kvar trots allt. Behöver nog inte leva på gamla skosulor nästa månad om vi sköter oss ;)
Och snart är det julafton, och snart är det nyårsafton.

Yippie kay yey! SÅ jävla glad!

Sådärja

Nu ska man alldeles strax iväg och jobba.
Har varit och lämnat Zelda hos veterinären (tack S för skjutsen). Hon ska kastreras idag, så förhoppningsvis blir det en lugn jul! :D

Har bara 3 dagar kvar att jobba innan jullov, idag inräknat. Känns riktigt skönt faktiskt.
Har dock hur mycket som helst kvar att fixa innan jul, julklappar som ska köpas (dock endast 2 kvar, phu). Hästen som ska flyttas och julgran som ska inhandlas och pyntas.
Har fått klartecken att låna bil iallfall, får väl se hur det går med transport. Att det ska vara så jävla dyrt att hyra en transport! Man blir ju helt chockad! Men i värsta fall så måste jag ju göra så, det är ju värt det egentligen. Men det kommer ju kännas i plånboken, speciellt om jag ska betala dubbel hyra också.

Men nu måste jag ta och springa ner till bussen, börjar känna mig lite smått stressad nu.
Imorrn blir det en tidig morgon, ska släppa ut hästarna, rida Dusty, och sedan ge lunch i stallet också innan jag får åka hem. Phu!

Ha en bra kväll!

Julkalendern

Har just sett på julkalendern, både dagens avsnitt och gårddagens. Hade ju missat dessa. Hihi.
Igår var en kanonkväll! Hade så himla roligt. Dansade hela kvällen lång, var stundtals ensam på dansgolvet också då mina vänner hellre ville sitta ner eller vara på det andra dansgolvet. Men det gjorde ingenting för jag hade så roligt!
Och älskling fick hoppa in som DJ, haha, han fick stå däruppe när DJen skulle gå och pissa :P
Dansade på scen gjorde vi också, så himla skoj. Men idag har jag träningsvärk i hela kroppen, så mycket som jag dansade igår är det väl inte konstigt kanske.
Annars är man allmänt trött idag. Sov ju jättelänge imorse men man var ju vaken sent igår också. Grabbarna ligger i soffan och är allmänt slöa de också, men de drack ju igår med så.
Har varit en snabbis till Dutt och pussat på honom och gjort stallet plus gett middag. Grabbarna följde med och hjälpte till, de är så snälla.
Igår for vi med massa saker till nya stallet också. Så nu har jag bara det nödvändigaste kvar i det gamla. Längtar tills jag får packa upp och göra iordning min "skrubb" i nya stallet. Ska kolla om jag har fler backar hos pappa som man kan stapla på varandra, vore kanon. Är inte så mycket hyllor i skrubben, däremot är den jättestor och har två sadelhängare! Och ovanpå kunde man stapla täcken ganska högt!
Har tänkt införskaffa såna smarta "påsar" som S har, från Rusta. Kostar typ 25 spänn eller så, perfekt att ha täcken i så de inte blir dammiga o så. Blir nog kanon bra det här.
Snart är det jul också! Bara en vecka kvar! 8 dagar.. :D

Dusty ska flytta!

Japp, så är det. Äntligen har jag hittat en stallplats som verkar super! Så nästa helg så flyttar Dust. Berättade det för honom igår och han verkade inte så brydd över det :P
Sa upp stallplatsen i fredags. Igår sa stallägaren att hon kanske hade nån som kunde flytta in nästan på en gång. Hoppas på det, för isåfall skulle jag slippa hyran under uppsägningsmånaderna. Vore ju kanon! Blir ju ganska dyrt annars, men det är väl smällar man får ta. För jag klarar inte av att stå kvar längre, inte nu när S flyttat också.
Och det bästa av allt är att Dusty och Nutte blir nästan grannar! Så jag och S kan rida tillsammans ändå! :)

Alla som har katt

Känner ni igen er??

http://www.youtube.com/watch?v=1qiGyxPplAw

Garantibevis och inlämnad telefon

Jag hittade garantibeviset till sist, det låg i påsen med mina nya glasögon jag tror jag hämtade ut dem samma dag som jag fick igen mobilen sist jag lämnade in den!
Känner mig så slö och trött. Mår inte alls bra vill bara ligga i sängen så jag orkar fara på ikea!!
Men ska säga till när jag kommer att jag kanske måste gå hem, så får älskling komma och hämta mig i sånna fall. Tror inte att jag orkar ända till 23.30 inatt. Jag är förtusan trött nu, och jag har ändå sovit till 11.
Imorrn har jag morgon i stallet också ska jag ju rida. Plus att jag har S lunch och ska ta hand om Nutte. Men det får så lov att gå!
Älskling var sugen på att ta ledigt typ halva dagen så vi kan åka till Husum tidigare. Det skulle jag gilla! För jag är ju ledig också. Då kan han hämta mig i stallet så slipper jag promenera till bussen när jag inte mår så bra!
Ska försöka stoppa i mig lite alvedon också jag tror att vi har det hemma. Om man nu kan blanda alvedon och ipren men jag tycker inte att iprenen har hjälpt nått än.. fast det kanske tar lång tid innan den verkar.
Är så irriterad att jag inte hittar febertermometern men det känns iallafall som att jag har feber och man brukar ju känna sånt i kroppen.
Är precis samma tid som jag blev sjuk förra året då var jag sjuk över jul och långt in i januari så jag kunde inte åka och hälsa på Farmor. Sen fick jag bihåleinflammation också, som vanligt. Det vill jag inte ha igen. Ska kanske gå på apoteket imorgon och hämta ut mina Renexin tabletter jag hittade receptet..
Nu måste jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Tror jag ska ta ut linserna, ögonen är så himla irriterade när man är förkyld och det är så torr luft på jobbet..

Sjuk?

Suck. Vaknade imorse och kunde knappt prata, och snoret bara forsar. Tror jag har feber också men hittar inte termometern så jag har ingen aning egentligen..
Har stoppat i mig alvedon i frukost iaf.
Ska leta garantibeviset till telefonen nu o lämna in den sen ska jag nog vila igen..
Ska till jobbet iaf..

Nu försvann peppen..

Ringde nyss morfar, och frågade om vi fick låna stugan över nyår. Men det fick vi inte.. :( Trots att älskling erbjudit sig att åka ner och hjälpa till med skottning och sånt..
SUCK.
Vars ska vi nu fira nyår?
Nu försvann peppen. Jag som tyckte att det skulle bli riktigt roligt med nyår för en gångs skull.. fan!

Julkalendern fungerar inte :(

Skulle försöka se julkalendern på svts hemsida men de har tydligen tekniska problem så det gick inte :( Får försöka igen när jag kommer hem inatt. Missade ju morgonens avsnitt för jag hade ju morgon i stallet. Har hunnit rida Dusten också, en mysig tur i skogen, var ute i nästan en timme! Han ville inte gå hem utan valde den långa vägen hem, han är så söt! :)
Håller på att bli sjuk, har jätteont i halsen och är snuvig, suck. Orkar inte bli sjuk nu.. har inte tid med det!
Hade tänkt hinna lägga mig o vila lite när jag kom hem så jag inte skulle vara så trött ikväll men det hinner jag inte nu, kom hem så sent. Måste hoppa i duschen och leta fram garantibeviset på min telefon så jag kan lämna in den. Hinner nog inte lämna in den idag men om jag hittar garantibeviset och sätter den andra telefonen på laddning så kan jag ju springa och göra det imorgon!
Min älskling hämtade hö åt Dust igår, med hjälp av S. Han är så söt! :) Men hö-gubben hade gjort om balarna så de vägde 1 kg mindre men det sa han inte förrän älskling skulle betala, det var ju inte så himla smart för har vi otur måste vi hämta hö på typ julafton nu... suck. Det lär ju ingen vilja direkt.. Får hoppas att det räcker, jag hade ju ett antal balar kvar också.. köpte ju 15 st nu precis som jag brukar..
Sydde ju om reflex-skrittäcket förra veckan, provade det idag och det passade! :) Så nu ska jag sy om det fina skrittäcket som jag har också som hålet för sadeln är för litet i.. Vore ju som skoj om man kunde använda det utan att det ska bli så himla knöligt o krångligt som det är nu..

Men nu måste jag hoppa i duschen och rengöra åt kissarna och ge dom mat. Sen är det nog dags att springa till bussen... suck! Enda nackdelen med Kvälls veckorna, man får så lite fritid känns det som, även om det är skönt att kunna rida på dagen och sova ut de dagar min medryttare har Dusty..

RSS 2.0