Inget Midnattslopp

Det blev inget Midnattslopp i helgen för mig och Sarah. Men det blev en bra helg ändå! Vi fick dock tråkigt väder, mest regn hela tiden. Men ändock en mysig helg!

Jag kunde inte springa pga. min hälsena som jävlats ett tag. När knät äntligen blev bra så blev hälsenan dålig!

Jaja, nu är vi strax på väg till jobbet, det är fint väder men en tråkig onsdag. Fast kanske kanske den blir bättre än igår som var sämsta dagen ever. Jag hade konstant ont i huvudet hela dagen och det blev inte bättre av all stress och shit som var på jobbet igår. Morr!

Jaja, mot jobbet..

Lång dag

Ursch vilken måndag, vad trött jag varit/är. Blä!
Såg iallafall Paul igår, var en rolig söt film om en utomjording hihi.

Idag tog vi en sväng till Biltema så söt fick köpa nå saker till bilen. Var inte alls svårt att hitta dit, och inte var det så långt heller!! :)

Annars blir det inte många knop idag, ska väcka söt om en stund så vi kan käka middag, blir nog middag på hotellet idag, sen bara slöa och försöka sova tidigt!!

Längtar till helgen!

Snabb helg

Packar väskan. Ikväll är det dags att åka igen. Helgen går så fort!!
I fredags hann vi nästan bara hem, sen var det bara att hoppa i duschen och dra in till stan, till Fabriken och sista AZ IF festen. Roligt!!
Lördagen blev det också en sväng till stan. Hämtade bokhyllan hos Fia som skulle till lillebror och Madde och spenderade sedan dagen med dom, Paps och Krajna!!
Sen hämtade vi Volvon så lillebror&Madde kan ha Polon ett tag, och äntligen hem! Då kom Jonathan och Helene förbi och vi surrade å glodde på tv. Jag var tröööött!!

Vaknade kl 8 idag. Haha. Suttit och slöat vid datorn, betalat räkningar och lite så. Tänker inte göra många knop alls idag, vill bara ta det lugnt.

I helgen kommer jag inte hem, jag åker till Jönköping på fredag till min fina Sarah&hennes Johan, på lördag drar vi till Göteborg för att springa Midnattsloppet (om vi nu kan springa, vi funderar på rullstol:P hoppas vi kan!) och sen på söndagen kommer eventuellt Johan för en dag på Liseberg innan jag måste dra till Södertälje igen.

Veckans träning v.31&32

Enkelt att sammanfatta för det blev sjukt lite träning. Tappade helt motivationen när knät började göra ont.
v.31
7km, iofs en härlig runda, men=ont knä.

v.32
Elljusspåret med Mamma&Söt, det slutade dock med backintervaller för mig och bara 2,5km+1,2km gång dit&hem.
Knät gjorde ont igen..

Slut

Slut på semestern och åter i Södertälje. Jobbar dag denna vecka så nu är första dagen bortgjord. Skönt!
Tog taxi imorse och gick hem. Blev ungefär 4km. Kom fram till att det kostar lika mycket ungefär, att åka taxi dit och gå hem, som om man åker buss dit och hem. Så då var det ett ganska lätt val, skönt att slippa krångla med buss, skönt med promenad, och smidigt att åka taxi på morgonen när man är trött och seg.

Jag har dock ont i mitt knä! :( Men det har jag haft ett tag. Känns surt om jag får ont av en promenad, hur ska det då gå att springa? Jag ska nog försöka springa 2 kortisar i veckan iaf, och se hur det känns. Blir ju tråkigt på Midnattsloppet om det inte gått över..men jag vet ju inte ens vad det är heller. Trodde att det bara var springet som gav mig ont, att jag överbelastat eller så. Men jag fick ju ont nu av att gå också. Iofs kanske jobbet påverkat med, hade jätteont i ena vaden också. Blir väl en chock för kroppen att knalla runt på det hemska golvet igen efter 4 veckors semester, haha!

Nä, nu ska jag nog ta med mig Söt och gå och få i oss nån middag, jag är hungrig!!

Pippi

Har varit i stan med mamma och handlat lite som saknades till söt`s födelsedag imorgon.
Också tog vi en fika på NK. Där var en stackars fågel som flög från spegel till spegel och dundrade in i dom. Stackars! :'( men Mami hon tog och lyfte ut den och satt den på balkongen, när vi gick så verkade den lite piggare iaf men såg ut som att den skadat benet. Hoppas den klarar sig!

Sen drog jag hem och slöade lite, försökte hitta pepp att springa.

jodå, tillslut kom den, det blev 7km, fartökning sista 2km tom. :D tjihoo! Knät verkar ju varken ha blitt bättre eller sämre av att jag sprang så vi får väl se hur det känns senare.

Nu ska jag försöka få med mig karln till Konsum. Tjingeling!

Regn, regn, regn

Regn, regn, massa regn.
Uppe tidigt idag men lyckades pallra mig i säng i helt ok tid igår, så jag är inte så fruktansvärt trött. Steg upp vid 8 typ, tänkte att det är perfekt, då kan jag springa på förmiddagen.
Men nu regnar det, så frågan är om man ska lyckas tvinga sig ut eller om man ska hålla tummarna att det slutar regna senare idag. Det vettefan..borde verkligen springa, har varit en seg vecka utan spring :(
Har haft så ont i mitt trasiga knä:( när jag böjjer ihop det som. Dumma knä! Gjorde jätteont igår.

Iaf så imorrn fyller min söt år! <3 Jag känner mig som ett barn på julafton, jag vill ge honom hans present nu!! haha! Känns som att det är jättelänge tills imorgon..

Ska nog dra in på stan en sväng och se om jag hittar nått kort och nån liten sak till tror jag..hmm.

Men annars så, igår var Elli här men först drog vi på "hemligt uppdrag" och fixade en present till söt! hihi. Alltid roligt med sällskap :)

Jo och igår natt så väcktes jag av en morrande Margit och en upprörd söt! Då hade grannens katt tagit sig in genom badrumsfönstret och Margit hade jagat in den i ett hörn bakom toadörren och satt och vaktade söt. Hon råkade riva söt ganska ordentligt på foten när han försökte fösa undan henne, men tillslut fick jag in henne i sovrummet så den andra katten sprang ut.
Sen hittade vi gula hårtussar lite varstanns i lägenheten, så Margit hade nog talat om för kissen vem som bor här!!

Tur vi har vår vaktkatt! ♥ (och framförallt tur att hon inte fick en skråma! fast det kanske inte är så förvånade. Höhö, våran bitch!)

Fina fina Margit!



Eller "Margut" som Theo säger!! ;)

Men bläää

Men blää vad jag sov för länge idag. Jag som skulle upp och tvätta häst-stuffs. Suck.
Aja, får hoppas tvättiden efter finns kvar. Men jag fattar inte hur jag kan vara så trött..
Hmm, ska in till stan en sväng nu, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att tvätta. Ska springa men tar det nog ikväll, mina ben känns inte så pigga just nu, haha.

Aja, bäst att slänga sig i duschen och skutta ner till bilen då...

Haha, så jäkla kul!!

NU KÖR VI - Du hänger väl med!?

Meny 10 veckor

Du kommer att kunna som; t.ex. att förbättra din
• Kroppshållning
• Kroppsstyrka
• Kondition
• Ämnesomsättning
• Energiförbrukning.

Du väljer upplägg

Upplägg 1 – Du tränar bara styrka
Upplägg 2 – Du blandar styrka och kondition


Styrke - upplägget

Du tränar ”EN” styrkeövning per ”DAG” med bestämt antal repetitioner och utan vila eller så kort vila som möjligt.


Upplägg Styrka + stretch
Dag 1 Rumplyft på bänk
Dag 2 Armhävningar
Dag 3 Utfallsteg
Dag 4 Mage - Chrunches
Dag 5 Dips
Dag 6 Ryggresningar
Dag 7 Tåhävningar

Upplägg styrka:
Vecka 1 50reps
Vecka 2 60reps
Vecka 3 65reps
Vecka 4 70reps
Vecka 5 75 reps
Vecka 6 80reps
Vecka 7 85reps
Vecka 8 90rep
Vecka 9 95reps
Vecka 10 100reps

Mer här:
http://www.facebook.com/event.php?eid=192459990814781

RSS 2.0