Vi har nog bestämt oss nu..



Det blir troligast denna soffa. :) Dock är leveranstiden på 6-8 veckor så vi får ju vänta ett tag, men vi går nog in och beställer den imorgon.
Eventuellt kommer vi att måsta sälja vårt soffbord och köpa ett mindre. Vi hoppas på att hitta ett exakt likadant som vi har fast i den mindre storleken, men vi är osäkra pga att ek visst skulle utgå ur Ikeas sortiment. Så vi håller tummarna att det vi har ryms, annars får vi leta efter ett liknande om vi inte hittar nått bättre.

Vi har mätt så den ryms för Elsk var orolig att den skulle gå ända fram till tv-bänken, men det gör den inte.
Samt att vi provsatt/låg alla soffor de hade, och denna är superbekväm, i vårt tycke väldigt snygg, inte alltför dyr(om man jämför mot vad vi tidigare tittat på) och dessutom kan folk sova i den så det blir iallafall 2 sängplatser till, om man inte tillochmed ryms 3!! KANON!

Kommentarer
Curant

Jo det är dit jag ska. Har redan inlägg men ska göra gjutna nu. Hoppas det blir bra för troligtvis kommer mina ryggbesvär från fötterna.

Datum: 2008-09-02 Tidpunkt: 10:01:01
Curant

Snygg soffa förresten! Vill också ha nåt nytt...

Datum: 2008-09-02 Tidpunkt: 10:01:57
Bokmalen

Snygg soffa! Skulle oxå vilja ha en ny men det får bli när vi flyttar till större (läs hus) å när det blir får vi ju se... Det kan ju dröja några år till??? Kram vännen

Datum: 2008-09-11 Tidpunkt: 01:03:17
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0