Mysigt!

Har fått ha min pappa och Krajna här från igår, det har vart så himla mysigt! Igår så visade jag stallet för honom, också åt vi lunch i solen på O´learys. Sen på kvällen hyrde vi en film, den var jättebra!
Idag har vi vart på Wheels hela dagen, det har vart jättekul att se alla fina bilar! Sen har vi vart en sväng till R&A också!
Men nu har paps åkt hem, och det är jättetomt! Älskling har också åkt för han ska laga sin pappas bil som gick sönder igår när han var på väg till jobbet! Så han kommer nog inte förrän sent.
Och jag ska jobba ikväll, kl 21 börjar jag, jag har öppning. Såg länge ut som att jag också skulle få vara ledig, för älskling fick vara det...men tyvärr så fanns det ingen som var hemma som kunde jobba. Har jag tur är det lite folk så jag får gå hem, för jag känner inte alls för att jobba ikväll. Ska typ inte jobba med nån som jag känner heller så det känns inte sådär superkul!

Men, det är ju en stund kvar tills det är dags att gå ner, så jag ska försöka fördriva tiden tills dess. Blev ju som sagt grymt tomt när både paps, Krajna och älskling for nästan samtidigt!!!

Det har iaf varit supermysiga dagar och jag hoppas att Paps och Krajna kommer tillbaka och hälsar på väldigt snart! Det får iaf inte ta lika lång tid som förra gången!!! Älskar er!

Glasögonorm

Så har man vart och gjort en synundersökning. Fick med mig 3 par glasögon hem. Måste hitta smakråd nu bara! Pappa och älskling är ju självklart, men jag vill ha lite kvinnliga åsikter också..man kanske ska knäppa kort på sig själv i de olika glasögona och skicka runt till vännerna...haha!
Blir dyrare än vad jag trott. Har för dålig syn. Dock får jag fortfarande 2 par, men ett par blir med fulare glas..man kunde dock ta det på avbetalning så frågan är ju hur jag ska göra. Jag måste ju ha nya glasögon speciellt när det skiljer så jävulskt från de gamla, men jag vet inte om jag har råd att punga ut så mycket pengar...måste fundera..gillar inte att ha saker på avbetalning menmen..måste ju ha dom så..

Älskade vän..

Vacker vovve

Jag kommer aldrig att glömma dig..älskade vän! Vila i frid..

Idag är det tisdag!

Dusty hade fått komma in vid lunch, och sen blivit utsläppt när det slutat regna, så skönt! Så jag behövde inte cykla ut dit idag utan fick skjuts av älskling!
Sen for vi ut till A&P, älskling & P skruvade i bilen/ar och jag och A gick till hästarna också hjälpte jag henne medans hon verkade. Det gick bra!
Var dock en rätt så seg dag idag, var jättetrött tidigare, men på nått konstigt sätt är jag skitpigg nu? Men ett glas mjölk och sen sängen, det är det enda rätta..

Har hittat ett thermotäcke jag vill köpa till Dusty också, till vintern. Börjes billigaste, A har användt dem hela vintern och tycker de funkar bra.. Jag har ju 2 men det ena är ju urtvättat  så det blivit rosa och ganska skamfilat, skulle skämmas om jag var tvungen att använda det känns det som..måste höra med mamma vad hon säger, det är ju absolut ingen stor summa det handlar om..behöver ju 2 så det finns ett att ha när man tvättar det andra!
Vilket påminner mig om att jag måste ta med mig en hel del häst-smutstvätt nästa gång jag åker hem, så jag kan tvätta i ordning inför vintern!! Blir nog bra det..

Regn!

Ursch vad tråkigt med regn. Och jag som egentligen ska cykla till jobbet.. Nu gick inte älskling att väcka, men hans bror har lovat att skjutsa mig. Så nu fick jag ju nästan sovmorgon, fast jag är vaken, hah!
Hoppas det slutar regna sen..måste nog åka ut till Dutt direkt när jag slutar idag, så jag kan ta in honom om han fryser. Vet inte om det är någon som gör det..förhoppningsvis, tror att de andra hästarna också skulle in när det regnar iofs.

Trött idag, fast jag gick och la mig tidigare igår..kanske kan bli ännu tidigare ikväll?!

Vilken midsommar det blev!

Ja, vilken midsommarafton det blev. Hade faktiskt skitkul, men idag har det inte vart lika roligt. Fy tusan. Det är först nu jag börjar må lite bättre..suck! vi som skulle till pappa idag. Men vi får åka förbi där imorrn istället. Snälla S lovade ju att ta in hästarna åt mig, snäll som hon är! Så då kan vi sova här i natt. Sitter hos mamma nu, älskling är ute och festar, igen! Fattar inte att han orkar..ursch! Men så gick han ju och la sig tidigare än mig igår!

Men i vilket fall som helst, tack bror(P) för en mycket rolig midsommar!! :)

Glad Midsommar! :)

Fast dagen började inte så glatt, då larmdosan till bilen gav upp så jag kunde inte låsa upp bilen. Blev några vändor mellan parkeringshuset och lägenheten innan älskling fick den att fungera åt mig. Sen fick jag stressa som attans till stallet, men tack vare söta S så hade hästarna fått kraftfoder och var någorlunda lugna. Snabbade mig att släppa ut och mockade i raketfart, lika fort gick det att göra i ordning Dutt och precis när S var framme vid stallet så blev jag klar!
Sen följde en lååång härlig ridtur i skogen på mycket mysiga vägar, nu vet jag ju hur man kan rida till SURF också, för där kom vi fram! Hade en väldigt glad och pigg häst som var huuuur fin som helst att rida. Dock så har både han och matte dålig kondis, vi flåsade ikapp ett tag. Tur det är så mysigt att skritta också!! Fanns en perfekt väg där man kan träna galopp-intervaller, alldeles rak och mjuk! :) Det gillas, sa vi! :)
Får väl se hur mycket träningsvärk jag har imorrn :P Har ju inte direkt fått tillbaka alla muskler man en gång hade..men de kommer väl!

Snart bär det iväg till husum, där midsommarkvällen ska firas hos P. Kanske blir det också första doppet idag i havet? Hoppas på det!

Glad Midsommar!

Älskling - bilder

68884-79
Världens vackraste Dusty. Och han är MIN, bara MIN! <3
68884-80
Sötis! <3 Vi tog oss en mysig skritt-tur idag, han var pigg som vanligt, men tyckte inte att matte skulle ta honom från hans mat, förrän han fick syn på moroten! Då gick det bra att komma till matte! Så det är bäst att matte kommer ihåg att handla fler morötter, det finns bara en kvar...
68884-81
Idag gick det ganska bra att leka fotomodell. Det är så tråkigt annars, han brukar inte ha tålamod till det!

Gårdagens missöde..

Tack vare denna:  
Ser nu bilen tyvärr ut såhär: 68884-77
Tur att vår nya bil strax är klar för besiktning, det prasslar lite väl mkt i den här nu, och den känns inte direkt stöldsäker. Dessutom ser man jättedåligt åt sidan när man ska köra upp i parkeringshuset!! :(

Struligt!

Fast det löste sig, möts av ett sms där det står "älskling, jag har dina nycklar!" oj då, tänkte jag, hur gör jag nu då?! Men det var inga problem, älskling kom hem lämnade nycklarna och hjälpte mig att ge Vicky medicin. :) Har lunch i stallet idag så jag sitter o käkar frukost nu, sen ska jag åka ut dit..
Jobbar eftermiddag ikväll. 14-22. Känns ganska drygt på nått sätt..

Livet är en bergochdalbana

Denna dag började så underbart bra! En ridtur med S&J, i över en timme i skogen, fick se vars klätterbackarna är, Dutt gick som en klocka, hur mjuk och fin som helst i skritt och trav, dock lite värre i galopp, då blev det några glädjebockar så matte fick hjärtat i halsgropen! :p stark blev han också men han var ju dessto finare i traven! Hur gudomligt underbar är inte min häst då? Helt enkelt bäst!
Sen hem från stallet för att möta upp S som ska hälsa på mig i helgen..

Sen ringde de dock från stallet, Dust hade bråkat med sin hag-granne genom stängslet, och grannen hade fastnat. Det verkar dock ha gott bra, men nu har Dutt ingen sommarhage längre, och han var väldigt spänd och uppstressad. Det är så himla svårt, jag trivs ju så bra ibland och i nästa stund vill jag bara flytta. Är det så det ska vara? Hoppas verkligen att det blir bättre sen, som mamma säger.. bara det löser sig med hagen så, vill INTE att han inte ska kunna gå på bete, jag vill ju ha honom ute dygnet runt! Min älskling!

Nu ska S göra slingor på mig och sen får vi se vad som händer ikväll! :)

Ont i halsen..

Vaknar med megaont i halsen, känns inge kul! Har dessutom varken bafucin eller halstabletter hemma. Suck! Är trött idag, ovanligt :P Men gick och la mig hyffsat tidigt igår ändå.
Ikväll kommer S! :) Hon ska nog göra slingor på mig ikväll, roligt! :D
Ska rida med lilla S idag också, ska åka dit direkt efter jobbet. Ska bli roligt :D

Regnig onsdag..

Ursch vilken regning och tråkig dag! Har iaf vart duktig och städat vårt rum, och lagat middag fast jag fick lite hjälp av älskling :)
Somnade på soffan med mysig Zelda på magen en stund med.
Imorrn kommer det en tjej som är intresserad av att bli medryttare o provrider Dutt. Hoppas det går bra så jag äntligen hittat nån! :) Håll tummarna..

Bara 2 dagar kvar denna vecka, jisses så skönt. Sen kommer S! :D

Mysigt igår :)

Det var mysigt igår! :) Först for jag och red Dusty, en mysig liten sväng, fast varmt var det, phu! Och sen hade grabbarna vart o handlat mat, så vi åkte iväg och fiskade, i en massa olika sjöar o sen grillade vi o åt det som middag! mums! Det var jättemysigt! Fast det var bara R som fick fisk, ingen annan =/ typiskt!

Tog bilen imorse, var så grymt trött alltså. Helt sjukt! Så då fick jag sova lite längre iaf också kunde jag åka på Djurmagazinet o köpa en katt-toa! Får se vad kissarna säger..

Älskling är snäll o ska åka o handla havre åt Dutt efter jobbet... :) Och jag ska kanske rida med S ikväll! Om hon hann hem! Hoppas det, skulle vara mysigt..bara det inte börjar regna, det känns lite ostadigt!

Ska försöka ta reda på vart Bussgods är nu, har ju fått paket! :)

JAG ÄR LEDIG!!

Yes, de ringde nyss och sa att jag får vara ledig ikväll! Eftersom det är så varmt så tänkte de inte öppna garderoben!! :) Weeeoo! Hur kul som helst!
Ska följa med pojkarna ut, och som tur var så handlade jag ju faktiskt lite cider när de var på systemet. De har kommit en ny Xider, strawberry desire som jag ville testa! GOD!

Fisketur

Oj, vad vi sov länge idag. Iofs vaknade jag till och från men klev tillslut upp vid halv 3. Helt död! Känner mig piggare i kroppen iaf och har inte haft ont i huvudet inatt.
Har vart med grabbarna o fiskat, i Nydalasjön. Fast vi hade ingen vidare fisketur, endast en liten abborre!! en mini!! och ett plaströr..humm, vad de nu gjorde på botten! haha.
Jaja, bättre lycka nästa gång!
Nu ska jag nog bara slappa tills det är dags för jobb igen. Hoppas de blir bättre ikväll för de är inge kul när de inte finns nått att göra ju! Man känner sig så dum!

Har pulat i Vickan medicin igen, det gick faktiskt bättre den här gången. Men de på apoteket gav mig fel storlek på korken som man ska sätta på medicinflaskan, och sprutan når inte ner så det är jättesvårt att få upp rätt mängd utan att spilla ut allt! Får väl gå dit på måndag o be om att få en annan kork...

Slutat tidigare..

Jag fick kliva av tidigare för det var så lite folk så jag behövdes inte.
Så jag fick åka 2 karuseller idag på tivolit =) Både fritt fall och flygande mattan.. hihi! Älskar karuseller!!!

Red Dutt en snabbis innan jobbet också. Det var skönt och svalt ute, synd att jag hade så lite tid bara..Ska rida tidigare imorgon men förmodligen är det ju så varmt då...ursch!

Nu ska vi tydligen dra ner på Olles en sväng..sen ska jag sova för jag är megatrött!!

Har pulat i Vicky medicin också..den i ögat går bra, men den i munnen är svår på henne. Sprutan jag fick med är det som "hack" i, så det sprutar för hårt.. Provade med den jag fick med till Zelda, dock så måste jag då ge henne 2 ggr för annars får hon inte rätt dos, och det är krångligt för hon vill bara en gång!

Tycker att ögonen redan ser lite bättre ut..Det har inte varat sen igår..Hoppas hoppas hon blir kvitt det, och att varken Zelda eller nån av oss får det!!


Städa städa varje fredag också varje jul, det tycker jag är kul..

Städat, städat och städat. Fast först jobbat mellan 06-12, sen suttit i en evighet på apoteket för att få tag på Vickys medicin. Passade på att köpa Solskyddskräm också, kom på att jag inte hade någon sådan! Har ju redan brännt mig så.
Sen hem och vila en liten stund, och efter det har jag vikit tvätt och städat. Har lyckats få upp ett galler i balkongfönstret så nu står det på vid gavel också, ÄNTLIGEN rör luften lite på sig här inne, med 3 st fönster öppna! MÅSTE införskaffa den där fläkten, hoppas jag får med pojkarna på det imorrn! Eller åteminstone Älskling, så han kan sätta upp den. För Paps trodde att den skulle vara ganska tung att fippla på med själv..
Har tänkt hinna rida Dust ikväll innan jobbet, börjar 22. Har kväll istallet också. Sitter just nu och väntar på att grabbarna ska komma hem så jag kan börja med middagen, det fattades lite grejor som jag tänkte att de kunde få handla. Sen ska jag bränna iväg till stallet!
Hade först tänkt fara lite tidigare, typ direkt när jag kom hem från jobbet, men det kändes inge kul att rida i den värme som är nu..när jag liks måste dit på kvällen kan jag lika gärna vänta till då!
Hittintills ser Dutt fin ut, han har inte fått speciellt mkt bett alls. Träffade ju A`s hästar igår, bägge skimlar och de var rejält bitna redan! Kanske är som stallägaren säger, att det är lite kryp där ute! Får hoppas på det, för Dutt´s skull! Vore ju skönt om han kunde slippa bli alldeles uppäten.. Men jag har iaf hittat ett medel som ska hålla i 12-18 timmar, och så länge de i stallet är snälla o sprayar på honom det på morgonen så ska det ju hålla till kvällen när jag kommer!

Har fått reda på att jag ska vara på Specma nästa vecka också, trodde dock att jag skulle få gå eftermiddag, men icke sa nicke, jag går förmiddag IGEN! Jaja, det är bara att bita ihop och försöka gå o lägga sig tidigare. Tror att jag hittat en närme väg dit idag...dock vet jag inte om jag hittar igen den när jag ska åt andra hållet! Den var snabb hem iaf, tog ca 15 min istället för de ca 25 det brukar ta. Man kunde rulla nästan hela vägen så! :)

Kisse sjuk!

Nu har kisse Vicky vart hos veterinären. Hon hade Klamydia! Så nu har hon fått medicin, jag ska hämta ut den imorgon, men han gav henne medicin redan när vi var där. Vilken tur att vi for dit! Blir väldigt orolig att Zelda ska bli smittad också, han sa att risken var ganska stor. Men att om hon blev smittad så skulle jag behandla henne med samma medicin som Vicky och på samma sätt.
Här finns en länk att läsa, det stämmer väldigt bra in på Vickys sjukdomsförlopp.

Hoppas att Foccer, Busen och Marji har klarat sig bara..

Härligt!

Har varit hemma hos Paps idag, har plockat ner Dutt´s gamla hage och tagit med hö, spån och stängsel+stolp hit. Så nu har älskling + hans vän hjälp mig att bygga Dusty´s sommarhage! :) Sen åkte vi hem en sväng, innan det var dags att fara tillbaka till stallet igen för att natta hästarna. Påväg därifrån kom jag på att jag glömt min telefon o nycklar i sadelkammaren! Snacka om virrpanna. Fick åka tillbaka igen!!
Zelda har varit jätteduktig, hon gillade att vara hos Paps. Fast hundarna var lite läskiga. Hon hängde i Paps gardiner också :P haha!
Sen åkte hon bil jääääättelänge men sov nästan hela tiden! Älskade kisse!!

Har bränt axlarna idag också, typiskt!
Ska väl göra i ordning mackor + lunchlådan tills imorrn, sen dusch och förhoppningsvis isäng. Dock är jag inte trött än o det är megavarmt här så jag tror det blir senare kväll ikväll än tänkt..

Mumsig middag

Efter mycket om och men så kom vi tillslut till Husum och kunde avnjuta en mycket god middag i kvälls-solen!
Nu ska vi strax avnjuta efterrätt!

Zelda och Marji kommer dock inte överrens än. Marji vill bara leka men Zelda vill helst inte, hon gömmer sig och morrar. Jobbigt för liten kisse! Hon har varit jätteduktig i bilen hela vägen trots att vår bil gick sönder och hon fick ligga i buren jättejättelänge! Älskade kisse!!

Har ridit Dutt idag också, han var pigg och nyfiken! Och sprättig!! Det mesta var farligt, haha. Nej, han är inte 24... :P

Ska vara social nu!!

Cykeltur

Har just överlevt min första cykeltur i Umeå. Haha :P Det var lite läskigt dock, sadeln snurrade ju när jag rörde mig o dessutom verkar bakhjulet ta i skärmen ibland i gupp å så. Men hem kom jag! Det går snabbare hem, ca 20-25 minuter.. Dit tog det ungefär 30! Så om jag far 35 minuter före imorrn borde jag vara där i tid..Lite drygt att sitta o vänta som imorse, då for jag ju 45 minuter före för å vara säker!!

Dock har jag världens tristaste jobb, det är tur att de jag jobbar med är trevliga iaf. Har jätteont i händerna också, kommer få blåsor trots att jag har haft handskar hela dagen!!

Ska åka och rida min Dutt ikväll, tänkte egentligen cykla dit och göra det nu men det är ju så himla varmt så iallafall jag vill hellre vänta tills det blir lite svalare.. Har ju dessutom insläpp ikväll så då behöver jag ju inte åka dit 2 gånger heller.

Eventuellt ska vi åka o kika på en bil ikväll också. Får se hur det blir och OM det blir nått av det. Har ju inte sett den än men om man kikar på samma modell på blocket så är det helt klart en bil jag kan tänka mig!!

Nu är Zelda helt knäpp, hon flyger runt som värsta spindelkatten. Dessutom har hon upptäckt katt-gräset jag har odlat, det är bara det att hon tuggar inte på det, hon sliter upp hela plantan o sen leker hon med den o släpper den bakom soffan, eller i soffan. Humm...hon är söt iaf!!

Är han inte vacker, så säg!!?

image76

Glad Dutt..

Har varit till Dust och gjort kväll, Elsk gick med honom så han fick beta i ca 30 minuter = GLAD dutt!
På tisdag får han gå i sommarhage, han får låna en ponny i stallets hage när dom åker bort, och på onsdag ska vi förhoppningsvis bygga så han får en egen hage!
Åkte och letade reda på vars jag ska jobba också, var skitenkelt att hitta dit så det blir nog bra. Ska cykla dock, tror att cykelvägen kan vara lite annorlunda men det går nog bra. Dumt bara att sadeln är längst ner på cykeln, dessutom är den LÖS! när vi skulle ändra höjden så gick bulten av den var så rostig!! suck.. får fixa en ny imorrn hoppas jag..

Stackars Vickan har problem med ögonen..det verkar inte bli bättre! Ska tvätta nu, och se hur det är till veckan men jag tror vi måste ringa veterinären. Det är nästan som om hon vore allergisk, hon har kliat sig väldigt mkt där och det är nog var för det sitter liksom fast! Äckligt.. Stackars stackars kisse!!

Vackert väder!

Vilket underbart väder vi njuter av nu! Nästan lite för varmt inne hos oss, men man ska väl inte klaga.
De har fortfarande inte fixat så vi kommer in genom vår port, fick släppa in grannen för ett tag sen!! Tycker att det är helt sjukt att de kan byta lås utan att ge oss nycklar och dessutom på en helg då alla som går att ringa till är lediga!!! morrr..

Kisse njuter av att vara hemma igen, men det var nog ganska mysigt i Öredalen också! :) Hon fick ju käka lite gräs o njuta av solen, hihi.

Nu håller Elsk på att fixa min cykel, äntligen! Hoppas att allting är rätt nu då, annars måste jag ta bilen imorrn och den funkar ju knappt!! suck! :(

Undrar vad vi ska käka för middag idag? Har ju nästan nyss kommit hem så det känns halvdrygt att tina upp nått ur frysen..Kanske ska göra en sallad bara? Känner för nån lätt mat iaf, det är ju typ drygt att äta när det är varmt!!

Ska åka till Dutt sen, har insläpp ikväll. Tänkte låta han beta lite under tiden jag gör stallet, Elsk har lovat att han ska följa med. Sen ska vi åka och kika vars jobbet ligger som jag ska vara på i veckan...blir nog bra det!!

Huvudvärk..igen.. :(

Ursch, nu har jag ont i huvudet igen!! Förstår inte varför.. :S

Har varit hos Dutt idag, han är mindre svullen och efter en liten skritt-tur tycker jag att svullnaden gått ner lite till. Hoppas verkligen att den försvinner snart.. Vill inte att det ska bli nått nu när vi flyttat!!!
Han fick beta lite också, glad Dutt!! Ska försöka åka hem till Paps på onsdag o hämta stolp och elband så jag kan bygga hagen nån gång!! Då blir Dutt ännu gladare!!

Näe, nu ska jag nog joina min söta pojkvän i badet!! :)

Simma lungt!!

RSS 2.0