Valborg

Tänk att det redan är den 30 april! Helt sjukt vad fort tiden går. Tycker vi nyss kom hem från Australien i februari.
Idag har vi inte gjort så värst mycket, städat lite, varit på Konsum och blivit upprörd på en kärring som trängde sig före mig i kön och jag kom inte ens på vad jag kunde ha sagt förrän i efterskott liksom. Jävla skit kärring!
Nu väntar vi bara på att Elli♥ ska komma och umgås! :)

Inget vettigt att säga..

Har inget vettigt för mig, sitter och väntar på att söt ska bli färdig med sitt högtalarmojjs han håller på med. Han har fått låna en baslåda av nån jobbarkompis han var till ikväll å sen han kom hem har han hållit på att joxa med det. Vi som skulle se på film...jaja. Får väl se om det blir någon film.
Jag är hungrig!! WHAT?! Jaja, men så äre.

Har iaf ÄNTLIGEN gjort bort sista fysik-provet med tillhörande labb. Nu är det bara det muntliga kvar sen kan jag äntligen lämna detta!! Jippie!!

Jaja, förhoppningsvis blir det färdigt snart.

Imorrn kommer Elli =D ♥

Långpromenad

Låååångpromenad idag! Har varit ute i solen i  en timme och promenerat! Mysigt! Fast alla stigar har ju inte direkt tinat fram ännu så det är ju lite geggigt här och var. Gick ut till småbåtshamnen, mys.
Skönt med ett avbrott från plugg, dessutom när det är så fint ute!

Nu lagar söt middag så jag ska väl gå och käka. Sen blir det plugg igen måste bli klar med sista labbrapporten nu. Phu men sen är det över äntligen! Bara det muntliga kvar!! TJOHO!

Lördag.

Lördag och första dagen på långhelgen. Så skönt att söt är ledig också det är så tråkigt att vara hemma jämt själv :P
Började lördagen med en låååång sovmorgon. Skönt. Snart ska vi in till stan och gå på bio. Tror nästan det blir middag i stan också. Mys! <3
Har ett paket jag måste hämta ut också, känns som att jag varit där och hämtat ut paket varje dag den här veckan men riktigt så är det ju inte. Haha. :P

Sitter och luftar tatueringen nu. Så himla bra att söt är hemma så han kan hjälpa mig att tejpa. Var lite krångligt att göra det själv och gick inte att få till det så bra. Men nu så har jag ju hjälp iaf!

Vars tog det fina vädret från igår vägen?

Långheelg


Fredag kväll och söt ligger och snarkar. Jag sitter och tråkar och funderar om jag ska slå på en film kanske. Har sjukt tråkigt just nu.
Men han kom iallafall hem med ett fotoalbum så jag har roat mig med att sätta in alla bilderna jag hade framkallat och skrivit en rad eller två om dem. Så då hade jag ju nått att roa mig med iallafall.
Men jag tror minsann jag ska kolla om jag inte kan få liv i honom nu och ta och glo på en film. Ett trevligare alternativ för en fredagkväll än att sitta framför datorn iallafall. :P

Tråkigt plugg

Nu är jag klar med provet ska bara fota av mina svar eller skriva ihop dem så de blir lite lättförståerligare.
Dock har jag en labbfilm jag måste glo på och sen skriva labbrapport och göra diagram. Jag är inte så sugen på att göra det exakt just nu, nu är jag less!
Det är ingen panik egentligen jag har ända till söndag kl 23.59 på mig men man vill ju ändå bli klar någon gång så man slipper skiten. Det här är verkligen den hemskaste kurs jag gett mig på det är inte ett dugg intressant och jag finner det såå tråkigt. Gruvar mig dessutom för det muntliga provet då jag om jag förstått rätt ska klara det utan någon formelsamling och det tycker jag är orättvist när man hör/ser att de som läser fysik på gymnasiet/komvux får ha formelsamling med sig på proven. Inte kommer jag kunna formlerna utantill, det finns inte en chans i världen.
Får hoppas det är en snäll lärare iaf så jag får åteminstone G på kursen. Det är det viktigaste.

Jag tror att jag ska ta mig en paus nu. Söt ska förmodligen plugga i helgen så då kan jag göra min labb då. Jag vill inte mer idag!! :/

Fördröjning

Intressant att mmset jag skickade i onsdags kom fram idag? Haha. Det var ju en ganska lång fördröjning. Det här med mobilblogg fungerar inte så bra med andra ord..

Aah, jag är iaf trött som fan, jag vaknade toktidigt med alldeles för torra ögon, fick stiga upp och droppa dom sen kunde jag somna om men inte blev jag piggare för det, kunde lika gärna varit vaken.

Nu har jag pratat med min kära far och sitter och dricker morgonkaffet. Ska ta tag i plugg idag. Men först ska jag se BB avsnittet från igår, sådeså!

Skönt att det är fredag idag, helg :D

Denna har gått om och om och om igen idag...

img_20120425_123 (MMS)

Denna har gått om och om och om igen idag...


In Flames, Idun 24/4-12

Nu finns det recension från konserten på VK.se!
Bilden är också därifrån

Det var verkligen en riktigt grym kväll. Jag håller med vk´s recensent. Mycket bättre än i Stockholm sist jag såg dem, i höstas. Gryyymt bra!!

EDIT: Här är VF´s recension.

Bläck

Har fått mig en ny tattuering idag :) Äntligen! Jag är så glad. Det tog typ 3½ timme, phu. Var rätt slut när den var färdig, kom hem vid 19, bara att slänga i sig middag så blev det lite bättre iallafall. :) Ska bli kul att se hur den ser ut när den är läkt. Just nu är den väääldigt öm kan jag säga!



Bild från förr-förra gången jag tatuerade mig. På House of metal 2009.

Salt&Pepper


Mina "fina" salt&pepparkar som inhandlades i Amsterdam! ;)

Har precis tömt mobilen på bilder från resan, ska lägga in lite här. Måste nämligen tömma kameran också!

Promenix promenax

Jamen se där jag höll min lilla planering för dagen och hann med en promenad! Det blev en låång omväg till Konsum, handlade och promenerade sedan hem igen. Blev typ 35min promenadtid iallafall. Skönt att komma ut ur lägenheten en stund.
Dock var det otroligt tråkigt väder idag. Det var som grått å trist och kallt men varmt haha. Svårt att förklara. Kändes bara tråkigt dock. Kanske för att jag längtar efter att få springa.
Knä-status ok iaf. Inget ont ännu! :) Fick dock skavsår på hälarna. Skitfötter :P

Trista saker och bra saker

Sådär nu har jag gjort bort såntdär tråkigt som räkningar. Ätit mat och sett BB från måndag och tisdag.
Fick Kents nya skiva i brevlådan så den lyssnar jag på nu:D
Skall sätta mig med plugget ett tag, sen en promenad och handla. Funderar om man kanske kan gå och handla så slipper jag ta bilen..tror inte det är så mycket jag ska ha idag. Blir tjockpannkaka till middag, längtar redan yummie!

Hörshej.

Trött..

Trött! Tur att jag hade ställt en miljon alarm. Annars hade inte jag stigit upp ännu. Fast jag tänkte kliva upp vid 8 men vaknade redan vid 7 när jag fick en hejdå puss. Helt död, så klev upp när sista larmet ringde kl 9.
Sitter och gör den sista labben, men behöver excel så måste byta dator. Drygt! Men är snaaart klar och då ska bara allt crap skrivas ihop och skickas in, måste snabba mig nu. Så jag är off idag.

Dagens plus är att mitt paket jag undrat vars det är ända sen i fredags då det stod levererat, de ringde från Statoil och NU fanns det är:D Så jag ska ta mig en promenad till Statoil också. Men först plugg!

Upcoming conserts

24 april - In Flames, Umeå
25 maj - Ozzy and friends, Stockholm
6-7 juli - Getaway rock, Gävle
12 september - Nickelback, Stockholm

Också hoppas jag på 3 augusti, Kent i Sundsvall med Mamma! *blink blink*

Nää, inte märks det att jag älskar att gå på konserter inte..inte alls! :P

..synd bara att det inte blir Metaltown i juni, då hade sommaren varit komplett. Ja okej, Sweden rock också. Då hade sommaren varit riktigt komplett!! Men man kan inte se allt...tyvärr! ;)

Bio på lördag :)

Söt och jag ska på bio på lördag, tjohoo! Det var så längesen vi var på bio så det känns mysigt. Åsså verkar ju filmen bra också förstås! :)

Kent - Hur jag fick dig att älska mig

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Att du vill vara min

Kan det bli sommar snart?

Shoppade ju dessa fina bikiniöverdelar från Gina för ett tag sen:

Men jag köpte inte nederdelarna för de är såna där små med knyt och jag pallar inte att ha såna helt enkelt.
Fick reklam från Ellos att de hade 25% rabatt på hela beställningen. Och där hittade jag dessa två:

Så nu är det bara att vänta på att de dyker upp och hoppas att de kan passa. Jag var tvungen att kolla vilken färg det var på nitarna på den vita och det verkar som det är ganska lika så förhoppningsvis fungerar det! För det fanns inga andra vita :(
Så nu har jag äntligen nya bikinis! Har haft mina i ca 40000 år känns det som så det är roligt att få förnya sig lite.

Skön powerwalk idag Tjohoo! Typ 40min. Nu ...

img_20120423_125 (MMS)

Skön powerwalk idag Tjohoo! Typ 40min. Nu lunch, tvättstuga och plugg!


Cult Design

Vill ha dessa i nya lägenheten! Har velat ha dem hur längesom helst men har bestämt att jag SKA ha dem när vi flyttat iallafall. De är så fina!

Finns tex här!

Ikea

Var på Ikea i Gävle förra fredagen innan konserten. Köpte lite smått och gott, men det bästa var nya glas! Äntligen fick jag slänga ut gubbens gamla glas, som var udda i antal och dessutom opraktiska när man diskar för hand, han brukade muttra åt dem varje gång, och de som var bra, de hade vi för få av! Så jag är glad. Det enda är väl att vi kanske skulle ha köpt fler än 6, men vi är ju sällan fler än vi två plus att jag också har glas nedpackade hos pappa så det duger nog! De jag har finns fortfarande så man kan ju köpa fler om man kraschar något, gubbens glas finns inte längre.
Såhär ser de ut:

Promenad i solen

Sådär, en härlig promenad i det soliga vädret med gubben just avklarad! Vi var ute i ungefär 50 minuter, med lite minus för att handla. Perfekt, slapp vi ta bilen :P
Det var såå skönt ute, när man väl kommer sig ut så undrar man ju varför har vi inte gjort det tidigare? Det var helt perfekt, båda less på att plugga och jag ont i huvudet på det. En promenad och middag och nu känns allt så mycket bättre!!
Blir spännande att se hur knät kommer reagera. Har haft knäskyddet på. Och det gjorde inte så ont i Amsterdam som det gjorde i Australien. Får se hur det går, jag hoppas ändå att det kan avhjälpas med knäskydd och lugn start. Men det är klart att det blir läkaren om det fortsätter, så måste det bli.

Lite mer om Thåström 13/4 (Stora Gasklockan, Gävle)

Bilden lånad här!
Setlist finns här. Att röja till "Du ska va president" med Mamma samt låtarna "Fan fan fan" & "...ingen neråtsång" samt atmosfären i konsertlokalen är nog mina starkaste minnen från konserten såhär efteråt. Just lokalen gjorde otroligt mycket för intrycket och även om det inte var en konsert med många favoritlåtar så är han ju ändå så bra live Thåström!
Här är en recension från Gäfle dagblad.

Hemma

Hemma igen! Gårdagen bestod mest av mys med gubben och se ikapp lite missade BB-avsnitt! Hade världens huvudvärk och var väldigt trött så det var ganska skönt att komma hem och bara softa.
Idag sov jag alldeles förlänge, men det kanske behövdes. Har pluggat sen dess typ.
Har fnulat på mammas födelsedagspresent också, är övervänt och tycker att hon ska fylla år nyss!! ;) Jag tycker ju att det är så jobbigt att vänta på födelsedagar när jag väl kommit på vad jag vill ge, haha. :P Typiskt mig!

Sen tycker jag att snön kan ta och försvinna så jag kan få ordning på min cykel och börja cykla igen!

Veckan blir nog rolig, konsert igen på tisdag! Hade helt glömt bort detta. TJOHO! In Flames här hemma i Umeå, det blir sååå grymt skulle jag tro. Jag älskar konserter!

Jaja, nu ska jag nog försöka plugga liiite till. Börja med provet tror jag minsann. Kommer nog inte bli färdig idag, det får bli en sen inlämmning tyvärr men det stod ju att det var ok så. Har en labb kvar att göra och sen ska ju allt sammanställas också.


Snart hemma igen. :(

Inte lång tid kvar här nu, så det får bli uppdatering när jag kommer hem :P
Men har iaf varit på sexmuseum idag. Haha.

Snart

Nu väntar jag bara på att toan ska bli ledig så jag kan borsta mina tänder, sen ska Fia följa mig till stationen så jag kan ta Arlanda express.
Så snart är vi på väg! Ska möta mamma och mormor där vid 10.30 och sen så går planet runt 13.
Jag är trött. Men det blir nog bra. Bestämde mig för att packa ner alla skolböcker, gud vad mycket lättare väskan blev att bära! Oyes!
Snart så!!

Söndag i Stockholm

Söndag idag, imorrn åker vi!
Fest igår då, i "moster"&Björns fina lägenhet! :) Roligt att träffa lite nytt folk, det var ju inte så många jag träffat tidigare! Men när de andra drog ut så stannade jag kvar, tycker ju inte om att gå ut och när det var okej för Fia så blev det så! Huvudsaken hon hade kul, det är det viktigaste!
Ikväll ska jag få rå om min fina vän för mig själv! Det ser jag fram emot. Vi ska gå ut och äta på Grill, blir nice. Och surra ikapp oss om senaste tiden förstås! :D

Jag är pigg idag ja, det är inte de andra, haha. Så jag roar mig själv ett tag :D

Borde dock plugga lite men är inte så sugen på det när jag väl får träffa min Fia! Men jag kanske hinner med litegrann. Annars så ordnar det sig nog i veckan. Det måste gå!

Sådär

Sådär, nu sitter jag på tåget äntligen. Rätt plats också, gick fel först så jag konkade upp väskan på fel våning i onödan. Suck.
Världen utanför är vit och man undrar vad fan som hände? Åker inte jag söderut liksom? Då borde man slippa snö. Det är ju mer snö här än hemma då vi for igår! Skumt!

Försöker plugga men det går inte så bra. Det är lite för lite plats eftersom jag behöver både datorn och 2 böcker och miniräknaren. Har inte skrivit ut facit så jag måste ha datorn då. Suck.

Men snart är jag framme hos min Fia! :)

Rubrik?

Sitter på Centralstationen i Gävle och väntar på att mitt tåg ska gå till Stockholm. Men det går inte förrän strax efter 13 så jag har lite tid att slå ihjäl.
Jag ska försöka vara duktig och plugga lite men jag vet inte om jag kommer få någon ro till det. Men det vore ju bra att ha hunnit liiite mer än vad jag hunnit nu. Så blir det inte så mycket i veckan liksom! Får försöka läsa på flyget också.
Det fanns iaf ett café och wifi så det var ju bra. Tyvärr bara 15 min gratis så jag får väl roa mig med plugg eller köpa lite mer tid. Är ju ganska länge tills tåget går..

Har så ont i mina stackars fötter men har bytt skor nu och då är det mycket bättre iaf! :) Till min lycka hade dessutom Statoil åksjuketuggumin, phu! Jag blir megaåksjuk på tåg, och hade helt glömt bort att jag skulle åka tåg. Så det var tur, hade inte direkt lust att kräkas på tåget haha. Men nu äre ju lugnt! :D

Trött, men man får ju skylla sig själv. Kunde ju ha somnat tidigare igår men var pigg efter konserten.

@ Centralstationen i Gävle

img_20120414_100 (MMS)

@ Centralstationen i Gävle


Kategorier

Gjorde en ny kategori, såg att jag inte haft någon för konserter tidigare?! Kan inte förstå varför, jag som ränner på sånt titt som tätt, det är ju ett av mina stora intressen att få uppleva favoriterna live!
Så nu finns den där, men inte tidigare konserter då. Vet inte ens riktigt vilken kategori jag lagt dem i, haha!

Jo också blev det en liten kategori för en dag sedan också, typ om jag hittar nått jag vill ha eller önskar mig eller ja, ni fattar. Då hamnar det i kategorin - wishlist.

Så nu vet ni det också. Haha. Avdelningen onödig information!

Thåström

Har varit och sett Thåström live ikväll, Stora Gasklockan i Gävle.
Vilken mäktig byggnad att ha konsert i! Helt otroligt häftigt tycker jag. Har aldrig varit på en konsert i en sån häftig byggnad tidigare. Det var verkligen annorlunda och gjorde mycket för "stämmningen".

Han har ju just släppt ett album så det var ju såklart mycket nytt. Jag är inte besviken, men hade naturligtvis velat höra mera gammalt, favoriter sas. Har inte direkt hunnit få några favoriter från de typ 2 senaste albumen. Men live-musik är aldrig dåligt, framförallt inte en artist man tycker om! Så det var ändå en bra konsert tycker jag!

Dags att ta tag i livet igen..

Börjar "lite smått" med en promenad på ca 3 km. I regnet. Med Volbeat i öronen. Ungefär som det ska va med andra ord. Längtar efter att springa..men får börja med promenader och cykling så jag inte dödar knä&fot. Hejja mig, nu kör vi!!

Psykbryt

Håller på att få ett psykbryt på skrivaren som inte fungerar. Blir helt vansinnig för jag MÅSTE skriva ut. Jag vill ha allt på papper, det är ju enklast så! Plus att jag behövde skriva ut till skolan också. Men skit ba påre skrivar-skit!

Gärna också att det står att det är så enkelt, bara att trycka på en knapp. NEJ det är det för fan inte, jag har ju tryckt på knappen tusen gånger nu. Den har ju helt plötsligt bara slutat vara kompis med mej. Jag har ju skrivit ut tidigare.

Lillebror är räddaren i nöden, så jag hoppas att han kan hjälpa mig den här gången också!!!

Ursch. Man blir så frustrerad!!!!

Nu har jag iaf börjat packa, eller jag har packat det mesta. Ska bara tvätta lite först för en del stuffs är i tvätten. Annars så ska väl typ bara allt läggas ner i väskan å sen ska den hoppas på lite. Nejdå, så mycket kommer jag inte ha med mig, jag hade nog klarat mig på handbagage! Men orkar inte tjoffsa med schampo å sånt i småflaskor.

Hittade passet också. Och en massa annat roligt i väskan som jag inte packat upp sen vi kom hem från Australien..ojdå!

Hejochhå

Lite smått stressad över att vi fasiken åker snart. Det blev som mycket helt plötsligt!!
Skall iaf göra en labb hos mamma imorgon, så är det kapitlet klart. Men det är ett kapitel plus en labb kvar också provet då. Jag har iofs till efter jag kommit hem på mig men jag vill ligga före!
Imorrn ska jag tvätta, packa, hinna hälsa på mamma och göra labben. Handla lite, förhoppningsvis iallafall.
Sen ska lillebror komma och övningsköra på kvällen.
Packningen är värst! Vad ska jag ha med mig?! Och VARS är mitt pass? Haha. Nejdå, det är ingen fara, det är ju här i lägenheten, NÅNSTANS! Jag har nog kanske inte riktigt packat upp hela väskan sen vi kom hem. Oops! Jaja, bara att göra det imorrn.
Men som sagt, kläder? Vad ska jag ha med mig? Vad fanken ska jag ha på mig? Ursch, vilket jobbigt dilemma. Speciellt eftersom alla kläder är så osköna just nu. Det vänder snart, det är jag säker på. MÅSTE komma igång och träna. Jag vill ha min fina cykel i fungerande skick!
Phu, eftersom det är en hel del att ta tag i imorgon så borde jag sova..snart. Men jag är inte trött :( Suck.

Jaja, tvätta, packa, plugga. Känner mig nog mest stressad över att åka in till stan imorrn. Men jag har lovat mamma och jag behöver göra labben. Så det är bara å görat! Kan dygnet skaffa sig fler timmar tack?

En till bild på frillan


Idag skulle min älskade fyllt 29 år


GLAD

..för jag fick VG i slutbetyg på Matte C kursen!! Tjohoo så glad jag är. Jag har nyss haft det muntliga provet och jag var ungefär så nervös så jag trodde att jag skulle kräkas. Men se på fan, det gick bra!!!

Nu ska jag fira genom att laga middag åt min karl. Heh.

Rockbysweden

Hittade två godbitar. VILL HA!

Finns hos RockbySweden.

Gårdagen

Igår vart det inte många knop gjorda! Jag hade världens huvudvärk, men försökte plugga ändå. Gick inte så bra, jag läste igenom ett kapitel men pallade inte med att göra frågorna. Idag har jag muntliga provet i matte så jag ska sätta mig och plugga till det nu, men tror jag måste varva med lite fysik ändå. Jag är sjukt nervös, jag pallar inte muntliga grejjor plus att jag inte tycker att jag kan någonting.
Annars igår så blev det som sagt inte mycket gjort. Såg BB på kvällen och sen lite slösurfning innan det bara var att sova.
Idag har jag varit in till stan och klippt mig, och lunchat med söt :D Nu är jag hemma igen, så bara att sätta igång med plugget nu då. *sparkar mig själv i arslet och plockar upp böckerna*

Färdig :D



Haha, jag är ju sämst på att ta bilder på mig själv. Men det var ju frisyren jag skulle visa så det får väl gå ändå :P Behöll längden på håret men blev kortare på den korta sidan och tog bort lite mer bakom örat. Åsså färgat utväxten och klippt bort lite "pälsmössa". Så skönt!! :D Tack söta Angelica för hjälpen, igen! :)

Fixar kalufsen :)


Påsk

Hemma igen efter en härlig påsk! Själv har jag ju inte varit hemma sen i tisdags då jag åkte till Paps! Sen kom Stefan dit i torsdags och på fredag förmiddag åkte vi ju mot Åmsele och Jonathan och Helene!
Har varit en jättetrevlig helg med massa skratt, prat och mys! Ska lägga upp lite bilder sen, är alldeles för trött nu.

Men nu är man tillbaka i vardagen igen. För ett litet tag. Jag har muntligt prov imorgon, jag borde försöka hinna med så mycket fysik som möjligt och på fredag bär det iväg till Gävle för att lyssna och se på Thåström! På lördag hoppar jag på tåget till Stockholm och min fina vän Fia, hennes 25års dag skall firas! :) Och på måndag möter jag upp mamma och mormor på Arlanda och drar till Amsterdam! Tjohoo! :D

Dessutom så bokade vi i helgen den "enda" semestern vi kommer få i sommar. Nämligen en utlandsresa tjohoo! Längtar :) När vi kommer hem från den så får vi dessutom flytta in i vår nya lägenhet. Så himla vad jag längtar!

Nu funder jag på en powernap, sjuuukt trött.

Aaaaj

AAaaaaj. Har ätit så mycket godis så jag har magknip. Älskling var väldigt söt och gav mig ett påskägg. Men man ska inte mata mig med godis, för jag kan inte sluta!! =/ Men nu fåre va nog. Men aaaaj vad magen säger att jag inte ska äta godig också! Gah.

Aja, nu har Theo gått och lagt sig och vi ska ta och se en film. Tror det blir Mission Impossible Ghost Protocol!

Påskafton

Glad Påsk!!


Igår åkte vi från pappa mot Åmsele på förmiddagen, var väl framme runt 14 eller så. Blev en mysig dag med grillning, LCHF-tårta, BB och sällskapsspel!! :D

Idag blir det väl nått liknande, fast det är ingen Big Brother ikväll! Typiskt.

Fint väder också, så vi lär väl ta oss ut en sväng med!

Kände bara för att uppdatera lite snabbt, orkar inte lägga in nå bilder nu:P

Världens finaste Vicky!

img_20120404_214 (MMS)

Världens finaste Vicky!


Bäst just nu:



Bästa nagellacket just nu! Väldigt lätt att måla dit och torkade helt fantastiskt fort! Nu återstår att se hur länge det håller men, alltså torktiden!! Jag är så less på att sitta och vänta i sjuhundra år innan man kan måla nästa lager, har som inte tålamod med det! Så jäkla häftigt att det här torkade på en gång!
Måste.ha.fler.färger!

Krajna


Krajna har äntligen lyckats med sin misson, att få ut pipleksaken hur gosedjuret och DÖDA den! Haha. Hon och Cubben fick varsin för några veckor sen och nu har hon slitit ut pipleksaken :P Söta vovve<3

Igår

Igår var en hektiskt dag, och ändå lyckades jag glömma kameran hemma!
Jag och lillebror hann såklart övningsköra men naturligtvis var varenda människa i Holmsund ute och körde bil just då. Eller nått åt det hållet! :P
Sen fikade vi lite, jag packade och lillebror hjälpte mig installera Word på laptopsen! Drog in till mamma och fick fika där med :)
Hämtade Madde och åkte förbi Cyberphoto, där jag ÄNTLIGEN köpte objektivet jag suktat efter och en kameraväska! Måste ju ha en väska och inte en pälsmössa att förvara kameran i när vi åker till Amsterdam! :D

Sen lämnade de av mig på Autoparts depå, där mötte jag upp en av mina äldsta och bästa vänner, oOa! :D Han körde nämligen bil igår så jag fick åka med honom hem till Paps. Dock tog det myyyycket längre tid än vad han trodde, han skulle ända till skroten i Övik och lämna en bil. Kunde typ bara köra 65-70 så det tog ett tag!

Är mest bitter över att jag glömde kameran, hur kul är det när man har ett nytt objektiv och en massa fina djur att ha som motiv? :P

Slanten trillade ner

Färdigpluggat för idag, helt plötsligt var det som att några slantar trillade ner och jag förstod mycket mer än sist jag försökte? Kanske bara behövde låta det hela vara vilande någon dag?!

Imorgon blir det övningskörning med lillebror samt att packa, åker till Paps imorgon eftermiddag och sedan kommer Stefan på torsdag, på fredag åker vi till Åmsele och tillbringar resten av påskhelgen hos Helene&Jonathan! Ska bli supernice! :D

Skall nog försöka hinna med lite plugg imorrn också förstås. Måste maila imorgon och be de förlänga min studietid på matten för att jag ska kunna göra det muntliga provet, läraren behagade svara igår kväll. Jag mailade honom förra tisdagen så jag hade ju gott om tid men icket! Sen ska jag ta tag i fysiken också, skall försöka göra laborationerna så är det bara rapportskrivning plus några frågor på provet kvar där.

Nu skall jag strax försöka sova, har som vanligt vänt lite på dygnet men var ju uppe tidigt imorse trots allt så bröjar äntligen bli lite trött!
Natti natti

Mera shopping :) Har helt plötsligt lust a...

2012-04-02_16_31 (MMS)

Mera shopping :) Har helt plötsligt lust att shoppa massor med nagellack sen jag slutade jobbet och man äntligen får ha på sig nagellack när man vill!! Dagens skörd, mamma hade 20% på Kicks! :)


Bodyshop shopping!

2012-04-02_16_33 (MMS)

Bodyshop shopping! Det är så bra på bodyshop, får 100kr när man fyller år! Plus att jag redan hade 300kr där som jag samlat ihop under året! Man fick den stora tvålen gratis när man handlade för 450kr! Nöjd!


Sååååå trött

Sjukt trött idag. Så trött att det liksom är jobbigt bara att ha ögonen öppna ungefär. Vill bara gå och lägga mig igen, men jag måste in till stan. Suck, sova är ju såå skönt! :(

Har läst på VK att det hade läkt ut ord från Högskoleprovet och att nu ska de kolla upp vad de ska göra. Men bajs då? Jag hoppas inte att de kommer på nått så dumt som tex. omprov! Eller tänk om hela provet ogiltigförklaras? Ja det blir ju spännande att se men det känns ju väldigt onödigt.

Skall hälsa på min mamma idag. Skall kanske på stan, fast just nu känns det verkligen inte som att jag orkar det. :( Jag är som sagt såå trött!

Imorrn åker jag till Paps! :D Blir där till fredag morgon då åker vi till Jonathan&Helene! :D

Nä, nu måste jag hoppa i duschen och se om jag kan bli lite piggare...

RSS 2.0