Jag vill..

Jag vill ha dig här bredvid mig
under stjärnorna och bergen.
Vill veta att du bara är en
handrörelse bort.

Vill se dig sova med ditt huvud
på min madrass.
Vill höra dig andas, och andas själv
i samma takt.



Jag vill sitta här bredvid dig
medan stjärnorna faller.
Vill kila ner fötterna i sanden
och veta att du gör likadant.
Vill känna din hand på min rygg, för
den skrämmer kylan och väcker mig.
Vill för alltid vara med dig
när allt annat rasar samman.


Jag vill sitta bredvid dig i köket
dela både frukost och hemligheter.
Vill höra dig säga orden du
säger så vackert.
Vill le mot dig i samförstånd
för allt du vet om mig och allt du anar.

Vill ha allt, just som det är
och ändå lite till.


önskan

If I could have just one wish,
I would wish to wake up
everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your
heart beating with mine..
Knowing that I could
never find that feeling
with anyone other than you.

I´m right beside...

Every time you're not around
You're the thoughts within my mind
Hold me near, never fear
I'm right beside

One night of passion, one night of hunger
And my attraction is getting stronger
I need to feel you, I need to hold you
I can't deny 'cause my heart is screaming out your name

14 månader

14 månader idag. tänk vad tiden går fort!

jag älskar dig <3 du är bäst..

bilägare :)

ja, nu är pojkvännen en stolt bilägare! :P det är roligt att se honom så glad å lycklig, och att allt ordnade sig med bil, besiktning, och försäkring.. men allt löser sig ju tillslut säger man..och det gjorde det!

2½  vecka kvar till studenten nu, endast 8 skoldagar kvar. :p yippie!!

nedräkning

22 dagar varav 12 skoldagar kvar till STUDENTEN!!

kläder..

köpt kläder till studentfesten på statt idag, tack min söta mor! efter lite letande hittade vi till sist något fint, på det sista stället där jag trodde att jag aldrig skulle hitta något!! :)

imorrn blir det umeå med en söt vän och pojken. pojken ska kolla på bil och min vän och jag ska köpa löshår. hoppas det blir bra! men det tror jag. har alltid velat prova hur det är att ha löshår, och såhär innför studenten så känns det ju extra speciellt liksom! :)

nu blir det filmtittande, scary movie 4, och sedan sömn...har bara en lektion imorgon och skulle få sluta lite tidigare så jag kan ta mig hem. tur man har lite snälla lärare iaf! :)

åååh...

ännu en mysig morgon..ååh vad jag är kär i dig. jag bara svävar på små rosa moln när jag får vara med dig...allt känns så jävla underbart.

damn it, i love you so.. <3 forever i hope..

"Utan dina andetag" Kent

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


roadtrip :p

i måndags drog vi en roadtrip till sundsvall!! hann med en fick hos momma och moffa på vägen med :) det var trevligt. sen gick vi på statiol i sundsvall, jag köpte en tidning och pojkarna öl, och sen åkte vi hem igen. var hemma kl 02. och jag som hade skola dagen efter!! men det gick. fast jag är djävulskt trött.. men bara 2 dagar kvar den här veckan nu, sen väntar en underbar helg med sötnöt! <3

ljudkrångel :(

har kopplat in "min" (pappas) förstärkare till datorn idag så nu har jag "lite" bättre ljud om man säger så.. ;P det är bara det att ena högtalaren fungerar bara när man spelar radio! först trodde jag att det var för att den satt i datorn liksom men det funkar inte med mp3 heller!! :( måste fråga pappa när han kommer hem om han vet varför!? jag har ju ljud nu iaf :p sååå nöjd :)

Mammas dag!

Grattis till min kära mor som fyller år idag!! <3 hipp hipp hurra!!

Hoppas du får en underbar dag med god tårta ;) och fina presenter! soligt väder fick du iallafall! :)

Min mamma..jag älskar dig! du är det bästa jag vet..både mamma och bästa kompis i en..med dig kan jag prata om allt och det är så skönt att veta att du alltid finns där för mig..närsomhelst, varsomhelst!

Tack för att du finns!

underbar helg!

pust, har gjort bort ett skolarbete idag. hoppas hoppas att man gjort rätt nu då. känns bra att jag gjort det iaf, det är nog bara det som jag låg efter i och nu har jag ju gjort klart det. men det är bara att hålla tummarna att det är rätt. vore dumt om man fick göra om alltihopa för att man uppfattat fel.

en jättemysig helg, fredagen inleddes med tapetserande hemma hos älskling, sen bastning och årets första dopp hos älsklingens vän med resten av gänget, mycket trevligt. jag var chaufför som vanligt, men lika kul hade jag för de! lördagen blev en riktig mysdag med sötnöt. bara legat och myst och kollat på film och ätit massa onyttigheter hela dagen..det behövdes en sån dag tror jag, allt är så mycket mycket vackrare nu..idag har man varit och hjälpt till på en tävling och sen for man hem och nu är sötnöt hos mig, mycket mysigt. imorrn blir det till att baka tårta för mor fyller år!! inte en dag äldre än 26 var det va?! ;) min älskade mamma! <3

nää, nu ska jag nog ta å göra nått lite vettigare. kanske. typ som att kika runt å kolla vad jag ska önska mig i studentpresent!! svårt...

Mysig morron..<3

ååh vad du är underbar! <3 så otroligt söt du var i morse när jag skulle kliva upp..härligt att få vakna till en bamsekram från dig! älskar att få ligga i dina armar, du är bäst gubben! ILY <3

Äntligen..

Äntligen fredag! härligt att få slippa tänka på skolan och kunna göra vad man vill...
ikväll blir det bastu med pojken och hans vänner :) ska bli skoj..dock ska jag köra men det gör inget, jag har kul ändå!

ååh, igår kom mitt ellospaket :D weee! härliga trosor och ett jättefint påslakansset :) men mina skor är restade :( till den 25 maj. jaja, det är ju inte så länge dit! :)

Vars tog solen vägen? Jag vill ha SOL!!! Nyss!

överväldigar..

"När lidandet överväldigar mig, ska jag ta ett djupt andetag och lämna en öppning i detta ögonblick för glädjen som gömmer sig strax därbakom"  /Okänd

student

30 dagar kvar till studenten! det är verkligen inte mycket...helt sjukt!

men det är mycket som ska ordnas..massa skolarbeten som ska vara klara nu m.m. det mesta flyter på fint men jag har fastnat i ett ämne och jag vet inte vad jag ska ta mig till!!? suck.

Studentkläderna är fixade tack vare min underbara mor :) en mysig dag i umeå fick vi tillsammans i strålande solsken! :D

Ja just, måste skriva ihop en lista på vad jag önskar mig också. SVÅRT! jag vet ju inte vad jag vill ha! =/

sjuk :(

blää, nu är jag verkligen less på att vara sjuk! jag har varit sjuk sen i onsdags förra veckan. legat i över 40 graders feber, och hostat som en dåre samtidigt som huvudet bankat. inte kul!  tack älskling för att du står ut med mig!

idag är mina kära vänner i klassen nere i sthlm, och jag är såååå avundsjuk och ledsen att jag inte kunde/fick följa med. iofs känner jag nu att jag gjorde rätt för jag hade aldrig orkat, men ändå. en gratis resa till sthlm vill man liksom inte tacka nej till.

men min kära mor har lovat att vi ska fara å shoppa studentkläder i umeå i slutet av veckan om jag orkar, och det låter bra. det är så mycket enklare också, jag kan ju bara säga mamma nu far vi hem, jag orkar inte mer liksom. så det ska bli kul!

nu ska jag försöka göra bort en massa skolarbete som jag ju lyckats missa när jag varit sjuk, får se hur mycket jag orkar men det är bäst att passa på medans man är någorlunda pigg. sen tänkte jag försöka ta en tur med min söta häst i värmen, jag tror att det skulle göra mig gott :)

RSS 2.0