Förändring är roligt



Lite skillnad va?
Jag tyckte att jag var drastisk på den vänstra bilden då jag klippte av jäääättemycket hår enligt mig. Det var typ höst 2011. Men, sen kände jag för lite mer förändring. Så den högra bilden är resultatet. Februari 2012.

Såhär bra har vi det idag=)

2012-03-29_12_02 (MMS)

Såhär bra har vi det idag=)


Inte helt fel..

Inte helt fel att tillbringa förmiddagen på balkongen, invirad i en filt med en kopp kaffe och Margit! Solen når inte riktigt igenom molntäcket men det är så mysigt bara att sitta här och lyssna på fåglarna. Och surfa lite förstås :P
Kisse verkar då nöjd över att det är vår! Nu gick det precis förbi en vovve och jämarns vad låååång kisse blev då, på höjden! Man måste ju ha koll :P

Åsså nått roligt!

En väldans rolig sak är att jag bokat hotell i Gävle till Getaway rock idag!! Tjohoo! Det var halva priset på hotellnätter eftersom vi har kort på den hotellkedjan så det passade ju perfekt! :) Ska bara köpa biljetter nu sen då.
Skall nog boka till Metaltown också, det verkar ju bli dessa två grejor som blir vår semester i sommar, eftersom söt inte har någon semester på utbildningen!!
Får hoppas "nån" ställer upp som vovve-vakt ;)

Blääää

Ursch, idag är det inte roligt att plugga. Jag har varit så stressad hela dagen så jag har ont i huvudet och är helt slut. Bröt ihop tillslut, insåg efter Stefans lugnande och övertalande ord att jag inte skulle hinna idag. Kollade på hemsidan och om jag tolkar rätt så kan man lämna in två dagar sent! Så jag får kämpa på imorrn och sen göra labbarna på kvällen när Stefan kommer hem, eller på onsdag dag kanske.
Jag har också insett att jag inte pallar att ha 2 st 100% kurser samtidigt när jag dessutom tycker att det är så svårt så jag behöver mycket tid. Så jag har mailat och kollat om man kan flytta MaD kursen till efter sista maj, så jag pluggar en månad till helt enkelt. Och sen då såklart flytta "isär" FyA och KemA så jag inte behöver läsa dom samtidigt. Så stressad som jag varit idag var det längesen jag var..ursch!

Nu har jag kanske lyckats lösa några uppgifter på själva provet iallafall men ger upp för idag och hoppas att jag förstår bättre imorgon. Ska nog ringa min fina super-Sarah!♥ Hon är bäst på att förklara!

Tjingeling, har iaf världens bästa pluggsällskap, Margit!

Strulig dag

Vilken dag det blev!
Soov länge imorse motför igår då jag vaknade kl 6! Firade papsen och åt smörgåstårta, sen skulle söt och jag ta den sista skoterturen i det fina vädret! En liten en bara!
Det gick dock inte så bra för jag körde fast min skoter i ett jäkla survattenhål! Så vi fick slita som as! Tillslut var den uppe och jag lyckades ta mig över nästa survattenställe men när vi skulle ta en annan väg tillbaka så körde söt fast, han fastnade under en rot med skidan! Trodde att det skulle gå bra bara vi fick bort roten, men näe! Skotern hade satt sig djuuupt. Så vi fick slita och slita och tillslut var den också uppe!
Bytte skotrar och åkte hem. Helt slut! Då hade vi varit borta i typ 3-4 timmar och vi hade tänkt vara ute i 1-2 kanske. Stackars Paps!
Sen var det bara att packa ihop och snabba oss hem för jag hade ett matteprov som skulle göras och lämnas in idag, och jag hade inte word på datorn som jag hade med mig! :(
Tillslut var även provet färdigt, och nu ska jag strax sova. Imorrn väntar nästa prov, fysiken, och jag har inte ens pluggat färdigt inför det! Suck!

Hopp i säng med mjuk och len Margit! ♥

Grattis min älskade pappa på din födelsedag!!!


Fick så fin present av lillebror! <3 tack!

2012-03-25_17_43 (MMS)

Fick så fin present av lillebror! <3 tack!


Längtar hem till älskade Krajna<3

2012-01-06_18_01 (MMS)

Längtar hem till älskade Krajna<3


Köpte en födelsedagspresent till mig själv...

2012-03-19_11_36 (MMS)

Köpte en födelsedagspresent till mig själv men kom på att jag inte har någon vas :P gick ju bra ändå!


Borgafjäll

Jaha, så var då helgen över alldeles för snabbt och min födelsedag likaså.
Fast det blev inte så mycket till födelsedag iom att vi åkte hem från fjällen, sen pluggade jag och gjorde fysikprov resten av kvällen. Fick nästan dra ur gubben ett grattis! Å en av mina äldsta vänner hade glömt bort mig...kändes inget roligt tycker jag!

Helgen har iaf varit urmysig! Som vanligt när vi åker till Borgafjäll! Jag har dock sjukt ont i ryggen efter lördagens skotertur men det äre ju värt :P Dock tycker jag att vi hade otur med vädret, det har varit bättre tidigare år! Men vi åker ju tillbaka nästa år.. :)

Och "Vecka 11 2012" glömmer vi aldrig, för våra fina vänner Tina&Daniel förlovade sig då! ♥♥♥ Stort grattis igen!

Plugg

Har jobbat på bra idag, har börjat med inlämningen också. Har 3 frågor kvar som jag är lite osäker på, så dom får vara tills imorrn då jag inte är så trött.
Måste börja med fysiken med, men det får också bli imorgon.
Tycker ändå jag fått mycket gjort idag..
..men det känns lite läskigt, det är ju en sak att svara på frågor när man får använda boken, än att svara på frågor muntligt som man ska göra när kursen är klar..För mig räcker det med ett G men det är klart att det vore roligt med ett VG såklart. Tror dock man måste vara ganska duktig muntligt för att få VG och jag känner inte att jag kan alla ord och så. Får väl plugga extra då.
Drygt att ha två kurser samtidigt..

Tisdag

Gud vad dagarna går fort när man har roligt!! Jonathan och Helene for för ett tag sen. Det blev som tomt! Har varit en superhelg verkligen, tack för den!!

Nu sitter jag och försöker plugga "ikapp", det ska ju lämnas in på fredag när vi är i fjällen och jag vågar varken lita på internet där uppe eller mig själv. Så jag försöker plugga så jag ska kunna göra inlämningen imorgon, och sen ska fysiken lämnas in på söndag så jag måste försöka sätta igång med den så fort som möjligt också, men jag har fokuserat på matten nu för det är ju ganska mycket kvar..Blev ju som inget pluggat i fredags, och väldigt lite i lördags..Igår hann jag med ganska mycket.

Kanske borde käka lite lunch nu, liten vilostund för skallen så tar vi nya tag om en liten stund.. :) Så får det nog bli!

Hittade ett fotoredigerings program till m...

2012-03-11_13_48 (MMS)

Hittade ett fotoredigerings program till mobilen, var ju roligt ju:-P


Mysig dag:)




Nära till vatten...läskigt!!


Helene och Jonathan!

Jag och kärleken♥

Torsdag

Idag är det torsdag och jag är jättetrött! Igår blev Polon fixade och jag kom hem ganska sent.
Sen skulle jag bara göra färdigt sista frågan och lämna in, men du upptäckte jag att de ville att man skulle förklara i ord hur man tänkt också och inte bara skriva själva lösningarna så då fick jag ju sätta mig med det i typ flera timmar jag var nog klar precis innan det skulle lämnas in!! Dessutom har jag ingen aning om hur jag tänkt eller vad den regeln jag använt heter, morr.. Jaja. Wish me luck liksom.

Skall sätta mig nu en stund och läsa igenom om nästa kapitel och sen försöka räkna på lite. Det ska lämnas in på fredag och då är jag ju inte hemma så jag borde ju försöka vara klar tidigare för jag är inte så säker på att jag har internet som fungerar i Borga direkt..dessutom har jag ingen lust att räkna matte där.

Menmen, jag är så sjuukt trött, jag vill bara sova, har inte någon lust att sitta och läsa/räkna idag. Ska försöka sitta ett tag nu iaf sen ska jag åka och handla kyckling och hämta ut de andra böckerna så då får jag ett litet avbrott iaf!

Lyxfrukost!

2012-03-08_09_07 (MMS)

Lyxfrukost!


Irri morgon

Mysigt att vakna av taklampan rätt i ögonen, gah! Smidig sambo jag har. Svårt att typ smyga omkring på morgonen tydligen. Själv får man trippa på tå i mörkret för att han ska kunna sova, men men. Nu är jag iallafall vaken, lika bra är väl det. Men hade gärna fått sova en stund till. Ingen idé att kliva upp hur tidigt som helst direkt. Vad ska jag vara vaken för.. :P

Lite irri morgon med andra ord. Jaja, den kan väl bara bli bättre då. Ska masa mig ur sängen och göra mig lite kaffe tror jag minsann. Mums.

Idag skall första inlämningen göras! Läskigt. Vet inte om jag fattat nått men..bara att prova!

Sen ska förhoppningsvis superpolon få lite lagning ikväll! Blir nog bra de :D

Längtan

" Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it all again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, well I'm
definitely not alone, well I'm not alone "

Jag längtar så efter att få snöra på mig skorna och sticka iväg ut och springa med musik i öronen! Om jag bara kunde få bli frisk så skulle jag göra det på en gång! Det var så längesen..och det är så skönt för skallen! Men jag har ju fortfarande hemsk hosta som förföljer mig och väldigt ont i halsen pga det. Lite snorig också..
Så jag får väl bara längta så länge...suck!

Nu skall jag och Margit<3 sova!



Redan stressad

Över att jag har sjukt mycket kvar att räkna och första inlämningen ska göras på onsdag. Phu! Det blir till å ha panik med andra ord. Det kommer säkert gå bättre när man kommit in i det hela men det har ju gått sjukt trögt från början för mig..nu tror jag att jag börjar hajja en del saker men jag skulle ju vilja hinna räkna allt + göra de tester man kan göra innan jag ger mig på inlämningen för att hinna nöta så mycket som möjligt! Men det kommer jag nog inte hinna. Får vara nöjd om jag hinner gå igenom allt liksom..Måste ju sitta med inlämningen på onsdag så jag inte sitter där och inte hann göra den. Jaja, blir med andra ord att räkna massor imorrn!
Tycker jag har räknat mycket idag också, men några timmar gick ju bort här på kvällen.

Imorrn skall jag dessutom till optikern så jag måste ju in till stan en sväng också..

Det ordnar sig väl..

Bus kisse! <3

2012-03-04_23_32 (MMS)

Bus kisse! <3


Bra besked

Fredag var en bra dag! Först fick jag veta att jag skall få "bidrag" under tiden jag läser på Komvux, det är ju helt underbart med andra ord.
Sen var Söt på möte och fick veta att han kom in på utbildningen han sökt, och han börjar redan på måndag!! Det bästa är att han får också "bidrag" under tiden han studerar.
Så just nu känns det väldigt bra! Jag har visserligen hela sommaren då jag inte vet vad jag gör och jag vet ju inte heller om jag kommer in på någon utbildning till hösten men det får man oroa sig för då! Planen är ju att jag tar mig in, och förhoppningsvis gör jag det :)

I veckan bokade vi också en resa i april, så då åker mamma jag och mormor till Amsterdam! Det ska bli jättekul tycker jag :) Mycket bra som händer nu med andra ord!

Jo, min superPolo bil gick igenom besiktningen utan anmärkning också:) Tack vare hjälpen från min älskade Paps!

Och nästa vecka kommer Pappa och hälsar på <3 helgen efter det åker vi till fjällen. Också fyller jag år :D

Igår var vi på House of metal och jag fick äntligen se The Kristet Utseende! Snacka om lycklig jag blev haha.
Idag har det inte varit någon superdag. Jag blev väldigt bakis :( trots att jag nästan inte drack något alls igår. Så tråkigt. Så istället för att fara och se på lite band idag också så har jag fått umgås med bästa Elli<3 och det var ju minst lika bra :) Tack för ikväll vännen!

RSS 2.0