Tungt dygn..

Igår jobbade jag i 17 timmar! Det känns i kroppen, jag vaknade med feber imorse. Fick lov att byta bort mitt pass, har hyrt film och ska bara ligga hemma och kurera mig så jag är frisk till veckan. Min lilla älskling börjar faktiskt bli lite piggare nu, förhoppningsvis är han frisk till veckan iallafall.
Det är strålande sol ute nu, kisse har varit uppe på taket och sprungit. Knaskisse. Måste köpa nått slags nät/galler så vi kan ha fönstrena öppen. Igår smet hon ut på balkongen också. Iofs tror jag inte att hon skulle försöka hoppa ner från taket, men hon kan ju smita in till grannen eller så och det vore ju dumt.

Det kom ett paket..

Har varit och hämtat ut ett paket idag, ett smycke jag fick av min älskling i 2 års present! Det är jättefint, bild kommer senare.
Smycket är köpt hos Magdalena på M925 Design, och där kommer jag att handla fler gånger. Väldigt trevligt bemötande, med en handskriven hälsning i paketet! :) Dessutom kom paketet väldigt snabbt. Och hon har väldigt fina saker på sin sida, kika in! Jag kommer definitivt handla där fler gånger, har redan ett halsband som jag är sugen på!

Det gick inte så bra..

Det gick inte så bra att laga mat för mig idag. Fast, det är väl iofs inte så konstigt. Jag skulle laga spaghetti och köttfärssås, men det fanns INGEN spaghetti. (NÅN hade käkat upp den..tydligen) äh, va tusan tänkte jag, det är ju nästan lika gott med makaroner. Jaha, när jag hade stekt köttfärsen klart så upptäckte jag att det inte fanns några krossade tomater!! (NÅN hade käkat upp dom..tydligen) och inte heller något annat att göra sås på. Så det blev köttfärs, makaroner, ketchup och aioli. Inte så tokigt men inte heller jättemums. Aja, mätt är jag iallafall och nu ska jag snart åka och sola och sen träna med söta A. :D

Klubbkvällen

Det blev förresten ett fynd på Veromodas klubbkväll! :) Ett par jeans som jag kikade på i fredags, men som jag inte riktigt hade bestämt mig för. Idag slog jag till. Och fick dessutom en goodiebag! :D
Den innehöll: ett svart linne, en vattenflaska, ett set med halsband och örhängen(hjärtan), och en bodylotion med brun utan sol i. + nån konstig tidning.
Fast jag blev lite putt över en sak. Tjejerna före mig i kön fick minsann nyaste numret av Hennes, men INTE jag?! ganska knepigt..

Bodypump

Passet var grymt skönt! Det kändes riktigt bra att träna idag, trots huvudvärken innan. Men den är nästan helt borta nu! Ska dricka färdigt min latte och käka lite honungsmelon nu, sen hopp i duschen!!

club veromoda

Förresten, Veromoda har ju klubbdag idag :) Alldeles snart, 18.30. Måste nog slinka in o kika om det finns nått fint innan jag åker och tränar. Brukar ju vara roliga erbjudanden då så det är bäst att passa på när man bor så nära!! :D Får väl se om jag kommer hem med nått roligt.. :D

Ikväll - träning

Ikväll ska jag träna :D Bodypump med A. Det blir nog skitskoj tror jag! :D Fast i det här fina vädret hade jag hellre tagit en promenad faktiskt..

Fyra saker om mig..

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:

1. Trädgårdsarbetare
2.Lysrörsbytare
3. Telefonförsäljare
4. Garderobiär

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1.  Grease
2. Pirates of the Carrabean(hur stavas det?) alla filmerna!!
3. xXx
4. Dirty Dancing

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Husum
2. Umeå
3.
4.

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Desperate housewifes
2. Lost
3. OC
4. fråga olle

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Sverige
2.
3.
4.

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. blogg.se
2. hotmail
3. bilddagboken
4. apberget

G) Fyra favorit-maträtter:
1. allt med ost
2. pizza
3. friterad kyckling o räkor
4. farmors köttbullar

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. i J´s famn
2. sängen
3. hos farmor
4. hos pappa

Bedårande söt <3

68884-54 Kan man bli sötare?? <3 :D

Påskägg

Idag fick jag ett påskägg av Manpower. Vilken bra arbetsgivare jag har!! :D

*mums*

Du kör det rosa racet

Du är en vild, levnadsglad, listig och osedvanligt framåt person. Dina ledaregenskaper är självklara, men kanske skulle du vara lite mer försiktig med tutan. Bromspedalen där nere vid dina fötter skulle kunna användas, åtminstone ibland, fast du är ju en fartfylld karaktär så vi misstänker att det inte blir aktuellt!

Gör testet du också! :)

In Flames

..var hur bra som helst.. :D

2 år <3

2 år av kärlek...♥
och fler hoppas jag på!

Älskar dig så mycket min söta Älskling!

DU ♥ JAG

Hon är MIN!!

Kisse
Tack min söta underbara älskade pojkvän! <3 Hon är sååå söt!! :) ♥

Tillbaka..

Tillbaka igen! Har varit i älsklings stuga, men nu sitter vi hemma hos pappa och har nyss käkat tårta :) mumsigt!
passar på att låna datorn en liten stund också, hihi.

har sån lust att gå på bio ikväll, fast jag vet inte om Elsk vill. Det är ju hockey också, fast den är ju slut innan bio börjar isåfall..humm..får se vad jag kan övertala honom till.

Ikväll ska Vicky åka med hem iaf, det känns skönt. Har varit tyst och tomt i längeheten utan henne. Tjock om magen har hon också blivit, paps säger att hon käkar som en galning här, hihi.

Hoppas på en avkopplande helg..

Imorrn är det äntligen fredag och då är det helg. Då ska vi bara njuta av varandras sällskap och ta det lugnt, det läntar jag verkligen efter. Är så trött på dagarna nuförtiden, längtar verkligen efter en lugn och skön helg, bara koppla av. Och det är faktiskt ganska svårt att göra såhär mitt inne i stan så det känns helt underbart att få komma bort en helg!

Men än så länge är det torsdag, jag ska gå och mysa med min Elsk som sitter i soffan o spelar mitt spel! hihi, det är så roligt spel.. I LIKE IT!! :D


Vinst för MoDo..

..igår! :D MoDo -HV71 4-1 :D yeeeisss!!

Det står alltså 1-0 i matcher till MoDo nu. hihi. Hoppas dom tar hem det här nu!!

I wish..

I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
Be with you somehow
I know you're in a better place
Even though I can't see your face
I know you're smiling down on me
Saying everything's okay

Shoppat

Vi har ju shoppat lite idag förresten. Jag köpte en rosa vattenflaska, svettband och ett hårband att ha när jag tränar! hihih :D diggar den rosa vattenflaskan!! :P dessutom fick man ett hopprep med så nu äre bara att ställa sig o hoppa! :P hihi.
Känner mig pepp inför träningen imorrn! Ska bli skoj! :D

Annat ställe..

Idag har jag fått vara på ett annat ställe på jobbet, det var ont om spackling så jag fick vara på..typ "karm-monteringen" eller "karm-beslaget" eller vad de kallas för. Man sätter fast albi-lister och tätningslister och skruvar fast gångjärn. hihi. :D det var faktiskt skitkul, skönt med lite omväxling. Dagen har gått skitfort!!

Nu sitter jag och väntar på att min middag ska bli klar. Det blir kycklingfilé med ris och aioli. mmm..i like!!

Rayman raving rabbids

Fan vilket roligt spel alltså! Jag diggarne!! :D hihi. Fick det igår av pojkens föräldrar och bror :D wohoo!! 
Och pojken som inte alls velat köpa detta spel sitter nu och spelar och vill att vi ska köra varannan bana! haha :P
Det är så himla sött och roligt ju!!!

Måndag..

Måndagar, avskyr måndagar...då är man alltid så trött! huvva.

Igår var en mysig dag. Jag fick jättemycket som jag önskat mig och det var så skönt att få fira dagen hemma! Mamma och paps hade gjort god mat och jag hade bakat en kaka. :)
Red min Dutt också, det var så mysigt. Jag saknar honom.

Har nyss ätit en smörgåstårt-bit till frukost som min kära mamma har gjort, mycket gott!

Nu ska jag snabba mig och göra mig i ordning..Ha en bra dag!

Wohooo! :D

Idag fyller jag 20 år!!! :D

skön seger!!!

Timrå - MoDo 2-4, SÅ JÄVLA SKÖNT!!


MoDo Hockey are going for gold!! :D

Nu så!

Äntligen helg, äntligen ledig. :D Så härligt. Gud vad jag har ont i mina fingrar efter all spackling, ursch!!

Måste dammsuga soffan, "nån" har varit smart och lämnat fönstret öppet när "nån" gick därifrån. Så Vickans gräs har ramlat ner på soffan och jorden har alltså hamnat i soffan. Mitt vattenljus hade också vält ikull men inte gått söndert som tur är. Dumt att ta bort sakerna INNAN man öppnar fönstret?!

Ska ta och vila litegranna nu så man är pigg ikväll. Sen måste jag nog städa lite alltså. Suck. Orkar inte göra allt själv ju..inte bara jag som stökar ner..
Fast som det verkar nu så kanske det bara kommer 2 stycken och då behöver det ju iaf inte vara supercleant liksom. Jaja, vi får väl se..

Äntligen fredag! :D

Gud så härligt att det äntligen är fredag igen!
Ikväll ska vi äta kinamat och sen blir det nog utgång! Ska bli jätteroligt.

Bara 2 jobbtimmar kvar nu då, sen så är det äntligen helg! :D

Saknar dig så mycket!

Jag saknar dig. Varje sekund, varje minut. Det är bara ett stort jävla hål i mitt hjärta som inte går att fylla. Jag vill inte fira min födelsedag utan dig, jag vill inte fira julafton utan dig, jag vill inte göra någonting utan dig. Du var den vackraste människan jag vet och jag älskar dig så otroligt mycket.
Jag hittade ett sms av dig idag. "Grattis på namnsdagen från farmor". Du kom alltid ihåg sånt! Vem ska nu gratta mig på mina namnsdagar? Vem ska nu sticka tjocksockar åt mig? Vem ska nu laga världens godaste köttbullar åt mig? Du var aldrig längre än ett telefonsamtal bort..kunde alltid prata med dig vad man än hade på hjärtat och man var alltid välkommen hem till dig på fika. Och lite godis ;)
Minns första gången jag skjutsade dig när jag tagit körkortet. Du hade varit och klippt dig inne i stan och jag hämtade dig efter skolan och skjutsade hem dig. Du litade blint på mig trots att jag var alldeles ny bilförare. Sen bjöd du mig på en pepparmacka på Kyrkans hus.
Tårar bara väller fram..



Jag kommer alltid att älska dig!


Sola - Aqua box

Alldeles strax ska jag och A iväg och sola, sen ska vi på Aqua box! :D ska bli så roligt, har längtat ända sen förra veckan, hihi! :D
Skönt att det är torsdag också, betyder kortdag imorgon!

Idag är det endast 3 dagar till min födelsedag1 :D

Det går fortfarande dåligt för MoDo..

Ursch, MoDo ligger under med 2-5..inge trevligt det inte. Nu blir jag riktigt arg! :( *morr*


Har nyss sett på Men in trees och nu ska jag prata med min söta kusin! :D

tlööött

Är så trött nu så jag somnar snart framför datorn. Kanske måste gå och ta en dusch innan Men in trees ifall jag skulle somna efter. Vore ju som dumt.
Imorrn blir det Aqua box med A, taggad!! :D

Ska nog gå och käka lite frukt nu och joina min skrikande älskling i soffan! (hockey...)

Huvudvärk

har så ont i skallen idag, på vänster sida. Det liksom strålar från näsan genom ögat bak i huvudet. Känner mig alldeles tjock där. Har tagit kortison nässpray och lite vanlig iaf, den vanliga håller på att ta slut så jag måste komma ihåg att köpa mer!!

Ska springa ner till min skjuts nu, dax att jobba!!

Punch out

Idag har jag och A varit och kört Punch out. Första gången för mig. En riktig genomkörare, man kände sig som efter ett riktigt hårt taekwondo-pass. Riktigt skojjigt pass, påminner mig om när vi körde Combat hemma i husum. Det älskade ju jag! Så jag hade hur kul som helst och tog i för kung och fosterland tills jag trodde att jag skulle kräkas! :p
När jag kom hem käkade jag färsk ananas och såg på Desperate housewifes! Hur mysigt som helst.
Ska hoppa in i duschen nu, sen väntar sängen.

Det går dåligt för MoDo

Det går inte bra för MoDo nu. ursch och blä och fy.:(


Jag har bara sovit 4 timmar inatt så jag är ganska död nu. Ska alldeles strax gå och sova, för det behövs verkligen!

6 dagar kvar! :D

Soligt och fint!

Vilket underbart väder vi har fått ha ute idag. Helt galet! Det var ju grymt fint igår också!

Har hemsk träningsvärk från ridningen igår, det är illa. Och mer lär det ju bli i veckan då jag och A ska gå på nya pass. Shit!!

Du är..

68884-51Du är doften av en ros
Du är luften jag andas
Du är vågorna på vattnet
Du är stjärnorna på himlen
Du är skrattet i mitt öra
Du är värmen från solen
Du är pulsen från mitt hjärta
Du är allt jag nånsin önskat,
Jag Älskar Dig!







I was..

I was looking for a person worth living for,
but I found a person worth dying for..

Städer när jag blöder

Jag skulle ha byggt min mur mycket högre
Mycket högre, mycket längre, mycket mer
Jag skulle byggt, byggt så mycket bättre
Jag skulle byggt, byggt så många fler
Och jag vet att det finns annat som hjälper, men inget hjälper lika bra just nu
Alla tempel, alla boulevarder, jag skulle hit ändå tillslut

Det är städer jag behöver
Städer när jag blöder
Städer jag behöver
Städer som den här

Det är här man kan få ett nytt namn
Bli vem som helst, när som helst
Det är sånt, det är sånt jag behöver, när ingen vet vem man är överallt
Det är så konstigt, men stjärna är jag alltid, så var snäll och ring inte mer
Det är så vasst och jag lär mej aldrig och jag vill bara få ett slut

Det är städer jag behöver
Städer när jag blöder
Städer jag behöver
Städer som den här

Alla vill till himmlen

kan du inte byta ut ditt namn så byt planet
du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner
tänk att hänga högst där uppe, titta ner på folk å le
ja vill du vill

You take my breath away

I look in your eyes and can't even speak
You take my breath away

All I wanna do everyday and night
Love you forever
Wanna wrap my arms around you
All I wanna do is to hold you tight
Hold you forever, and never never let you go


Biljetter :D

Förresten, igår fick vi biljetterna till Metallica. :D Känns helt underbart, nu är det liksom verkligt!
Dags att börja tagga!! :D:D

Hunnit med mycket!

Har hunnit med rätt mycket idag faktiskt. Först var vi hemma hos paps, och jag bakade och Elsk bar upp nå lådor på vinden. Sen passade jag på att ta en ridtur på min söta Dutt i det soliga vädret medans kakan svalnade.
Sen for vi mot Husum, och hämtade mammas bil som Elsk skruvat i och fått ordning på utan allt för mycket svordommar.
Och medans vi väntade på middagen här hos Elsk´s familj så passade jag på att fara en sväng till mamma och dricka lite kaffe hos henne.

Nu är det melodifestivalen, men vi vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll! Får väl se om det blir nå skoj! :D Skönt att vara hemma hos familjerna iaf!


Äntligen fredag

Ikväll åker vi hemmåt, till paps :) längtar jättemycket! Vickan ska med och jag längtar efter att få rida min söta Dutt och att få träffa hundarna, Foccer, Paps och lillebror!!

Imorrn blir det eventuellt fest. blir säkert trevligt!

Jämarns!

jag är visst ganska teknisk ändå :) Har lyckats att fixa routern, och dessutom det trådlösa nätverket :D
Så nu ligger jag här i soffan och surfar trådlöst och det är heeeeeelt underbart att slippa alla sladdar. Nästan så man måste ta med sig datorn in på toan bara för att liksom ;) hihihihi.
Jag känner mig stolt. hihi. Hade iofs lillebror på telefon hela tiden men han behövde inte hjälpa till så mycket ;)

Nu är det CSI miami på kanal 5, säsongsstart. Undrar om man orkar kolla? Borde egentligen ta en dusch, eller kanske ett bad. Fast det kan man ju göra senare också!!

Router

Ni har vi äntligen fått vår router. Fast det blev inte den vi hade från början, för den hade fortfarande inte kommit och då blev jag less. De hade dessutom lovat oss i måndags att vi skulle få nått annat om den inte kommit idag. Och det fick vi ju så nu återstår det bara att lyckas koppla in den och det kan ju bli jobbigt när inte lillebror är här. Men, jag kanske kan klara det om jag funderar lite. Lillebror ska försöka vara support på telefon så :) men det brukar ju alltid vara nått som krånglar så man vet ju aldrig.
Bra iaf att vi fick en till slut, så Paps kan få tillbaka sin!

Köpte ett par nya hörlurar till min mp3 också, de andra har gått sönder..igen! Måste ju ha mp3 på jobbet, annars avlider man typ..

Grått väder

Vilken grå trist och slaskig dag det är ute. Ursch. Jag vill ha vår och strålande sol, jag vill att snön ska försvinna.
Halt är det också, gjorde en vurpa på ett övergångsställ. AJAJ, säger jag bara, det känns i mitt knä.

Ska läsa nya Veckorevyn nu! :)

Nejmen, ännu en lista! :)

Har lite tråkigt så passade jag på att sno en lista från Linda.


jag har . . .
(x) somnat sittande

( ) skrikit efter en pensionär
(X ) buggat på en fest
( ) gett någon näsblod
(X ) pantat flaskor för att ha råd med något
(x) åkt rullstol

(X ) brutit benet (eller..ben har jag brutit fast de har suttit i armarna och foten ;) )
( ) dyrkat någon farligt mycket
(x) sovit mer än 12 timmar (alltid när jag jobbat natt typ..nästan iaf.)
( ) snattat godis på ica
(x) spenderat timmar i ett badkar
(x) badat naken i havet

( ) spelat trombon
(x) uppträtt för publik
(x) dragit en katt i svansen
( ) sminkat mig som en idol
(X) gått ner 5 kilo snabbt (ganska snabbt iaf..enligt mig! )
(x) dansat tryckare på ett disco
( ) svimmat flera gånger
( ) stannat kvar i trotsåldern
(x) lyssnat på pojkband
( ) missförstått ordet feminist
(x) slagit sönder saker
(x) skämt ut mig inför massvis med folk

(x ) hällt i mig pärlsocker
(x) blivit kallad punkare
(x) haft/har en ryggsäck

( ) gått på picknick ensam
(x) gråtit utomhus
( ) trott att jag var alternativ
( ) läst kafka och känt mig svår
( ) tappat en sko i havet
( ) rånat någon
( ) blåst såpbubblor på en buss
(x) spelat poker
(x) ridit

(x) använt underkläder i siden
( ) blivit kallad bög
( ) ramlat i en buss
(x) spottat mat på någon
(x) använt bruna skor
(x) gömt mig bakom en tidning för att spionera
(x) tyckt om broder daniel (kan ju tolkas på många sätt. ;) )
(x) ätit lypsyl
( ) piercat mig själv
(x ) stickat en halsduk
(x) blivit utskälld inför en hel skolklass

( ) skolkat från rasterna
(x) använt salt istället för socker
( ) använt 'din mamma' på allvar
(x) varit uppe två dygn i sträck
(x) skrivit dikter eller låttexter
(x) spelat ett blåsinstrument (Jag försökte i alla fall!)
(x) joggat en halv mil (FÖRSÖKT att jogga en halv mil..:P )
(x) funderat över vad lavan i lava-lampan egentligen är (Och jag har inte kommit på det än!)
( ) instruerat någon i att begå brott
( ) slängt russin på barn
(x) lekt med vattenballonger från en balkong
( ) varit konstnär för en dag
( ) haft en utställning
(x) haft spya i håret
(x) velat ha platåskor
( ) slagit ut en tand
( ) varit i tyskland för ölens skull
(x ) haft en rosa väska
(x) lekt med gosedjur

() sagt fitta till någon och menat det
(x ) blottat mig i parken
(x) tittat på för mycket skräckfilmer
( ) slagit mig själv för att få uppmärksamhet
( ) levt som en pirat
(x ) pratat med en buske
( ) snott kvinnliga/manliga underkläder för att lukta på
( ) spanat in rumpan i spegeln läänge
(x) blivit fåfäng efter en komplimang
(x) gillat bamse och velat köpa dunderhonung
(x) funderat på att skriva en bok
(x) klottrat på en vägg
( ) bekänt mig till en religion
(x) gjort många fåniga tester

Aqua box

Idag har jag och A testat ett nytt pass. Det var verkligen skitskoj!! Men oj vad man kommer ha träningsvärk imorgon kan jag tänka mig.
Det här passet var perfekt för mig, jag älskar ju verkligen vatten, att bada, simma, ja bara vara i vattnet liksom. Dessutom gillar jag att boxas och olika kampsporter, så vad skulle kunna passa mig bättre än att boxas I vattnet?!
Det här passet kommer jag garanterat att köra fler gånger. Helst varje vecka!! Åteminstone EN gång varje vecka. Så kan man va på "land" de andra passen eller så.
Fick inviga min nya bikini också, trivdes faktiskt i den så det känns som ett bra köp. Dock kanske det inte är optimalt att ha bikini när man boxas och hoppar i vatten upptäckte jag ;) haha! Men den var nice iaf.

Kom att tänka på en liten rolig sak. Hihi. Jag har en röd bikini, och hade lyckats få med mig en röd handduk, A har en turkos bikini och hade med sig en turkos handduk. Värste matchade vi såg ut att vara, haha! :D

Lunch

Nu ska jag iväg och käka lunch med en söt vän! :) Ska bli trevligt. Vi ska på ett ställe som jag aldrig varit på förut, kul! Igår fick jag ju också se ett ställa jag inte hittat till förut.. så roligt. Finns så mycket att upptäcka i den här staden, den är så stooor motför lilla övik! :p

Duktig!

Nu har jag skrivit en önskelista. Under tiden satt jag och surfade lite, och hittade den här. Jag vill ha både halsbandet och örhängena!! De är så grymt snygga.
Har ju sett ett halsband på Kii som är supersnyggt också, en stooor dödskalle i silver.
Och på Asos har jag ju hittat en jättefin enhörning i silver som jag också önskar mig..har bloggat om den tidigare tror jag!

less..

Ont i magen...ledsen..förstår inte varför inte nått kan gå bra nån gång? så less på allt nu..vill bara lägga mig i sängen o dra täcket över huvudet o ligga där resten av veckan..året..bläää..jag orkar inge mer nu..

Saknad

Jag saknar min farmor..

..det går inte en dag utan att jag tänker på dig! <3

blogg.se uppdaterat!

Vet inte riktigt vad jag tycker om att blogg.se gjort om...det känns lite både och liksom..men, man vänjer sig väl. får hoppas att det blir mindre strul nu, det är så tråkigt när man vill uppdatera och det inte går liksom..

Blää

Ursch, vad dåligt jag mått idag. Huvva :S
men det börjar bli bättre nu iaf..
Känns tråkigt att inte ha sportlov..första sportlovet man inte har liksom..så knepigt!!

aja, kanske ska gå och sova nu..börjar bli trött!!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Lördag!

Härligt väder ute idag, strålande sol! :) Ska försöka få med mig Elsk på en tur ut på stan, man kan ju inte sitta hemma när det är så vackert ute!
Ikväll blir det firmafest :D blir säkert trevligt!!




Ha en underbar helg!


Du hade rätt Paps! :)

Paps, du hade rätt. Jag tror att Jäger är alldeles för kul!! :D speciellt om det är gratis.. ojojoj. undrar hur jag kommer att må imorrn. :P ska försöka hålla mig vaken ett tag till, kanske får jag mat då! skulle liksom vara kungelikung..annars måste jag kanske värma nått..kom just på att vi har billys i frysen..borde ju funka tycker jag! men ska nog vänta och se hur länge jag orkar vara vaken först! har man lovat så har man...fast...det känns tungt just nu!! aja, vi ser väl...man kan ju sova ut imorrn!!!


Urrrk..

Urrk, vad jag har ont i skallen. Försöker bota det med choklad men jag tror inte att det går så bra :S
Jag och Elsk har städat som tokar, så nu är det fint i köket och på vårt rum!
Men jag är så himla trött nu, så jag tror att jag ska gå och sova. OM det går, de spelar svinhög musik hos grannarna nu!

En sak till..

Vickan är totalt knasig!! :p men också väldigt söt såklart..hihi. tokkatt!
Hon springer runt här och jamar och är mitt framför fötterna på en så man snubblar över henne när man kommer hem. Sötis! ♥

Helg :D

Äntligen är det helg, och en riktig helg den här gången.
Detta är min första heeelt lediga helg sen i november...och det känns UNDERBART!
Ska hitta på nått myspys med älsklingen ikväll, kanske gå på bio eller så.
Har lyckats dra på mig en envis huvudvärk så jag ska lägga mig och vila o se om jag kan få bort den. Annars lär det inte bli så skoj att gå på bio..suck!

Lista, yey!!

Sätt på suffle på din playlist, och låt den svara på frågorna. Fuska inte!! :p


How are you feeling today?
Imperiet - Kickar

How do your friends see you?
In Flames - Our infinite struggle

Will you get married?
Skidrow - I remember you

What is your best friend's theme song?
Kent - Den döda vinkeln

What is the story of your life?
Ill Nino - I am loco (tack tack...)

What was high school like?
Metallica - Fade to black (stämmer nog som fan!)

How can you get ahead in life?
Nightwish - I wish i had an angel

What is the best thing about your friends?
Justin TImberlake - Sexyback (hahaha..lol)

What is tonight going to be like?
Gyllene tider - Det hjärta som brinner

What is in store for the remainder of this weekend?
Imperiet - Märk hur vår skugga

What song describes you?
In Flames - Only for the week (jasså?!..)

To describe your grandparents?
Fronda - Rullar fram

How is your life going?
In Flames - Leeches

What song will they play at your funeral?
In Flames - Cloud connected

How does the world see you?
Metallica - Wherever i may roam

Will you have a happy life?
Ebba Grön - Staten och kapitalet

What do your friends really think of you?

Sabaton - Primo victoria

Do people secretly lust after you?
Magnus Uggla - Trubaduren

How can I make myself happy?
Marilyn Manson - The beautiful people

What should you do with your life?
Lordi - Get heavy (YEAH!)

Will you ever have children?
Metallica - Master of puppets (och vad säger DET?)

RSS 2.0