Kvällens göromål

Kvällens göromål:
* så lite som möjligt ;)

Nä, jag ska strax åka och hämta lillebror på busstationen när han ringer, så ska han komma hit och fixa med mina computers. Skönt. Man kan inte bo i stan och ha oskyddat nätverk har jag kommit på. Och sen blir jag så förbannad när inte datorerna vill som jag så då får han komma och fixa.

Sen måste jag laga middag också. Har ju iaf varit smart och tagit fram köttfärs så den har tinat snart. Men vad fanken ska jag göra av den? Jag är hungrig, men inte sugen på nånting särskilt alls. Tråk.

Måste på affärn också. Och jag borde hälsa på Preem och fråga om de sett mitt paket med linser, för det har fortfarande inte dykt upp efter 19 dagar. Oj då! :S

Snart premiär


Veckans träning v.21

1 x ridning
2 x cykel (tot ca 8km)
3 x löpning totalt 16 km

Härlig vecka med mycket löpning. Både pers på 5 km och sen lyckas springa det längsta ever. Helt otroligt vad roligt.
Fast det här med att jag skulle cykla till jobbet varje dag gick ju inte riktigt lika bra..men det kommer nog det också..nån gång :P

Trevlig helg

Trött och seg, men på benen efter en helg som bestått av mycket party för att vara jag.
Det trodde jag inte, men glad är jag ;) Kunde ju ha varit värre. Nu är jag bara hungrig och törstig. Haha.
Blev en trevlig helg iallafall, tack för den!

Firat älskade mami med blommor också. ♥

Men nu ska jag nog lägga mig i soffan. Börjar vara väldigt trött känner jag. Trots att jag sovit massa. Vaknade iofs redan klockan 8. Men sov lite till.

Blir nog en tidig kväll ändå.

Snart är det dags för Sthlm och AC/DC. Wohoo!!

Långpass 8km (distansrekord!!)

Yes, i dag satt den. 8 km blev det idag, i ett regningt och inte speciellt varmt väder, men jag frös inte ett dugg.
Hade laddat mp3n med nya låtar som gav mig extra pepp när det gick tungt. Såå nice.
Otroligt skönt såhär i efterhand måste jag säga.
Fick gå i en jävulskt brant backe på slutet, sprang ungefär halva och gick upp. Annars kutade jag precis allt.
Jättenöjd!!

Dagens siffror:

Tid: 56:14 min
Sträcka: 8 km (!!)
Tempo: 7:01 min/km

1 år utan min älskade...



Vet ni vad det är för dag idag? Exakt nu, kl 11:15 för ett år sedan somnade min älskade Dust in.
Ett helt år utan den vackraste och bästaste som finns.
Ett tomt år..
Hur många gånger har jag inte önskat att han var här?
Hur många gånger har jag inte önskat att jag fick sitta på hans rygg igen?
Hur många tårar har jag inte gråtit för att jag saknar honom så? Min älskade.
Den bästa.
Han var min bästa vän, som följt mig i så många år. Det finns ingen som han!! Ingen!

Jag har gruvat mig så inför den här dagen, och jag minns exakt hur det kändes förra året. Hur förstörd jag var. Hur hemska dagarna innan var. Hur mycket jag gruvade mig.. och hur mycket jag har saknat.

Jag älskar honom så. Den vackraste på fyra ben. Det finns ingen som du! ♥

the way your innocence tastes


Lips of an angel


HELG!!!

Äntligen, äntligen är det helg. Så otroligt skönt måste jag säga, som jag längtat!!
Blir dock ingen övertid i helgen, jag hade hoppats på att få jobba på söndag men den blev inställd. Typiskt, hade behövt det eftersom jag var sjuk! :(
Nästa vecka blir en bra vecka, då åker Paps, jag och lillebror till Sthlm för att se AC/DC!!! :D Yey!!

Nu ska jag alldeles strax gå och knyta mig..imorrn tänkte jag ta mig ut på en joggingtur och se vad benen säger om det..förhoppningsvis är dom pigga och glada!!

Natti natti!

Hungrig!

Gud vad jag är hungrig idag. Det känns som att jag bara vill ligga i soffan och äta hela dagen typ. Det hade garanterat varit skönt.
Är ganska trött också, vill sova sova sova.
Men nu är det bara en kväll kvar sen är det faktiskt helg. Och det ska bli riktigt, riktigt skönt!

Ska ta mig en av mammas mackor nu, och sen ska jag nog dra mig hemåt.

Är ju iofs inte så konstigt att jag är hungrig egentligen, det blev ju aldrig någon riktig middag igår eftersom jag skulle springa. Och när jag kom hem på natten var jag superhungrig men orkade inte laga nått att äta så jag åt upp vindruvorna i stället. Det var ju iofs väldigt gott men inte så mättande. Var helt sjukt hungrig när jag vaknade i morse, och mamma ville att jag skulle komma hit och äta frukost.
Och ätit har vi ju gjort, men jag är hungrig ändå. Så det kan gå!

Måste leta reda på någon matlåda till ikväll. Som man blir mätt av. Fast jag hörde att det ryktades om Max-besök ikväll. Det lät ju lockande. Men jag är inte så värst sugen på deras low carb burgare dock. Blir inte så mätt på den..
Får nog bli fläskpannkaka igen. Lite less på den. Måste nog laga lite matlådor så jag slipper äta samma hela tiden ;)
Så går det när man är lat :P

Vårruset 2010

Ja det blev ju nytt PB på 5 km så det får man väl vara nöjd med. :)
Dock blev jag less, sur, och upprörd över att banan var längre än 5km så jag stängde av klockan och gick i princip hela upploppet. Naturligtvis hamnar man sur och tvär gåendes på bild på VK då. Tack för den. :P
Annars nöjd med loppet. Drygt med trängseln från början och det syns ju på km-tiderna att det gick långsamt då. Fick till en kilometer med snabbaste snitt-hastigheten någonsin, fett nice. Jag kan! Hoppas jag lyckas kämpa ner mig ett par minuter till också. Skulle vara roligt att ta sig under 30 minuter i år iallafall.


Ridtur mellan regnskurarna

Har ridit Pampas idag. Han var visst pigg. Fast han lungnade sig snabbt. For upp i skogen och över på andra sidan vägen och red en runda där. Blev lite trav också, och några ofrivilliga(från min sida) galoppsprång.
Ska komma ihåg att prova att ta träns på honom nästa gång. Red på hackamore nu och tycker inte att jag får riktig kontakt med honom då. Får se om det blir bättre på träns.
Annars hade vi tur och hann ut precis mellan regnskurarna. Regnade när jag kom till stallet, uppehåll när jag red, började regna när jag kom tillbaka till stallet. Så det var ju skönt att slippa det iaf.
Känner mig iaf som en liten ärta på honom ;) men han är snäll!

Cykel

Det blev totalt strax över 8 km cyklat igår. Hade nog blivit mycket mindre om jag inte vimsat bort mig på vägen till jobbet. Tog ju typ dubbelt så lång tid att cykla dit, som hem.
Jaja, det känns i baken idag iallafall. Haha!

Synd bara att det är så tråkigt väder idag!!

Nu ska jag ta mig i kragen och bege mig till stallet. Måste bara få på mig nå kläder först!!

Luffsjogg 3 km

Blev en joggingrunda igår, måste ju checka av kroppen efter febern och känna efter om jag kan vara med på Vårruset.
Så det blev 3 km luffsande runt omkring i kvarteret här.
Öppnade första km alldeles för snabbt, fick stanna för halsen var full med gojs. Kraxa lite och sen i väg igen. Ena linsen började jävlas så det var inte så skönt. Fick halvt i ordning den så jag kunde springa klart iaf.
Tror det var väldigt mycket pollen igår, och jag tog allergitabletten precis innan jag stack ut så jag vet inte om det har med det att göra..
Höll iaf ett jämnare&lugnare tempo på de andra två km och då gick det bara fint. Kändes skönt att jag kunde springa iaf, så får vi väl se hur Vårruset går. Jag tror inte att det kommer att gå speciellt snabbt, men jag är glad om jag orkar springa hela! :)

Siffror:
Distans: 3 km
Tid: 20:53 min
Tempo: 06:57min/km

One more pic from The Studio


Rullar fram

Jag tog mig i kragen och cyklade till jobbet idag. Fast jag cyklade vilse och det tog mig typ 30 minuter att ta mig dit. Oops! Så kan det gå.
Hem fick jag följa med LG och det gick ju genast mycket snabbare. Cirkus en kvart tog det hem. Iofs rullar man ju nästan hela tiden på hemvägen men ändå.
Ska försöka cykla imorgon också, men på onsdag blir det bilen eftersom det är Vårruset då.

Har en känsla av att det kommer kännas i mina lår..är iofs inte bra när jag ska springa men wtf, det får gå som det går. Har ju ändå nyss varit sjuk också så kommer ändå inte att orka springa speciellt fort!

Nej, strax nanna kudde!

Sussa sött!

Feberfri

Trött och slö, men iallafall feberfri idag. Tror jag iallafall. Vaknade imorse med en temp på typ 36,5 och det är väl där jag brukar ligga. Har inte kollat nått mer under dagen men har kännt mig fräsch iallafall.
Är sugen på att testa benen så jag vet om jag vågar springa Vårruset, men antar att det är bättre att göra detta imorgon eftersom jag inte var feberfri hela dagen igår.
Gör iallafall inte ont över bröstkorgen längre, nu är det bara nacken som jävlas så jag funderar på om jag måste köpa nya kuddar kanske..måste ju vara det som gör att jag får ont eftersom det är som värst när jag vaknar..
Men jag älskar ju mina kuddar :P haha.

The Studio då, jo dit var ju Mamma, jag och S. Fick vänta i en halv evighet, eller typ ett helt liv kändes det som, men när man fick se bilderna så var det ju värt besväret iallafall. Hade inte tänkt köpa någon, men slutade med att jag köpte 2. Sjukt dyrt dock, men jag har aldrig haft fina bilder på mig själv någonsin tror jag. Så det känns riktigt kul!

Ska fortsätta vara trött och slö resten av söndagen hade jag tänkt. Inget särskilt inplanerat, förutom lusten att träna, men vet ju med mig att jag borde vänta ett tag så..jag får kedja fast mig i lägenheten i stället.

C ya!

The Studio


Sjuk.

Kom hem från jobbet med feber. Har frusit större delen av dagen, och haft ont i nacke-rygg-samt mitt på bröstkorgen.
När jag gick hem från jobbet börjar det även göra ont som ett band över/runt bröstkorgen när jag andas.
Så jag kollade när jag kom hem och jag har feber.
Sen dess har jag sovit.
Nu ska jag ligga i soffan och tycka synd om mig själv, för jag MISSAR Blodomloppet. Förra året missade jag Vårruset pga. feber.

GAH.

Ännu en dag

Ännu en dag i Medlefors. Strax öppnar frukosten, ska bli spännade att se om den är lika god som allt annat vi ätit.
Sen börjar vi 8.30 så efter att man käkat är det bara att tömma rummet och lämna in nycklarna, för det ska vara gjort innan 9.00.

Tror vi slutar vid 14.30 eller om det var 15.00. Sen bär det iväg hemåt!

Kanske en liten sightseeing genom Ånäset på vägen hem ;)

Jag är trött. Hoppas det blir en intressant dag så jag inte somnar!! Men det ska nog gå bra...

Utsikten från mitt fönster

dsc00342 (MMS)

Utsikten från mitt fönster


Snabbdistans i vackra Medlefors

Efter att ha suttit instängd i ett rum som varit lika varmt som en bastu hela dagen kändes det otroligt skönt att ge sig ut på en runda. Problemet är väl att det har varit nästan lika varmt ute, och liksom tryckande luft.
Tänkte att det skulle bli en kort runda idag, eftersom det är Blodomloppet på torsdag och jag vill inte springa för mycket innan dess, vill ha pigga ben.
Så det blev någon slags "snabbdistans" på 2,5km. Höll faktiskt ett för mig högt tempo, högre än det jag hade på Broarna runt vilket nog är det högsta tempot jag lyckas hålla en hel runda tidigare. Så det känns ganska okej att det inte blev längre än så.
Dock sjukt jobbigt, kändes som att jag inte fick tillräckligt med syre!!

Nu in i duschen, sen är det dags för kvällsfika. Hur man nu ska orka äta något mer idag..det har ju slunkit ner både ett och annat som jag borde hålla mig borta från..


Urschja...måndag..

Trött, så trött.
Urschja mej, måndag kväll.
Spenderad i soffan. Behövligt kan man säga. Helt enkelt supertrött.
Skräpmat, glass, glass igen.
Ja ibland blir det bara såna dagar..

Imorrn drar jag och B till Medlefors folkhögskola på fack-utbildning! Blir spännande att se vad det är..
Så jag borde egentligen packa nu, eftersom jag tänkt mig en joggingtur imorrn.
Men orkar jag? Näe, det blir nog packning i sista minuten imorrn i stället. Som jag brukar.. ;)

Nu, mer slapp i soffan och snart sova sova säng säng säng!!!

Veckans träning v.19

3 ridturer
1 kort cykeltur
3 joggingrundor totalt 15 km (!)

Härlig vecka, härligt väder, härliga springturer, härliga ridturer, allt går bra just nu!!
Toppenvecka.

Löpning 7km (!!!!)

Idag var bara en sån där dag, då det känns som att man skulle kunna springa till månen eller så. Fy tusan vad bra!! Benen kändes glada, pigga, lätta, de bara trummade på precis som jag bad dem om. Skönt. Sprang runt Nydalasjön, dock fel väg vilket upptäcktes i efterhand så det blev visst en bit längre än vad det ska vara. Sprang dock bara 7km som var mitt mål för dagen, och promenerade sen resten runt till bilen (eller jo, det blev en liten rusch på slutet också, några hundra meter bara! Så pigga var mina ben!). Sista km gick absolut snabbast, annars ett lugnt och jämt tempo, dock snabbare tempo än förra söndagens "långpass". Skönt!! Nu blir det vila tills tisdag. Iaf från löpningen!


Premiär med Pampas

Premiär med Pampas igår.
Mysigt. Såå varmt så jag behövde bara ha linne. Hade nästan önskat att det var skönt att rida i shorts, för det blev svettigt om benen kan jag säga.
En skrittrunda genom byn, kanske 40 min.
Han verkar vara en snäll gammal man. :) Sätts ju igång efter skada så han skrittas mest just nu, men tror att hans matte hade börjat trava honom lite.

Tror säkert vi kommer att trivas tillsammans!

12 år ♥



I torsdags var det 12 år sen vackraste Dust blev min/vår. 12 år sedan!  ♥
..och snart har det gått ett år sen den vackraste somnade in..

Mammas dag ♥

Grattis på födelsedagen älskade mamma! ♥
Hoppas du får en kalasbra dag! : )


Löpning 3km med Krajna

Krajna-gumman och jag har startat morgonen med en joggingrunda. Mys. Sprang en sväng in till Ödetorpet, sen förbi "grannars" och vände sedan hemåt. Förvånad att jag höll så "snabbt" tempo trots rundan igår samt att Ödetorpet var tungsprunget, så mjukt motför vad jag är van vid!! Fick stanna och ta på Krajna kopplet en gång, samt en gång för att ta av mig jackan, blev på tok för varmt att ha jacka idag. 13 grader! (stannade dock klockan vid dessa tillfällen) Skönt att starta morgonen såhär! Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag och Paps in till stan!!

Mystur i skogen med sällskap

Igår trodde jag att jag skulle ha Walle. Men när jag var färdig så kom L(ägaren) precis till stallet. Tur hon bara skrattade åt det, men det kändes ju lite dumt när hon dessutom hann åka ut.. Haha, men jag fick en extra dag med älskade Walle iaf!!
Följde med AK och Pampas på en skrittur i skogen, urmysigt, jättevarmt(ja med vårens måttmätt) och trevligt sällskap. Så skoj!
For över på "andra sidan vägen" där det är sååå härliga sandvägar. MMmm, mys!!

I helgen ska jag ha Pampas lördag + söndag. Blir spännande!!

Löpning 5km med Krajna

Krajna gumman och jag har varit ute och sprungit. Tog såklart Skanska eftersom jag älskar den vägen och drömmer mig bort till Dustys rygg då.
Hade fått för mig att det var längre än vad det var dit jag hade tänkt springa, så jag blev arg och sprang en bit till. Faktiskt ända upp till vindskyddet. Trodde inte att jag skulle orka den lååånga backen men det var inga problem alls! Jippie! Sen en liten vända in mot grusgropen, förbi bommen och sen hemåt. Sprang en liten bit efter vägen också, innan det blev promenad hem. Och justja, jag gick hemifrån till Skanska korset som uppvärmning också.
När vi kom hem flåsade Krajna mer än jag, är det ett bra tecken? ;)
(Sist jag sprang Skanska, Augusti i somras, orkade jag inte till grusgropen och tillbaka)

Dagens siffror:
Distans:
5 km
Tid: 35,59 min
Tempo: 7:12min/km

Grusvägen var mjuk, väldigt mjuk, så det var tungsprunget, samt att vägen upp till vindskyddet numera är täckt av grovgrus. Ändå var känslan lätt i benen, trots underlaget. Helt underbart pass! Behagligt tempo, krafter kvar för att öka på slutet. Helt perfekt!

Mera Walle




Trötter

Ligger i sängen, har ju lånat lillebrors bärbara. Tack bästa bror!
Ska alldeles strax sova, är nådigt trött.
Tur att det bara är en kort  vecka, endast 2 kvällar kvar. Skönt! Sen lång-helg!!
Ska försöka ta mig upp hyffsat tidigt imorrn, ska ut och springa hade jag tänkt. Men först måste jag åka till mamma för älskade Garmin blev ju kvar där ;)
På onsdag har jag Walle igen, och sen är det helg. Nice!!

Godnatt världen.

Walle&jag




Påväg till stallet

Strax ska mamma, Margit och jag åka till stallet. Ja, Margit ska också följa med så hon får lite luft. Och sol. Nej, vi är inte knäppa, vi har bara världens mysigaste kisse.
Tänkte att mamma skulle fota mig och Walle lite, så jag får lite bilder som minne innan han åker. Kan ju vara skoj att ha..
Ska visst ha honom på onsdag också. Och sen i helgen ska jag ta hand om P, den nyinfyttade hästen. Får hoppas att det går bra.

Kom precis på att det är kort vecka den här veckan också. Skönt. Är sugen på att åka till Paps... :)

Nä, nu ska jag se om morsan är sugen på att fara! :)

Never wanted it this way


Lite lättare


Veckans träning v.18

3 Ridturer

3 Joggingrundor totalt 14,11 km

1 Cykeltur

Rolig vecka med någon form av motion varje dag. Kalasbra! Tummen upp till mig själv. När allt annat går skit går iallafall träningen någorlunda bra.

Broarna runt, 5km på 32.41 min är ju veckans absoluta höjdpunkt, det var bara andra gången jag sprang 5 km, det var första loppet i år, och dessutom lyckades jag hålla ett jämt och för mig högt tempo hela loppet igenom! Supernöjd.

Och inte bara det, dessutom distansrekord idag, 6km(eg. 6,1km) sprungna utan att stanna av en endaste gång. Såå nöjd och glad just nu.

Enda smolken i bägaren är väl passet i fredags, den rundan gick absolut inte bra. Det var bara tungt och plågsamt och jag ville helst bara dö…

Ridningen har också gått super, Walle har varit fin och skött sig bra, samt att jag fått rida hela 3 gånger!


Löpning 6km

Efter mys med Margit-katten bestämde jag mig för att snöra på mig skorna och he iväg mig ut på en runda. Hade tänkt försöka springa samma som jag och mamma sprang i fredags, och ta den två eller 3 varv i stället, men lyckades springa vilse och hittade inte riktigt rätt. Så jag sprang på i stället. Hamnade ute på Carlshem, och kom fram i något bostadsområde där. Lyckades skymta gångbron över till Strömpilen så jag tog sikte på den och följde sen strandpromenaden hemåt. Men det kändes alldeles för bra för att ge sig vid strax över 4km idag, så jag sprang förbi där jag skulle svänga av och fortsatte en bit in mot stan. Sen vände jag och sprang tillbaka. Voilá, nytt distansrekord! Blev nog ca 0,5km promenad som uppvärmn./nedvarvn. vardera också.

Mys med Margit-katten

Ligger i sängen och myser med Margit-katten. Världens mysigaste kisse.
Hon är go´ hon.

Härlig helg

Haft en härlig helg med mormor och morfar på besök.

Idag har vi varit till Holmsund och Obbola och kollat om vi kunde hitta minförråden där morfar jobbat. Det i Holmsund fanns inte kvar, men det i Obbola gjorde det. Roligt att se!

Nu har vi ätit lunch och sen ska de åka med mamma och @ till hans föräldrar. Sedan åker de vidare hemåt.

Jag ska syt katta ja´, och kanske ta mig ut på en joggingtur?


Ingen flytt av blogg, men kan se konstigt ut..

Det kan se lite konstigt ut här på bloggen ett tag. Och gamla inlägg som ni säkert redan läst kan dyka upp igen.
Det är för att jag var påväg att flytta min blogg, men fick tips om ett sätt som gör att jag iaf inte behöver flytta den just nu.
Sen kanske, när jag lärt mig lite mer, så kanske jag är redo för en flytt. Men tillsvidare gör jag såhär.
Så nu ska jag bara lägga in de inlägg jag skrivit på den andra bloggen, och en del av dom var flyttade från den här.
Så ni får bara ta och ignorera det ni redan läst..

Så nu vet ni det, det blir ingen flytt!!

Tungt


Flytt pågår

Kommer mest troligt att fortsätta blogga på annan adress.
Vet inte om jag kommer få med mina inlägg härifrån, eller om den helt enkelt får ligga kvar.
Kanske jag återgår till den här bloggen så småning om, jag vet inte.
Men jag vill ha funktioner som inte finns här på blogg.se.
Vill inte tappa något jag skrivit, men vet inte om det finns något sätt att få med sig allt utan att skaffa egen domän och webhotell och det känns för krångligt.

Så tills vidare kommer jag inte blogga något mer här. Skriver ett inlägg med den nya adressen när jag känner mig färdig för flytt..

Walle-mys

Hade Walle idag också, lycka!
Fick dock lov att ta in alla 4 pållarna men det gick ju bra det också..
Blev en runda förbi ponnyklubben och genom byn tillbaka till stallet. Mest skritt och trav, men lite galopp också.
Walle var mysig och skötte sig perfekt. Red han på hackamoret och i hoppsadeln den här gången.
Försökte ta mig upp i skogen först men är så mycket snö kvar ännu. Hoppas det hinner tina undan innan Walle åker..vill så gärna få ta en mysig tur med honom där..

Nej nu är det dags att hoppa i säng!

Löpning "fartlek" 3km

Blev en runda med mamma idag. Tunga ben och trött Beffa gjorde det inte optimalt, men vi fick till något slags fartlekspass iaf precis som vi ville. Kanske blir roligare och mer nästa gång när jag är piggare och uppladdningen varit bättre, inte en stressig dag på jobbet när man är dödstrött och slut.

Sprang först ett varv som mamma sprungit tidigare, som blev ca 2.45 km, sedan gjorde vi två snabba ruscher med vila emellan (vilade lite innan också). Sedan sprang vi hem.

Började och avslutade hela passet med promenad. Sen stretch. Middag och dusch, skönt!

Dagens siffror:
Tid:
19:49 min
Total sträcka: 3.01 km
Snitt tempo: 6:35 min/km

Ny medryttarpålle

Jag har nog fått en ny medryttarhäst! :)
En av de nya pållarna i stallet. Blev tillfrågad om jag ville ta hand om honom nästa helg när ägaren skulle åka bort. Självklart sa jag ja till det.
Han skrittas just nu igång efter en skada.

Och det är en gammal Öviks häst, så Curant, du vet vem det är.. :)

Hon frågade iaf om jag ville ta honom nån/några dagar i veckan sen när Walle åkt, och jag sa att det ville jag jättegärna. Hoppas vi trivs ihop bara!

Byten med Walle :)

Har Walle några extra dagar den här veckan och igår tänkte jag att vi skulle jobba lite på banan.
Till en början var han som vanligt ganska springig, tills han är riktigt uppvärmd och kopplar av för att börja jobba.
Det tog ett litet tag, ena varvet var han rädd för tunnorna men inte i det andra varvet.

Jobbade lite övergångar från trav till skritt eller till halt. Sen fick jag för mig att jag skulle testa och göra ett byte. Och det gick bara fint! Sen blev det byten lite nu och då när jag vände snett igenom. Skitskoj!

Satt även ner i traven och jobbade honom, det är nog första gången och det gick ganska bra. Jag brukar ju alltid skumpa så hemskt när man inte gjort det på ett tag och det brukar bli väldigt jobbigt. Det kändes som att Walle var relativt lätt att sitta på, men jobbigt i magen blev det ändå.
Kommer säkert få träningsvärk men det var det värt.

Vi joxade med lite bakdelsvändningar, skänkelvikningar och slutor också. Måste ju se om piloten minns!

Myshäst.


Broarna runt 5 km

Broarna runt med mamma och Fia igår. 5km på 32,41 min. Tiden stod i VK idag..roligt. Kom inte sist heller. Fia och jag sprang in på en 45e plats av 50 eller om det var 51. Kändes skönt att inte bli sist också. :)
Kändes faktiskt ganska bra. När jag trodde att jag skulle behöva springa 2 varv så höll jag på att dö och tänkte ge upp. Men sen insåg jag att man inte behövde det och det kändes genast mycket bättre.
Höll ett hyffsat jämt tempo hela tiden, och orkade spurta lite mot mål. Kändes som ett kanonlopp. Är ju första gången jag springer 5km utan att stanna under ett lopp och bara andra gången jag gör det någonsin!!



Mysig ridtur i vackert vårväder

En mysig ridtur på Walle i underbart väder blev det idag.
Träffade en av de nya som flyttat in i stallet, visar sig att hästen vet jag vilken det är, men människan har jag nog inte träffat tidigare.
Ska ev. få bli medis/hjälpa till att rida den iaf. Just nu sätts den igång efter en hälta. Blir säkert trevligt.

Ingen promenad med mamma dock jag kände verkligen att jag inte orkade när jag kom hit. Hungrig och trött och deppad. Pratade med Papsen istället. ♥

Hold your head up high.

You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Kvällspromenad

Kvällspromenad med mamma och @. Det blev en sväng till Willys och sedan tillbaka.
Ganska skönt, dock känns det i benen att vi sprungit långt idag. Känner av knäna litegrann och lite stramt i höfterna.
Goaste Margit låg på akvariet och jamade hej! Mysgumman.
Blir nog en film nu..

Veckans träning v.17

1 ridtur
1 cykeltur 4,1km
3 joggingrundor totalt 17,27km (!)


Tanken var ju att börja cykla till och från jobbet, men punkan jag fick mitt i natten satte ju stopp för det hela vilket kändes som veckans största minus. Annars har det, i träningsväg, varit en väldigt bra vecka. Både mängdrekord, och distansrekord i löpningen den här veckan vilket känns så himla roligt. Äntligen går det framåt!
Nu kan man ju bara önska att det ska börja gå snabbare också! Och gärna lite lättare, även om det idag faktiskt inte var så tungt förrän på slutet!

Morgonjogg 7(5)km :D

Mamma och @ drog iväg mig på en morgonjogg i dag. Först tänkte vi att vi skulle prova att springa Blodomloppet banan, alltså 5km i I20 skogen, men se den hade varken tinat fram eller torkat upp så vände och sprang i stället ut mot Västerslätt, sprang över järnvägsspåret mot polishuset där vid Lantmanna. Sen över den snurrande bron och  förbi Hagaskolan och sedan hem.
Jag är överlycklig för jag lyckades äntligen springa 5km utan att stanna och gå! Dessa 5 km gick på 34,38min, och efter det så gick vi ca 1 km, sedan sprang jag 0,5km och gick sista biten hem med någon liten snutt jogg.
Hela rundan landade på 7km efter några extra meter på gården, man kan ju inte sluta när klockan står på 6,94km direkt! ;)
Väldigt härlig känsla, förutom uppför bron de sista 100 meterna mot 5km målet, då trodde jag allvarligt att jag skulle lägga mig ner och dö, men mamma peppade mig och gjorde mig förbannad så då segade jag på! ;)

Dagens pass i siffror:

Tid: 53 min 14 sec
Distans: 7 km
Tempo: 7 min 36sec/km

RSS 2.0