Saknar dig så mycket!

Jag saknar dig. Varje sekund, varje minut. Det är bara ett stort jävla hål i mitt hjärta som inte går att fylla. Jag vill inte fira min födelsedag utan dig, jag vill inte fira julafton utan dig, jag vill inte göra någonting utan dig. Du var den vackraste människan jag vet och jag älskar dig så otroligt mycket.
Jag hittade ett sms av dig idag. "Grattis på namnsdagen från farmor". Du kom alltid ihåg sånt! Vem ska nu gratta mig på mina namnsdagar? Vem ska nu sticka tjocksockar åt mig? Vem ska nu laga världens godaste köttbullar åt mig? Du var aldrig längre än ett telefonsamtal bort..kunde alltid prata med dig vad man än hade på hjärtat och man var alltid välkommen hem till dig på fika. Och lite godis ;)
Minns första gången jag skjutsade dig när jag tagit körkortet. Du hade varit och klippt dig inne i stan och jag hämtade dig efter skolan och skjutsade hem dig. Du litade blint på mig trots att jag var alldeles ny bilförare. Sen bjöd du mig på en pepparmacka på Kyrkans hus.
Tårar bara väller fram..



Jag kommer alltid att älska dig!


Kommentarer
Paps

Vad fint du skriver gumman,jag saknar också mycket

Datum: 2007-03-16 Tidpunkt: 14:12:57
Mammelimamman

Hon bara försvann...
Och det gör ont, för oss alla betydde och Betyder hon något -har lämnat spår som inte försvinner bara för att hon försvann.
Dina rader säger så mycket om henne som person...

Datum: 2007-03-18 Tidpunkt: 16:43:15



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0