Ett ryck och lite kärlek

Nu ska jag alldeles strax göra ett ryck medans jag väntar på att bilderna ska laddas upp på Ulays egen blogg :P
Har precis ringt och fixat med hemförsäkringen, man måste ju teckna ett bostadsrättstillägg när man flyttar från hyresrätt. Så det har jag ordnat. Men tydligen kan det ingå i föreningen men vi har inte fått någon uppgift om detta så jag vågar inte chansa, bättre att ändra det i efterhand isåfall. De var mycket trevliga att prata med, jag gillar Länsförsäkringar Västerbotten :) Plus att de har ungdoms/studentpris så försäkringen är mycket billigare när den står på mig än på Stefan. Hah. I win!! Än en gång ;)
 
Nissepellarna som ska kika på lägenheten har ju icket dykt upp ännu, med min otur så dyker de väl upp lagom till kl 17 då jag ska åka in till stan. Vi ska på Biltema och köpa simglasögon ;) Minns att vi saknat det på alla resorna. Hahah, badmonstren nummer 1!! Sen ville Stefan ha en pirra att köra kartongerna på också, han tänkte att det skulle gå fortare då.
 
Undrar lite hur lillebror&Madde har det, men jag antar att de har det helt fantastiskt!!
 
Nu är det bara en dag kvar! TJOHOO!
 
Jag vet inte vad jag längtar mest efter, flytten, resan, eller att börja skolan. Svårt val. Tror skolan kommer på sista plats ändå, jag kommer sakna att vara med Ulay hela dagarna faktiskt. Han är sååå bäst.
 
Nyss haft en mysig Margit i mitt knä tills benen somnade. Hon blev lite putt när jag behövde flytta på mig haha.
 
Jaja, bäst att gå och göra det där rycket nu som jag pratade om.
 
Har jag sagt att mina föräldrar är bäst? Och min lillebror&Madde med? Och mina vänner? Det är dom! Mamma ska ta hand om Ulay när vi är borta, Anna-Karin ska ta hand om honom när mamma måste på möte, Ellinor ska vara stand-by ifall mamma behöver hjälp, Pappa ska ta hand om honom när vi flyttar, och sen ska lillebror&Madde ta hand om honom under helgen, samt när jag går i skolan. Bara så ni vet, jag älskar er och uppskattar er otroligt mycket!!♥

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0