Kaffe å vispgrädde

Sitter med en kopp kaffe å vispgrädde, mums! Och försöker komma igång med plugget. Det tar emot..men måste göras! Bara att bita ihop!
Skall åka in till stan sen och lämna pajformar+bil till lillebror&M och sen hjälpa Mamma tills Söt kommer och hämtar mig. Sen blir det hem och ordna med middag.

Jag är trött idag. Det regnar inte men det är ändå sånt där trött-väder. Suck. Vill ha sol!

Kommentarer
Lisa ĻithiƱm

sv: Ja chronicle är verkligen speciell! Blev så besviken på att han/dom inte kunde använda krafterna till något bättre... Tänkte typ att det kanske skulle sluta med att dom blev hjältar eller ärofyllda eller nånting, haha.



Det har gått jättefint med Burton! Första hunden jag har också, vi har inte haft i familjen heller. Jag tror man känner att det är extra jobbigt när det är ens första hund. För allt kräver helt enkelt bara tålamod! Finns massor med tekniker för att lära dem att gå fint till exempel, och han går riktigt fint nu :) (med undantag när det finns löptikar i närheten eller om han får upp något särskilt spår... haha) Med promenaderna rycker vi helt enkelt till lite i kopplet när drar/springer iväg, eller helt enkelt stannar och står till. Drar han - stannar man, och står tills han sätter sig ner eller söker kontakt med en. Du kan googla efter massor!



Rumsrenheten gick ganska fort. Man får ju absolut inte bli arg på dom, utan ut med dom fort som attans direkt efter dom gjort sitt behov. Det här med att han markerat inne på senare tid har ju dock inte med det att göra...



Datum: 2012-05-10 Tidpunkt: 21:30:48
Blogg/URL: http://lisabjernhagen.se
Helene

ja, tack!! tur vi har turkiet som back up iaf om sommaren suger ;)

Datum: 2012-05-10 Tidpunkt: 23:22:06
Blogg/URL: http://admin.nextinfashion.se/helenes



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0