onsdag och torsdag

Jag var till läkaren igår å fick nässprayen jag brukar få mot bihåleinflammation, mer än så kunde hon inte göra. Eller det var sköterskan inte läkaren. Men det var väl okej jag förstod väl att det bara var ett virus men tänkte att det var bäst att prova!

Igår försökte vi laga polon men det gick dåligt, hade blivit fel grej beställd. Så idag har jag hämtat ut den som skall vara rätt men då får lillebror&Madde åka till J på skroten så får han hjälpa dom nästa vecka. Skit, vi åker snart!!

Har varit hos mamma och Stefan hjälpte henne att skotta. Sen fick vi lunch också åkte vi och besiktade volvon. Den gick igenom med blanka papper å Stefan fick massa beröm för att den var i så fint skick. Suck :P

Sen skulle vi lämna in tapetproverna men dom hade ju stängt typ en timme tidigare. Får försöka åka dit på lördag, eller måndag.

Måste på Apoteket och köpa solskyddskräm också. Och Resorb. Men annars är det egentligen bara å börja packa, men det har jag inte gjort än..inte Stefan heller av någon anledning.. Alltså jag vill helst inte ha så mycket med mig, jag tänker att det ordnar sig när man kommer fram om det är nått man behöver!!

Dock så funderar jag hur vi ska göra med vinterjackan. Om jag inte bokat fel till Sthlm så kunde vi ju bara lämnat jackan i Umeå men nu har vi ju en hel dag i Sthlm och vi ska in till stan då och träffa min Fia så man lär väl vilja ha en jacka då. Kanske iofs kan lämna den hos henne..om de inte har något smart på Arlanda förstås...

Kommentarer
zaq

Har ni ingen gammal saggig jacka som ni tänkt slänga att ha på er, det kostar säkert lika mycket som att köpa en ny att långtidsförvara den på Arlanda somm att köpa en ny. OCh lämna den hos henne, hur funkar det när ni ska hem? Blir det en jacka ni får se igen om ett år?

Usch, ja no åker snart, snart...

Om inte om hade varit och jag vetat att det skulle bli som det blev, hade du ochjag kunnat åka till Kärrby ihop, nu blev det för sent!

Gruvas nånting hemskt, ledsen och besviken :-(

kram!

Datum: 2012-01-07 Tidpunkt: 08:52:43
Blogg/URL: http://zaq.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0