Sonisphere 2011

Andra gången jag besöker festivalen, första gången var 2009 då det var i Hultsfred. Och förra året var lillebror&M där.
I år hade de bytt plats igen, dock fortfarande i Stockholm. Nu höll festivalen till utomhus vid Globen-området. Perfekt tycker jag då det inte hade blivit så jäkla geggigt om det regnat. Dessutom kunde man ju gå inomhus om man ville!

Vi kom dit strax efter 13 och såg litegrann av Dead by april innan vi knatade till den andra scenen där Kvelertak skulle spela.
Jäklar vad grymma dom var! Jag hade inte hört så mycket innan men visste att S gärna ville se dom, och jag blev positivt överraskad! Vilken energi på scenen och grymma låtar.

Sen strosade vi runt på området lite och käkade lunch. Lagom till Mastodons spelning stog vi lååångt bak och kikade lite men passade sen på att kila in till baren, där man också kunde stå och "se" men framförallt höra.

Knallade sen bort till söderstadion och slog oss ner och väntade på Arch Enemy. Häftigt band! Att en tjej kan låta sådär! Dock tycker jag att det var lite dåligt ljud..

Där satt vi sedan kvar och inväntade In Flames. Det var höjdpunkten för mig denna dag, även om Kvelertak var grymma så är In Flames så jäkla bra live!!!! De gör mig inte besviken...

Sen tackade vi för oss och tog oss hem, skönt. Var väldigt less då och trött..

En höjdardag!!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0