Ost- och baconpaj med bladspenat
Hittade receptet hos Träningsglädje, det är ur Ferry Food. Jättegod, och superlätt att göra!
Jag åt min paj som den var och den var så jävla god! Kommer garanterat göra den fler gånger eftersom den var så enkel att tillaga!
200g bacontärningar
1 dl riven västerbottenost
6 ägg
2 dl vispgrädde
1 påse färsk bladspenat
smör salt och peppar
- Sätt ugnen på 200 grader och smörj en form UTAN löstagbar kant.
- Stek bacon knaprigt och låt rinna av på hushållspapper.
- Vispa ihop ägg, ost och grädde.
- Fördela bacon och bladspenat i formen och slå över äggsmeten.
- Krydda eventuellt med salt och svartpeppar.
- Grädda i 30 minuter tills pajen stelnat och fått fin färg.
- Servera med sallad.
Jag åt min paj som den var och den var så jävla god! Kommer garanterat göra den fler gånger eftersom den var så enkel att tillaga!
Kommentarer
J
Alltså, det är en paj utan botten liksom? Jag äter iofs inte bacon, så jag skulle nog behöva göra lite ändringar, men kanske skulle kunna testa. Iofs så har jag redan hittat ett sjukt bra pajrecept som jag älskar, så... :)
yvonne
skulle gärna vilja kopiera receptet?
Emma
Yvonne, kan inte kommentera på din blogg av någon anledning men självklart får du det! =D
Trackback