Vääldans god fiskgryta

1 paket fisk (vilket som..) (Jag tog 2 paket torsk.)

50g smör

2-3 dl vispgrädde

3-4 msk dijonsenap

2 msk majonnäs

cayenne peppar

örtsalt

5 ägg

3-4 tomater

Stek upp fisken lite, häll på grädden.  Lägg i senap, majonnäs och kryddor.  Koka upp, låt småkoka i ca 10 min. Koka äggen för sig, skala och skär i småbitar.  Hacka tomaterna.  Mot slutet på kokningen så häll i tomater och ägg och rör om.

Servera!

Blev ca. 6 portioner, kanske mer om man inte är megahungrig :P Jag åt som det var med extra majonäs till. Dundergott! Superenkelt!!

Hittade receptet här.


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0