5 km

Efter frukost och lite chill i soffan börjar jag bli uttråkad så jag bestämde mig för att fara ut och springa. Så skönt att göra bort det på dagen när det är ljust och man ser vars man springer :) Också kan man med gott samvete ligga i soffan på kvällen, hehe.
Stannade och hämtade andan vid 4km för då hade jag bestämt mig att jag skulle försöka köra den sista km snabbare. 6.22min gick den på så lite snabbare blev det ju. Hann bli arg också, en massa folk som är ute och går som inte kan akta på sig utan måste ta upp hela vägen, tvingar ut mig utanför cykelbanan så jag vrickar till foten. FAN skrek jag. Hade lust att skrika nått riktigt elakt men gjorde inte det. Om man bara går i sakta mak kan man faktiskt akta på sig för de som springer, cyklar eller dylikt. Det är ju inte så att man riskerar att ramlar om man typ går som en snigel. MORR.

5km, 33.20min, 6.40min/km

Kommentarer
Dessi

Aj! :( Hur är det med foten? Tycker också att folk som är i vägen är jobbigt. Här i stan finns mycket studenter och de cyklar gärna 3-4 i bredd så man knappt kommer förbi :S



Kollade upp receptet och det är faktiskt bara två ingredienser: 100 g marabou premium 86% och 100 g kokosfett 100%.



Instruktioner:

Smält choklad och kokosfett i vattenbad, smaksätt eventuellt med rivet apelsinskal eller något annat du tycker är gott. Häll i ischokladformar av metallfolie, enklast om du häller ur en bringare med smal pip. Ställ kallt i kylen minst 2 timmar för att stelna. (frysen om det är panik!)

Använd rent, oprocessat kokosfett från hälsokosten, det har antiinflammatoriska egenskaper och stärker immunförsvaret.

Datum: 2010-11-21 Tidpunkt: 20:30:45
Blogg/URL: http://dessismat.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0