Ungdomsansvarigkonferens

Har varit på ungdomsansvarigkonferens idag, så jag jobbar inte ikväll. Känns ganska konstigt.
Det var iallafall inte så läskigt som jag trott, jag behövde visserligen presentera mig inför en grupp men annars så behövde jag inte säga så mycket.
Pinsamt var det när jag skulle gå hem och inte fick upp dörren till Nanna-parkeringshuset och en av konferensdeltagarna kommer och ska hjälpa mig. Det visar sig att jag försökt öppna dörren åt fel håll.
Jag kände mig väldigt blond just då! :p

Annars har dagen gått ganska snabbt, men jag är väldigt trött nu. Inte vet jag om jag blev så mycket klokare heller, men det visar sig ju.

Nu börjar jag bli väldigt hungrig, måste ta och fixa mig nått att äta till middag. Sen är jag irriterad över att jag inte kommer in på min skol-mail, jag har glömt att ändra lösenord och har orginal-lösenordet sparat på den andra datorn men kan inte ändra det utan att kunna det gamla. Suck. Måste ju sätta igång och lyssna på föreläsningarna nu när jag har en dator som klarar av det.

Har iallafall ringt om parkeringarna idag, jag blev upprörd en gång för mycket. Sorry mamma, det var inte meningen att du skulle få en känga också, men så blev det. Nu är det iallafall ringt och det ska delas ut personliga parkeringar. Hoppas att jag får en bra då också, så jag slipper ha en krånglig som man knappt kan parkera på.

Nej, nu säger magen åt mig att äta middag så det är väl bäst att jag gör det också.

Kommentarer
Stina

haha nä man kan ju undra:D

Datum: 2009-11-16 Tidpunkt: 19:06:01
Blogg/URL: http://stinamanda.blogg.se/
Mamma

De e la okej, men man undra jhu när du är så irri ofta... :-(

Hoppas det blir bra nu då, kram!

Datum: 2009-11-16 Tidpunkt: 23:44:45



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0