Söndag

Ska alldeles strax i väg på jobbet och jobba lite övertid. Blir inte så många timmar ikväll då jag jobbar dag imorgon och tyvärr inte får jobba längre än till 20.00. Men det är ju bättre än ingenting iallafall!
Känner mig dock inte så pepp på att jobba idag, sen Sthlms-helgen har peppen försvunnit lite. Hann väl vara ledig för länge antar jag, nu tar det nog ett tag innan jag lyckats peppa upp igen. Ska ju jobba nästa helg också så det är väl bäst att jag taggar till!
Hoppas det är bra folk som jobbar idag, eller iaf att jag får jobba med någon rolig. Annars har jag en känsla av att det kommer kännas riktigt, riktigt segt!!

Jag och Fi har iallafall varit hos Dust så det behöver vi inte tänka på mer idag iallafall. Om allt går som vi tänkt så ska vi åka på Iksu och styrketräna när jag slutat jobba. Blir nog kalas! Sen blir det en sen middag och hoppas på att sömnen infaller sig ganska snabbt. Blir drygt att kliva upp imorgon annars!!

I veckan så händer inte så jättemkt, Fi ska åka hem på onsdag så sen blir jag ensam. Jag ska släppa ut hästarna och jobba i helgen, och på fredag fyller mamma år så jag tänkte åka till Husum då.
Ska kanske åka och provköra den nya Golf GTI´n ;) Bara för kul liksom! Bara för att jag vill ha en sån...nu!

Borde packa ihop lite av Dusty´s grejor också och ta med dom när jag åker till Husum så kan jag åka förbi pappa med dom. Är ju bara bra ju mindre hästgrejor jag har kvar här uppe, så blir det inte så jobbigt sen!

Men nu ska jag nog göra mig i ordning för att gå till jobbet..

Kommentarer
Bokmalen

Vad jag vet så är vi hemma på tisdag. Vi kan planera för att du kommer efter jobbet. Det låter bra. Kul! ;)

Ha så kul på jobbet!!

Kramen, Maria

Datum: 2009-05-10 Tidpunkt: 16:28:10
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Cilla

Som ni tränar o grejar, ibland måste man ju vila också!! Jobba försiktig

kram

Datum: 2009-05-10 Tidpunkt: 18:22:26
Blogg/URL: http://cillnius.blogg.se/cillirill



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0