Vad gör man om man inte kan somna på kvällen?

Vad gör man om man inte kan somna på kvällen? Man är uppe alldeles för länge när man ska upp tidigt. Vilket resultat kan det ge? Jo, att man stänger av väckarklockan och somnar om.
Min tidsplan sprack, min mamma ringde och väckte mig som tur är, men jag insåg att jag inte skulle hinna stallet och äta frukost på en timme, för sen måste jag åka till träningen för att hinna dit.
Så jag ringde min käre far och han hade inget emot att följa med till stallet, bara vi hinner med de affärer vi ska till först. Så det blir bra! Om vi inte skulle hinna så får jag väl fara ikväll efter After Work´en istället men det kändes så himla drygt bara.
Så nu sitter jag och ska pillra i mig lite frukost, sen ska jag åka och träna och när jag tränat klart är Paps här!

Kissarna har busat hejvilt och gardinerna är hopknycklade, mattorna ligger i små högar. Knäppa djur, men så söta! ♥

Nej, frukost var det!!!

Kommentarer
pau

hejsan jo nog skulle vi kunna hitta på något.. nja idag vad inte det en kanon bra dag fick veta att min kusin har dött :(

Datum: 2009-01-30 Tidpunkt: 14:59:05
Blogg/URL: http://mammapaulina.babyblogg.se
Patricia

Haha klart vi kan och jättekul att du gillar den ;) Blir överlag fler o fler tjejers som bygger och håller på. När jag började var jag typ ensam =) Men nu jäklar anåda finns det konkurrens hihihi. Men det roliga är ju när man kommer till dressyrtävlingarna, knappt så man hinner iväg och anmäla sig i sek. innan pappor och pojkvänner ska studera och berätta om sina Amazoner hemma i garaget =)

Skicka din sömnproblems fråga till 118 100. Man får faktiskt riktigt bra och seriösa svar. De tar sig tiden att forska efter de bästa alternativen/svaren. Prova! Var längesedan jag gjorde det så jag minns inte exakt vad de skrev, annars hade jag vb.

Ha en toppenkväll! // Patricia

Datum: 2009-01-30 Tidpunkt: 15:57:10
Blogg/URL: http://rallybabe.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0