Gaaah

Ursch, jag är så trött nu. Har avskrivit det där med träning idag. Åker imorrn och på lördag istället. Tur att veckan har fler dagar!!
Har iaf lyckats göra stallet, ta in hästar och pussa på Dutt. Sen tagit mig hem och nu ligger jag i soffan. Borde börja med middagen för Elsk ska skruva i Polon så när han kommer hem är han nog vrålhungrig.
Funderar på att göra lite kaffe också, kanske behövs.
Trodde man skulle bli piggare av solen och ljuset och av att gå och lägga sig tidigare. Men det ÄR fel. Jag är precis lika trött som tidigare. Så vad tjänar det till att förlora en massa timmar på sömn då? ;) Är ju mkt roligare att vara vaken ju!

Fick bli riktigt besviken idag på jobbet iallafall, jag får inte åka till Södertälje. Suck. Dom skickar bara ner såna som har blister-behörighet. GAH. Jag blir typ tokig, dumt att säga det tidigare då?! Dessutom VILL jag fara, jag BEHÖVER det. Typ. Är så jävla less på allt just nu..känns som att det bara blir tyngre och tyngre att åka och jobba. Dessutom ska A fara så då förlorar jag en träningskompis och en "surra av mig när allt är megajobbigt vän" som jag kan gå till på jobbet....får skaffa mig en annan, haha :P

Alla har väl sina ups and downs antar jag. Men det är inget roligt när det är SJUKT jobbigt och man bara vill någonannanstans.
Idag fick jag iallfall jobba på min gamla linje. Det var väldigt skoj. Synd att jag inte fick gå dit tidigare bara, det skulle jag egentligen ha fått.

Man skulle ha fått vunnit lite pengar, eller ganska mycket tycker jag. Då skulle jag ha jobbat med nått jag tycker är roligt där jag trivs megabra! Ett sånt jobb skulle jag vilja ha..

Jaja, var bara tvungen att ösa ur mig lite... :P Känns lite bättre nu trots allt.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0