Jag har brännt mig..

Aj aj, jag har brännt mig! Var ju och solade igår och glömde ju stänga av den där boostern innan jag solade. Så nu är mitt bröst ganska rött. AJ! Det är inte skönt vill jag lova.
Idag är det strålande väder ute och jag känner mest för att ge mig ut på en joggingtur. Men istället ska jag laga middag, släppa in hästar och sedan åka till Iksu och träna med Elsk. Det blir nog bra det också.
Jag börjar ha ont i halsen, det är inte roligt. Jag har absolut inte tid att bli sjuk just nu, det suger stenhårt. Jag ska ju jobba i helgen (förhoppningsvis).
Dagen har väl annars varit ganska okej. Bjöd väl på lite irritation och ilska, haha. Det blir så ibland. Men annars var det som sagt, helt okej.
Jag är trött dock. Kunde ju inte somna som en normal människa i tid igår, utan jag var nog uppe till 1 halv 2. Klev upp 6. Fick ju sova lite längre än vanligt iallafall och vi skulle få permission för den där halvtimmen på morgonen. Tack för det!

Nej, nu ska jag nog bara slappa innan det är dags att börja laga mat. Jag hatar att laga mat. Dessutom måste jag städa kylskåpet och handla, det vill jag inte heller. Men det luktar illa, så det behövs nog. Suck.
Måste byta vatten i akvariet också. Dubbelsuck.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0