Totalt knäpp

Ikväll var min häst totalt knäpp.
Det hann ju bli mörkt innan jag for ut och red, men jag tänkte inte så mycket mer på det då vi ju hemma nästan alltid red i mörker på hösten och älskade det.
Visst var han lite extra sprättig till en början men det var ändå okej. Tills vi red förbi hagen som vi rider förbi varje dag, den ligger alldeles vid vägen utanför gården vi bor på, där går det 3 varmblod. Han har sett dem måååånga gånger. Nu när det var mörkt hörde man att det knastrade och någon kvist som gick av, och Dust blev livrädd. Totalt livrädd. Hjärtat bultade så jag trodde det skulle hoppa ur kroppen hans, han stelnade till och växte flera meter. Sen dansade han runt under mig och blev som en slingrig orm.
Fick honom knappt att gå upp till stallet, han skulle bara stå och lystra och bli ännu mer uppjagad. Gav ifrån sig sitt höga "varningsljud" 3-4 gånger och då är han uppjagad.
Satt av när vi kom upp till stallet och tänkte att jag går lite med honom så kanske han blir lite lugnare. Tji fick jag, han vart inte lugnare, han blev totalt omöjlig.
Även när jag ställt in honom i boxen, han åt sin betfor men sen ställde han sig i fönstret och spanade.

Jag menar vad trodde han att det var? Kannibaler? Hästätande monster?

Tokiga älskade häst.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0