Hej och hå

Hej och hå, då var dagen bortgjord.
Åkte till OK för att hitta någon slags rostskyddsfärg men det som fanns var svindyrt! Kom då på att mamma tipsat om Mekonomen så jag tog mig dit i denna vidriga trafik. Väl där så var butiken typ tusen gånger mindre än i övik(kändes det som iaf, det var så tomt). Och inte hade de mer färg där inte, tillochmed mindre än på OK fast lite billigare.
Bestämde mig för OK och då åkte jag förbi ett annat så jag chansade och åkte in där. Yes, dom hade och dessutom fler flaskor så jag handlade 3, hoppas det räcker. Annars vet vi ju var det finns och OK har ju öppet lääänge!
Tog mig sen hem, ännu vidrigare trafik, misstolkade en bil i rondellen dessutom som blev arg och tutade, men va fan använd blinkers så man vet vars du ska PUCKO!
Helt slut på när jag var hemma..

Vet fortfarande inte om det blir nått fika i stallet idag men jag antar ju det, eftersom jag inte hört nått annat. Så därför är jag nu hemma och ska äta, sen åka ut till stallet. Får se hur halt det är därute, har jag tur så går det ju att rida. Om en vecka får vi broddar, ska bli skönt, då behöver jag inte bry mig!

Sista jobbardagen imorgon då, känns gudomligt skönt!!

Kommentarer
Anonym

Å jag har lyckats fixa de döa lamporna på bilen -man måste tydligen vara minst mekaniker och ha pytte-pytte fingrar för det jobbet! Så imorrn kommer jag och hjälper dig med spraymålandet! Kram-kram

Datum: 2008-10-29 Tidpunkt: 18:34:03



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0