Fick rida iallfall :)

Jag hade tur, det hade tinat upp och blivit nästan lerigt istället när jag kom till stallet, så pålle och jag kunde ge oss ut på våran 30minuters tur.
Dock blir det ju stressigt när man kommer hem istället, det känns som att man inte hinner någonting, men så tycker jag ju alltid att det är när man jobbar kväll.
Hann iallafall med att köra igång en diskmaskin så att Elsk slipper börja med det när han kommer hem.
Har hunnit kasta mig i duschen också, samt äta lunch.

Ska åka hem och käka middag, har ingen matdosa och har ingen lust att äta tonfisk och sallad IGEN. Börjar bli less på det, haha. Men Elsk skulle fixa käk åt mig så då åker jag hem, även om middagen bara säger swosch då så måste man åka tillbaka.

Ska nog ta och åka på jobb nu, så får man lite flex också. Behövs ju, dessutom brukar det alltid hinna gå någon minut för länge när man åker hem så. Det blir nog kalas!

Längtar redan tills fredag så det blir helg igen, haha. Men när man väl är på jobbet så känns det mycket lättare, dagarna går ju ganska så snabbt trots allt, det är bara det att dom känns mycket längre när man jobbar kväll för då sitter man hemma innan jobbet liksom, det gör man ju inte när man jobbar dag då äter man bara frukost och åker och jobbar.

Nej ska dra iväg nu.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0