Trött

Snart dags för sängen! Är så himla trött idag. Men det blev ju tidiga morgnar med lite sömn på natten i helgen och dessutom kunde jag inte somna igår.
Har varit o handlat frukt så jag har nån frukost i veckan, fick lite panik när jag insåg imorse att jag inte hade någon! Men då hittade jag några korvar så det fick bli det till frukost =P
Sitter med en kopp the och en apelsin nu, sen ska jag nog hoppa i säng.
Har iaf tömt bilen nu, bara några häst-täcken som ska lämnas hos pappa (varmaste vintertäckena, behövs förhoppningsvis ej mer i år)
Red Dusten barbacka i skogen, kände mig som en kamikaze pilot då han var ganska taggad, och när vi då mötte Bell från andra hållet så var det tur att matte var med. Lite balans har jag iaf :P Tur det är rätt mjukt i snön iaf! Så vi tog oss en liten skrittrunda, ville inte att han skulle få stå ifall han hade träningsvärk sen helgen, och det kan han ha haft för först var han inte alls nå sugen när matte kom med tränset!
Nu ringer det så det är bäst att jag går och svarar!

Kommentarer
Maritha Östman

ETT STORT GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG! TÄNK ATT DU FYLLER 21 ÅR OCH JAG ÄR BARA 25.... HM HUR GÅR DET IHOP? HA HA! PUSS PÅ DIG EMMA! FRÅN MARITHA. HA EN BRA DAG!

Datum: 2008-03-17 Tidpunkt: 23:57:47
kusin

Grattis på födelsedagen!! // Kusin

Datum: 2008-03-18 Tidpunkt: 10:33:12
Blogg/URL: http://www.eg89.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0