Kollat lägenhet

Kollade lägenhet igår, den va mys. Där vill jag bo med Elsk. <3 Håller tummarna!

Hade tänkt städa idag, men då D säger "vad har ni för planer för ikväll? Vi måste ta en städdag. Det är så grisigt här" Så tappar jag lusten. Jag HATAR hans städdagar, det är det värsta jag vet. Och för det andra så såg det värre ut i helgen, men då brydde han sig inte, men nu när jag har typ diskat o tvättat o det enda som bör göras är typ att dammsuga och om man är riktigt ambitiös, torka golv, så undrar jag hur det kan se grisigt ut? Han sitter ju ändå bara vid sin dataskärm så, och DÄR är det grisigt. Men där städar INTE jag.
Och, blir det städdag idag, då hittar ni mig i stallet. För jag tänker INTE städa, bara för att han säger det..

*beffa-tvärtemot* det är jag det... grrrrrrr.

Jag längtar så!

Kände hur effektiv jag var igår då jag hann rida Dust, laga middag, duscha, o va hemma en sväng innan kl 20 då vi kollade på lägenheten! :)
Fått veta att en häst i stallet inte finns mer, den dog imorse...men om det hänt något eller om det var ägarens beslut, det vet jag ej. Men den var gammal, så det kan ju vara ägarens beslut. Och jag känner mig så dum, för jag frågade om hon kunde ta Dusty imorrn så skulle jag ta hennes häst åt henne när hon var ledig så hon slapp åka så långt. Fast jag visste ju inte..men ändå, det gör j så ont!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0