Tvättstuga

Idag har vi äntligen tvättid. 7-12. Visserligen drygt att kliva upp så tidigt när man jobbar kväll men det är väl samma vad man gör. Kan ju inte ha någon annan tid då ändå så. Ska försöka boka en ny tid till nästa vecka också!

Fint väder idag, det är hur varmt som helst redan. Nästan för varmt, man orkar inte göra någonting när det är så varmt känns det som. Men snart öppnar affärerna, då ska jag åka på djuraffären och köpa kattsand. Hoppas de har den mamma tipsar om, annars får jag köpa någon annan. Det fungerar inte längre med den vi har, det börjar lukta :( Och lådorna står utanför vår sovrummsdörr det är inte så skoj när man ska sova.
Sen ska jag nog handla lite mat också, så det finns någon frukost och lunch. Elsk lagar ju middag så jag ska väl planera för den också.
Imorgon och på onsdag blir det träning. Sen får vi se om det blir en promenad på torsdag, och sen ett pass på söndag. Tror att det blir så, är väldigt lite pass den här veckan. Dels för att det är midsommar och sen för att vi jobbar kväll så vi inte kan fara på passen som är på kvällen. Suck.
Beställde ju ett träningslinne på rea, när jag köpte lakan. Det var fint och kändes jätteskönt! Kommer nog att gilla det!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0