Börjar likna nått nu

Har fixat lite i sovrummet idag, har satt upp läslampan och packat upp de 2 kartonger med grejjor som hörde hit. Mest ljus o sånt men..
Har stoppat in sänglådorna under sängen också, funderar faktiskt på att ha överkast + kuddar i en för vi bäddar ju inte med överkast varje dag så då ligger det bara på golvet och blir skitigt. Vet inte om det är någon bra idé men samtidigt så är det ju inte jobbigt att dra fram en låda för att få fram överkastet heller.

Vad irri jag blir när man har mätt noga från alla håll och kanter och ändå känns det som att tavlorna blev ojämna när man är klar. Men det kanske bara är en själv som är petig, och nu orkar jag inte göra om, det får Elsk göra om han också ser det.

Satt upp farmor´s spegeln framför byrån som den hör till i gäst/datarummet. Blev kanon.

Nu har vi nog bestämt vars och hur vi ska ha hyllorna också, de två raka lackhyllorna ska nog få vara i vardagsrummet då Elsk har en yta där som han tycker blir alldeles för tom. Sen när vi har målat om den som är som en trapp så ska den få sitta i sovrummet. Sen ska även bokkhyllan in i sovrummet.

Känns skönt att man faktiskt ser att det börjar ta sig nu. Det börjar liksom äntligen att likna något. Hoppas att vi kan sätta upp lampan i hallen och i sovrumstaket imorrn, kanske lackhyllorna också.
Sen är det mest bara att dra internet och tv-kabel så man slipper snubbla över dem, samt sätta upp lite fler tavlor som vi inte riktigt bestämt vars de bör vara än.. och hämta tvn!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0