Vad gör det om hundra år?

Har varit ute och gått/sprungit med A och H idag. Orkade faktiskt springa mycket mer än jag trodde, men det märks ju att man inte sprungit på 100 år typ. Också var det så fruktansvärt varmt. Men jag överlevde, och nu känner man sig ju duktig såhär efteråt. Har precis kommit ur duschen och kokat ägg, ska käka lite lunch.
Tänkte plocka lite här hemma sen, S kommer ju ikväll och imorgon är det ju inflyttningsfest. Måste kanske sätta upp en lapp till grannarna också, så de inte tycker att vi stör för mycket.
Kisse har just upptäckt att det är fiskar i akvariumet. Hon ser ganska rolig ut :P haha. Försöker äta upp dom genom glaset. :)
Hämtade min cykel hos A också, jävlar vad jag fick pumpa. Men nu går den att cykla på och det går mycket snabbare att cykla till henne än att köra bil!

Kommer nog vara väldigt trött ikväll för jag var nog vaken till halv 2 inatt och sen klev jag ju upp halv 8. Men vad gör det om hundra år?! :D

1 vecka till semester!!! 6 arbetsdagar!!! WIE!!

Kommentarer
Fia

Åh, typiskt att det ska vara samma helg!! Men takida hade varit nice! När ska dom spela? Vi funderar på att komma upp till er någon helg framöver, hur jobbar du?

Datum: 2008-07-03 Tidpunkt: 11:29:18
Blogg/URL: http://entersofiesworld.blogg.se/
Emily

Ja man måste hålla sig varm så länge man ammar, annars kan man få mjölkstockning, och det är inte kul. :-/ Så det blir att klä på sig ordentligt i minst 2-3 månader till, sen ska jag nog sluta amma och då jäklar ska jag ta mig en sup, en cigg och en magnumglass, hehe :-)

Datum: 2008-07-03 Tidpunkt: 12:02:05
Blogg/URL: http://duagava.blogg.se/
Curant

Hi hi.. vad roligt att du blev så nyfiken...

Fast det är inte alls som du tror... Tror jag.. :-P

Bara en vanlig fest(typ)...

5 timmars arbete kvar sen... Semester!! :-D

Hör av dig när du är här neröver nåt så kanske vi kan fara o kolla på Pazienza.



Datum: 2008-07-03 Tidpunkt: 18:55:59
Sandra

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

Datum: 2008-07-03 Tidpunkt: 21:38:57
Blogg/URL: http://tjohalia.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0