Röjjt lite och funderingar

Ja nu har jag röjjt lite här hemma, packat upp lite efter semestern. Stoppat in lite skor i garderoben, jag köpte ju värste grejjen på IKEA, som jag tänkte man kunde ha skor i. Synd bara att garderoben var för smal så det rymdes inte 2 st bredvid varandra. Fanns smalare också, får köpa en sån nästa gång vi far ner, man kan ju ha typ ballerinas och sånt i den och större skor i den andra. Mamma ska få ta den som jag inte fick plats med.
Har tagit mig en svängom med motionscykeln också, huvva, det var fasiken jobbigare än spinningen igår. Trots att jag lyckats ordna korsdrag så blev det så jäkla varmt!! Men nu känner man sig ju hurtig iallafall.
Imorrn får det antingen bli en tur till med cykeln eller en promenad, beroende på väder och när jag vaknar. Måste på Gå&Löp kliniken kl 12 och hämta ut mina arbetsskor, sen göra lite ärenden på stan. Hoppas på att hitta ett likadant duschdraperi som vi har, då ska vi sätta fast själva "stången" i taket också, och då behöver vi 2. Den har ju ramlat ner så nu blir det blött överallt när man duschar, kan inte sätta upp den för vi har ingen plugg eller vad det nu heter.

Borde åka ut till R&A imorrn också och hämta korn-fodertunnan där så att det finns hos Paps när Dust kommer behöva det.

Hoppas på fint väder i helgen så jag kan måla hästtransporten, känns mycket roligare om den är färdigmålad när jag ska använda den, istället för att behöva vänta ända till nästa sommar med att göra det. Måste få tag på en dörr också, får väl ringa och kolla om nått företag kan tänka sig att såga ut den så jag får in den i bilen.. Om man måste köpa en hel skiva måste man ju fasiken hyra släp för att få hem den.. Verkar onödigt!!

Nej nu är det bara en dryg timme kvar till jobb, sen är det helg. Känns riktigt jävla underbart! Tror nästa vecka kommer att gå lättare, och sen då är man nog inne i det så pass bra så att nästa kvällsvecka inte blir lika tung. För den här har varit jobbig med allt som har strulat på jobbet så tiden har gått så otroligt sackta. Dessutom måste jag jobba in flex, vilket gör att jag inte direkt kan sticka hem när det inte finns nått att göra. Måste snällt hålla mig kvar till 23.30.

Later.

Kommentarer
sandra bergström

Hoppas de är bra me dig gumman :) adda gärna min msn [email protected] . kram sandra

Datum: 2008-08-14 Tidpunkt: 21:12:22
Blogg/URL: http://texas.blogdog.se/blog.html
sofie

Fick inte tag i skorna i sthlm. men ska kolla i härnösand nästa helg. Fick inte lägenheten :( men står i kö på en annan =) Ha det så bra i veckan imorgon åker jag och robert till kreta :D Puss!

Datum: 2008-08-14 Tidpunkt: 22:04:39
Maria

Säg bara till om du vill låna några böcker, har massor som jag läst å som bara ligger. Kolla in mina gamla inlägg under "böcker" så ser du dom jag läst sen i mars. Trevlig helg! kram

Datum: 2008-08-16 Tidpunkt: 00:19:34
Blogg/URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0