Oslo

Igår var vi i Oslo hela dagen, kom væl hem vid 23 tiden. Åkte tåg dit, det gick ganska bra men lite dåligt mådde jag ændå. Hade ju inga åksjuketabletter med mig før jag visste ju inte att jag skulle åka tåg!
Shoppade litegranna men gick mest och kollade i olika butiker, grabbarna shoppade lite också men de ær ju inte de bæsta shoppingkompisarna man kan ha direkt :P
Sen hittade de en bar så de satte sig dær, och sen letade vi reda på ett steakhouse och kækade dær. Dyrt, men vældigt vældigt gott. Efter det så tog vi en taxi (Elsk hade skavsår) till centralstationen, dær grabbarna hittade ytterligare en bar, s vi hængde dær tills tåget gick 1,5 timmar senare.
Jag hade sån otur før det fanns en smoothiebar dær de gjorde smoothie av færska frukter medans du tittade på liksom, jag blev så himla sugen men dom hade stængt nær jag traskade dit. :( Blev lite ledsen.

Att vara i Oslo kændes ungefær som att vara i Stockholm, det var samma typ av "hets". Vi gick førresten en bit så att vi såg slottet också men orkade inte gå hela vægen dit och se det på næra håll.
Det var så hæftiga gubbar som var målade i silver och en var i guld, som stod på en låda och var "statyer". Nær man slængde i en peng rørde de på sig och tog i hand, haha det tyckte grabbarna var skitroligt! :P

Sen fick jag køra hem från Sørumsand, och grabbarna fortsatte med sitt groggande nær vi kom hem. Jag blev trøtt och gick och la mig :)

Ikvæll ska vi på fødelsedagsfest, och i morgon bær det av hemmåt, någon gång på kvællen tror jag. Grabbarna ska væl nyktra på sig først så de kan køra, før jag kan ju inte køra 2 bilar samtidigt. Vet inte om vi ska in till Lillestrøm en svæng idag också, L ville på Vinmonopolet (Norska systembolaget). Isåfall måste vi nog fara snart før det verkar stænga kl 18.


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0