Home sweet home

Kom väl fram vid halv 7 eller så imorse, trots 10 mil längre väg än när vi åkte dit så kom vi hem snabbare. Hade försökt ligga och sova de sista timmarna men det gick inte.
For till svärföräldrarna där även Krajna var och hon var inte bara lite glad att se oss. Var tvungen att gosa en stund med henne innan vi gick och la oss.
Kunde såklart inte somna, låg vaken läääänge. Sen strax efter 12 ringde A och väckte oss. Gaah, då blev vi less. La bort mobilerna och försökte somna om, tillslut så lyckades vi. Blev väckta vid 17 då var det middag, och lägligt nog kom Paps då för att hämta Krajna så vi fick äta middag tillsammans, mysigt!!

Vi har pratat med svärfar och får låna pengar till bil, så himla snällt! Har ringt på några nu, så imorgon åker vi ner till Härnösand och kikar på en Audi, förhoppningsvis är den så bra som den verkar, då följer den med hem. Ringde på några innan också, men en fanns inte kvar och resten var oseriösa. Kändes det som iaf!

Har varit och hämtat Polon och lämnat tillbaka Volvon i Salusand också. For in en sväng på OK och hyrde film samt for till mamma och tog in posten och vattnade blommorna.

Nu håller Elsk på att hjälpa till att få in den nya diskmaskinen! Sen ska vi nog se film!

Kommentarer
Curant

Nu har jag Pazienza hemma! Börjar jobba i morgon, men du kan väl komma och kolla nån kväll kanske?

Hur länge har du semester?

Datum: 2008-08-03 Tidpunkt: 22:46:42
Mamma...

Tack för gräsklippning, blomvattning, fiskmatning och postintagning!!

kram-kram

Datum: 2008-08-08 Tidpunkt: 17:25:30



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0