Kisse är tillbaka

Kisse hade bara gömt sig under D´s säng och vägrade komma fram, så Elsk hittade henne där igår och "grävde" fram henne och stängde dörren så hon inte kan gömma sig där under nå mer. Så nu sitter Kisse i fönstret och tittar ut, phu vad skönt att hon är tillbaka. Blev lite orolig där ett tag.

Idag är en slö dag, jag är trött, jag är less. Dessutom måste jag oroa mig för att jag kanske ska måsta skicka Elsk till Dust för jag fick sms av Å imorse att hon ev inte kunde åka dit för hon hade inge batteri i sin bil. Jag sa att jag inte hade möjlighet för jag har ju inte bilen, sånt måste jag veta en dag i förväg. Hon skulle försöka lösa det iaf, annars återstår ju bara att skicka Elsk och han kan ju inte ta in en stegrande unghäst så då får jag hoppas att det är andra i stallet som kan ta in annars måste jag åka från jobbet och det har jag inte lust med.
Saknar faktiskt min gamla medryttare allt var så mycket enklare då man kände varandra och visste att hon alltid gjorde det hon sa jag behövde aldrig oroa mig för Dust då. Nu är det nästan bara stressande för jag tycker att jag får oroa mig och pussla och ha mig mest hela tiden. Och inte kan jag alltid få hjälp när jag behöver den heller, som tex. nästa helg jag skulle vilja åka hem på fredag men hon kunde inte ta Dust på helgen så jag får åka hem på söndagen då. Suck.

Tur att det bara är ikväll och imorgon kvar för jag är så slö idag. Har väldigt tråkig ingen att prata med alls alla är ju på jobbet dessutom. Har plockat undan lite tvätt men mer orkar jag inte göra idag.
Borde egentligen dammsuga men dammsugarpåsen är full och jag har faktiskt ingen lust att gå och köpa dem för han sa att han skulle göra det. Men det tar väl ett halvår. Snart slut på tandkräm med. Skulle han också köpa.
Tur det finns en sop iaf :) Och att jag har lite tandkräm i mina gömmor så vi klarar oss, jag och Elsk.

Nej, kanske man ska slänga på en film?

Kommentarer
Felicia

Hopppas du får en fin & mysig onsdag såhär mitt i veckan :)

Datum: 2008-04-09 Tidpunkt: 12:14:49
Blogg/URL: http://FeliciaKristine.blogg.se
http://TUMADRE.blogg.se

Hoppas du har en bra dag!

Datum: 2008-04-09 Tidpunkt: 12:19:33
Blogg/URL: http://TUMADRE.blogg.se
M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

GodDag!
Hoppas du får en bra dag idag :) Om du inte har nånting att göra kan du svara på dagens fråga i min blogg :)

Om du är intresserad kör jag en utlottning av en bloggdesign i min blogg just nu, vinnaren bestämmer själv med mig om hur designen ska se ut :)

/Kram

Datum: 2008-04-09 Tidpunkt: 12:25:29
Blogg/URL: http://jyees89.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0