En hel massa

Joe Labero var skitmäktigt, helt klart värt pengarna och jag skulle lungt kunna se han igen. Så himla grym show alltså!
Sov hos Paps, ville inte åka hem igår ångrade att vi inte tog ledigt.. men efter en mumsig lunch så pallrade vi oss iväg hemmåt i varsinn bil. Kändes lite konstigt!
Jag svängde av vid stallet och Elsk for på jobbet. Fixade åt Dust och pratade med K, hon har lovat att det löser sig med insläppen om jag forstätter jobba kväll och det blir strul med de andra i stallet, skönt.. Ännu en sak på plus sidan.
For sedan hem, bytte om, slog in lite kläder jag sålt på tradera, postade dessa och for på jobbet. Hade skitkul, handpack(vilket brukar vara tråkigt) men man fick ju skratta ihjäl sig åt sexdrömmar å allt möjligt :P haha.
Sen vid 21.20 typ pratade jag med chefen och vi kom fram till att jag skulle ju börja 7 imorrn då behövde jag 11 timmars nattvila. Då skulle jag gå hem kl 20. Jag ba oj klockan är 21.20. Så jag fick gå hem då! Haha. Överraskade Elsk i parkeringshuset han hade varit på Max så jag lurade han att jag var på jobbet :P haha men det var jag inte..
Blev tidig kväll, vaknade kl 05 imorse, katten jamade, sen kunde jag inte somna om.
Jobbade sedan 7-16 (kurs 8-12). Gick fint. Åkte sen ut till stallet, mockade och gjorde i ordning, åkte och handlade tacos, for ut till skroten, käkade, bytte till sommardäck på min bil (Elsk hade redan hunnit göra de på polon). Balanserade däckena också. Och kollade in rosten :(
Sen åkte vi till stallet och tog in pållarna, D var lite galen men det gick bra, jag hade hjälm på mig och tog longerlinan också.
Kom väl hem vid 21. Kissarna glada!

Men nu är jag ganska trött så trots att jag jobbar kväll imorgon ska jag nog hoppa i säng nu. Men ska nog kika på en film en stund innan jag somnar..

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0