En massa babbel..

Imorrn blir det shoppingtur med S. Jag ska shoppa mat åt Dust. =) haha. Väldigt mycket shopping. Och just det, kattmat och kattsand ska jag också shoppa. Sen blir det inte så mycket mer för min del. Men ska följa S och hitta ett par skor och lite annat som hon behövde, blir nog trevligt det. Jag har hittat ett par jättefina stövlar som jag vill ha i vinter, men jag vet inte om jag har råd med dom den här månaden. Bättre å vänta till nästa månad fast de kanske inte finns kvar då för det är rea på dom nu. Suck. Jaja, annars har jag ju 2 par vinterskor så jag borde ju klara mig, även om dom har några vintrar på nacken.
Värre är det med höst och vinterjacka. Den ena är för liten, den som jag älskar. Både för kort i armarna (kan jackor krympa i tvätten?) och för liten. Den andra är så himla varm, så den brukar jag bara ha när det är riktigt kallt, inte när det är "vanlig" vinter. Har sett en fin jättemysig som jag vill ha, men den kostar typ 600 kr. Bättre att jag sparar dom pengarna och köper en skoteroverall så jag har nått att rida i i vinter. För annars lär jag frysa i ridbyxor och täckjacka bara.. har ju inte ridtäckbyxor..

Måste sätta mig med räkningarna imorrn också, så det är bortgjort. Alltid lika bra att göra det på en gång, annars glömmer man bara bort det. Tycker det är så dumt att det inte är samma datum på alla, det är så drygt!

Imorrn får jag duscha håret också, ska bli skönt. Hoppas att det tänker sitta kvar bara!

Idag har det inte hänt så mycket, har mest suttit här eller pratat i telefon med mamma och pappa. Umgåtts lite med L också som är hos oss. Nu spelar grabbarna(ovanligt?) men det är L´s sista kväll här så. Jag får roa mig själv ett tag! :)

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0