I städtagen..

..har just börjat städa och tvätta, det behövs kännde jag.. ursch vad det ser ut! Har gjort fint åt kissarna, tömde hela  lådan, tvättade ur den, bytte kolfilter och hällde i sprillans ny kattsand! nu doftar det fräschare..dock önskar jag att lill-kisse kunde ha "dörren" till lådan på, för då luktar det aldrig..men hon kommer inte in då, luckan tar emot..hon är så liten! så nu stinker det ju när dom nyss vart där ändå. suck!

kisse hade kräkts 2 gånger i vår säng! tur att jag upptäckte det..ursch vad äckligt annars..så nu är det bara att byta sängkläder..
ska nog ta fram mitt gamla överkast, och be J bädda med det när han går på morgonen..tycker att det nya är så skaligt så jag vill inte att hon ska kräkas på det.. vill inte stänga dörren heller för hon gömmer sig ju under sängen och sänggaveln när Vicky är för jobbig..hon måste ju få ha sitt gömställe kvar!!

undrar vars man ska he all tvätt nånstans? när jag väl tvättar då vill jag tvätta bort allt på en gång! men vi har ju bara en torkställning så det blir svårt att få allt att torka..

nu har jag en kisse som klättrar längs benen på mig..hon vill sitta i knät, fast när hon är i knät vill hon bara gå på datorn!! :p knasig kisse!! men pratglad! :)

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0